Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Selenga napisał(a):
Nie doszło jeszcze do skutku :(
Pod telefonem, który dostałam nikt się nie zgłaszał, okazało się że mama chwilowo mieszka gdzie indziej. Podałam kontakt do siebie i miał się ktoś do mnie odezwać, ale na razie cisza :(

Selenga, czyli coś sie ruszało w tej kwestii super!! :loveu: Bo myślałam, że umarło śmiercią naturalną po samej wymianie postów... ;)

Posted

worel juz po dyplomie! :p co prawda wszystko sie poslizgnelo, ale juz po. jedynie zostaly egzaminy...
a fanty....juz samam nie wiem gdzie sa, Mama bardzo zaganiana ostatnio i jedynie pod komorka.
W kazdym razie fanty dla drwala sa, checi tez, tylko ta organizacja....

postaram sie z mama skontaktowac i dowiedziec sie co i jak.:cool1:

Posted

Topi napisał(a):
Luuuuuudzie !!!!!!
Agamika chłopaka mi podrywa !!!!!

Topi... u Nas to normalne :evil_lol: Trzeba umieć sie dzielić :cool3:
O której i jak jutro?

Posted

black_cat napisał(a):
dobrze jak beda, to bardzo prosze o informacje, bo ja nawet nie wiem gdzie tego rozliczenia szukac

black_cat, do rozliczenia mają wgląd tylko opiekunowie skarpet... :)
Ale jest inny klops... rozliczenie jest ale do 2 maja, i na nim tych wpłat nie ma... jeżeli wpłynęły faktycznie po 2 maja to je zobaczymy w rozliczeniu za miesiąc :-?:-?:-?

Posted

Jagienka napisał(a):
black_cat, do rozliczenia mają wgląd tylko opiekunowie skarpet... :)
Ale jest inny klops... rozliczenie jest ale do 2 maja, i na nim tych wpłat nie ma... jeżeli wpłynęły faktycznie po 2 maja to je zobaczymy w rozliczeniu za miesiąc :-?:-?:-?

hm, z tego co pamietam, obie wplaty były 30 kwietnia, albo jedna 28-29kwietnia a druga na pewno 30 kwietnia, z kont elektronicznych
czyli ze bedzie je widac dopiero po dlugim weekendzie majowym, ok, poczekamy i zobaczymy za miesiac, ja bede o tym pamietac, bo chce zeby Drwal dostal te kase, dla niego jest pzreznaczona. amen

Posted

black_cat, my też będziemy pamietać, bo dla Nas to wielka pomoc!!! :loveu:

Drwal był z Topi na spacerku długim wczoraj, ale mam nadzieję, że ciocia sama opowie jak Drwalika goniła z grzebieniem...

Posted

Jejku, az sie wstyd przyznać bo nie powinnam faworyzować ale naprawde to moj ulubieniec, szczerze chlopakowi zycze by byl szczesliwy, jest na najlepszej drodze, mam nadzieje ze tak sie stanie. to wszystko dzieki Wam!

Posted

Cioteczka Topi goniła z grzebieniem i goniła ale nie dogoniła wiec chwalić się nie miała czym.
Coś tam tym grzebieniem skubnęła w okolicach głowy a już bliżej ogona to ... ojej ...

Drwal chłopisko ambitne jest i byle jakiej babie głaskać po ogonie się nie pozwoli. Przynajmniej nie tak zaraz - więc Cioteczka Topi pokory nabrała i czeka.

Posted

Witam,

juz wszystko wyjasnione.
Fanty czekaja nadal na ursynowie, skad moj Wujek mial je przekazac Selendze. Niestety Mama nie mogla sie dodzwonic na podany numer, podobno zadnej Selengi nie ma...pod tym numerem.
Mama wyslala smsa ale jakos tez cisza. Mam nadzieje ze nie pomylilam tych wszytskich telefonow...:shake:

W kazdym razie Selengo Wujek jest gotow do boju, by Tobie fanty podwiezc, tylko prosze zadzwon na podany numer....Babcia jest ciagle w domu i odpowiada na telefony. Zostaw tylko namiary i kiedy jest Ci najwygodniej.

:p

Posted

Worel napisał(a):
Witam,

juz wszystko wyjasnione.
Fanty czekaja nadal na ursynowie, skad moj Wujek mial je przekazac Selendze. Niestety Mama nie mogla sie dodzwonic na podany numer, podobno zadnej Selengi nie ma...pod tym numerem.
Mama wyslala smsa ale jakos tez cisza. Mam nadzieje ze nie pomylilam tych wszytskich telefonow...:shake:

W kazdym razie Selengo Wujek jest gotow do boju, by Tobie fanty podwiezc, tylko prosze zadzwon na podany numer....Babcia jest ciagle w domu i odpowiada na telefony. Zostaw tylko namiary i kiedy jest Ci najwygodniej.

:p

Telefonow nie pomylilas, ksywke tylko :) Nie skojarzylam, ze to o mnie chodzi jak Babcia porosila do telefonu Selene. Moze jakby powiedziala Selenge to bym zalapala, ale nie uzywam tego na codzien, telefonuja do mnie glownie klienci i po prostu nie skojarzylam ze to o mnie chodzi. A sms dotarl dzisiaj w nocy, jak wyczyscilam troche swoja karte. Zadzwonie jeszcze dzisiaj.

Posted

Pięknie... i widoczna metamorfoza pokazana :loveu: I już nawet jeden komentator :loveu: To teraz to on już jest owczarek pełną gębą :lol: Dziękuję agamika, im więcej o nim wici w necie tym wieksze szanse :Rose: