Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sorry, że ja tak nie do końca w temacie ale prosze o pomoc.
Chciałam sobie Drwala wkleić do podpisu i nie mogę, bo taki oto tekst mi się pojawia gdy chcę wejść do edycji podpisu:
Fatal error: Call to undefined function P�@h_tag_list() in /home/dogopl/public_html/forum/profile.php on line 1463
Co to znaczy i co ja mogę w tej sytuacji zrobić ?

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

elik napisał(a):
Chciałam sobie Drwala wkleić do podpisu i nie mogę, bo taki oto tekst mi się pojawia gdy chcę wejść do edycji podpisu:
Fatal error: Call to undefined function P�@h_tag_list() in /home/dogopl/public_html/forum/profile.php on line 1463

Nie wiem co znaczy ten komunikat, ale niestety Drwal się już do Twojego podpisu i tak nie zmieści... No chyba, że będzie podmiana...

Posted

elik napisał(a):

Odczekac :) Mnie sie tak pojawialo jeden dzien, a nastepnego dnia juz nie. Wiec to chyba jakis blad portalu a nie Twoj :razz:

Posted

A my byłyśmy dzisiaj z Drwalikiem na spacerze :siara:
Początkowo tak troche na odległość, ale karusiap dostała smycz w łapke i musiała sobie radzić :evil_lol: Topi jest boska mówie Wam!!!! :loveu: Parę razy przysporzyła Nas o palpitace serca jak poprawiała mu koło głowy smycz, ale Drwal był grzeczny... jest po prostu tak radosny na spacerze :loveu::loveu::loveu::loveu: że nie da się tego opisac... grubas skacze na przednich łapkach ze szczęścia, cieszy pysio, prosi sie o smakołyki "No przeciez przeszedłem 5 kroków, ugryzłem ? nie, obsikałem drzewo? tak, spadłem z krawęrznika? nie... no to na co czekasz z tym smakołykiem??".
Jest prześmieszny... oczywiście wszytsko przebiegało ostrożnie, bez zbytniego spoufalania się, ale co za uczucie, dac my smaczka do pysia bez krat z zachowaniem ręki :mdleje:

Posted

a ja nie powiem na kogo Drwal sie uparl i za kim najbardziej chodzil:evil_lol::evil_lol:czul,ze ciotke Jage musi szczegolnie udobruchac:)on naprawde sie smial i podskakiwal!!!!!ale oczywiscie racja,ze radosc radoscia,ale ostroznym byc trzeba nadal...
a Topi:loveu:naprawde widac teraz,ze nic ale to nic bysmy bez NIEJ nie zdzialaly!!!!

Posted

Tak sobie obserwuje (z bezpiecznej odleglosci - 2500 km ;) ) co tam robicie. Topi i inne Ciotki, co tez odważne :diabloti: Podziwiam! Jak to cudownie, ze Drwal Was tam ma! :loveu:

Posted

Jagienka napisał(a):
Nie wiem co znaczy ten komunikat...

No przeca to po angliczańsku, a Ty go znasz.

Jagienka napisał(a):
...niestety Drwal się już do Twojego podpisu i tak nie zmieści... No chyba, że będzie podmiana...

No będzie za Rudą, bo Ruda jest już bezpieczna u Murki, a Murka już jej bez domku nie zostawi :lol:

Posted

elik napisał(a):
P�@h_tag_list() in /home/dogopl/public_html/forum/profile.php on line 1463

elik napisał(a):
No przeca to po angliczańsku, a Ty go znasz.

ale na komputerach i systemach forumowych ni chu chu

Posted

moana napisał(a):
Odczekac :) Mnie sie tak pojawialo jeden dzien, a nastepnego dnia juz nie. Wiec to chyba jakis blad portalu a nie Twoj :razz:

Nooooo i mi się też udało :lol:

Posted

Bardzo fajny mieliśmy dzisiaj spacer.
Drwal był w doskonałym humorze i interesował się wszystkim.
Wchodził w każdy kąt.
Przy alejce wzdłuż "kociarni" jest zrobiona taka betonowa wanna.
Ma głębokość ok. 45 cm. Drwal uparł się żeby do niej wejść i wszedł bez najmniejszego problemu.
Bez problemu też z niej wyszedł.
Byłam też dzisiaj świadkiem jak mijając młodą kobietę (chyba z ambulatorium bo niosła zdjęcia rtg) entuzjastycznie się z nią przywitał (Ona mówiła do niego "słoneczko").
I jeszcze jedna nowość.
Podczas spaceru pozwolił się trochę "poskubać", to znaczy zgarnęłam z niego trochę sierści i bardzo żałowałam, że nie mam ze sobą szczotki.
Mam cichutką nadzieję, że na następnym spacerze uda się trochę go wyczesać
i nawet pytałam dziś w schronisku o szczotkę bo szczotka mojej Moni zupełnie się do Drwala nie nadaje.
c.d.n.

Posted

Hello, dorwalam sie na chwile do kompa bo jestem na wyjezdzie i nie mam dostepu stalego, ale juz piszę:

prawie każdy z nas ma konto na allegro, prawda?
wielu z nas tylko kupuje, ale wiele osob również sprzedaje, a nawet jest to ich dzialalnosc gospodarcza.

Teraz, jesli ktos wystawia aukcję to w allegro wbudowane jest kilka szablonow do wyboru ( szablonow tzn "wyglądów" aukcji) a jest coraz bardziej popularna tendencja do tego aby kazdy sprzedawca mial swoj wlasny szablon (wyglad) aukcji dostosowany do tego co sprzedaje, z nazwa nicka lub firmy, logo itd.
Swiadczy to o profesjonaliźmie sprzedawcy :)
Wyobraźcie sobie ze ja ostatnio zrobilam sobie fajny kolorowy szablon z ksiązkami i nazwa swojego nicka i wystawilam ksiązki na tym szablonie, po 1 dniu ktos zalicytowal, a byly to baaaardzo stare i zniszczone ksiazki, fakt faktem ze za grosze ale wystawilam je bo nei chcialam ich wyrzucac, wiec cel zostal osiagniety - sprzedaż.
czasem jak ktos zadko sprzedaje to tez chcialby miec chociaz ladna strone O MNIE (taka zakladka gdzie mozna wpisac o sobie informacje) bo wtedy wzbudza wieksze zaufanie.

to jest wlasnie to co oferuję za 80zł wpłacone na konto Drwala, ale warunek jest taki ze trzeba zalicytowac na aukcji ktorą ja wystawiam, inaczej umowa nie jest wiążąca. myślę ze to uczciwe, bo i ja jestem zobowiązana się wywiązac ze sprzedaży i osoba deklarująca kupno, a jak ktos się nie wywiązuje to dostaje komentarz negatywny na allegro. Wszystkie pliki przekazuję osobie po otrzymaniu wiadomosci/dowodu wplaty na konto Drwala

zapraszam do zapraszania znajomych allegrowiczow :)
Pozdrawiam

Posted

Dzisiaj Drwal wykazał totalny brak ambicji.
Najpierw pozwolił się poprowadzić na smyczy całkiem nowej Cioci
i szedł potulnie jak baranek czym obalił wszystkie złe opinie o sobie.
Później przy budynku kotów spotkał pracownika schroniska
z którym prawie czule się przywitał i dostał za to michę.
Opróżnił ją w mig z wielkim apetytem.
A wiecie co było w misce ?
W H I S K A S !!! :roflt:
Właściwie nie powinnam mu robić wstydu pisząc o tym
ale sprawa i tak się wyda
jak Ciocia Karusia wklei zdjęcia.
Kupiłam grzebień.
Jutro będzie czesanko.
c.d.n. jak Drwal nie odgryzie Ciotce Topi ręki. :chainsaw: