Jagienka Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Selenga napisał(a):Nie doszło jeszcze do skutku :( Pod telefonem, który dostałam nikt się nie zgłaszał, okazało się że mama chwilowo mieszka gdzie indziej. Podałam kontakt do siebie i miał się ktoś do mnie odezwać, ale na razie cisza :( Selenga, czyli coś sie ruszało w tej kwestii super!! :loveu: Bo myślałam, że umarło śmiercią naturalną po samej wymianie postów... ;) Quote
Worel Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 worel juz po dyplomie! :p co prawda wszystko sie poslizgnelo, ale juz po. jedynie zostaly egzaminy... a fanty....juz samam nie wiem gdzie sa, Mama bardzo zaganiana ostatnio i jedynie pod komorka. W kazdym razie fanty dla drwala sa, checi tez, tylko ta organizacja.... postaram sie z mama skontaktowac i dowiedziec sie co i jak.:cool1: Quote
Topi Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Luuuuuudzie !!!!!! Agamika chłopaka mi podrywa !!!!! Quote
Topi Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 To jak ??? Kto jedzie jutro ze mną do hoteliku o godz. 16 z Matecznego ??? Quote
Jagienka Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Topi napisał(a):Luuuuuudzie !!!!!! Agamika chłopaka mi podrywa !!!!! Topi... u Nas to normalne :evil_lol: Trzeba umieć sie dzielić :cool3: O której i jak jutro? Quote
Jagienka Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Topi napisał(a):To jak ??? Kto jedzie jutro ze mną do hoteliku o godz. 16 z Matecznego ??? Z Matecznego? Czy Grunwaldzkiego? Ja jadę :) Quote
Jagienka Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 black_cat napisał(a):dobrze jak beda, to bardzo prosze o informacje, bo ja nawet nie wiem gdzie tego rozliczenia szukac black_cat, do rozliczenia mają wgląd tylko opiekunowie skarpet... :) Ale jest inny klops... rozliczenie jest ale do 2 maja, i na nim tych wpłat nie ma... jeżeli wpłynęły faktycznie po 2 maja to je zobaczymy w rozliczeniu za miesiąc :-?:-?:-? Quote
agamika Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 :placz: a ja nie mogę :placz: (chyba ze brata namówię na coś ) Quote
black_cat Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Jagienka napisał(a):black_cat, do rozliczenia mają wgląd tylko opiekunowie skarpet... :) Ale jest inny klops... rozliczenie jest ale do 2 maja, i na nim tych wpłat nie ma... jeżeli wpłynęły faktycznie po 2 maja to je zobaczymy w rozliczeniu za miesiąc :-?:-?:-? hm, z tego co pamietam, obie wplaty były 30 kwietnia, albo jedna 28-29kwietnia a druga na pewno 30 kwietnia, z kont elektronicznych czyli ze bedzie je widac dopiero po dlugim weekendzie majowym, ok, poczekamy i zobaczymy za miesiac, ja bede o tym pamietac, bo chce zeby Drwal dostal te kase, dla niego jest pzreznaczona. amen Quote
Jagienka Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 black_cat, my też będziemy pamietać, bo dla Nas to wielka pomoc!!! :loveu: Drwal był z Topi na spacerku długim wczoraj, ale mam nadzieję, że ciocia sama opowie jak Drwalika goniła z grzebieniem... Quote
Jagienka Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ani jedna cioteczka Drwala nie odwiedziła?? Drwal szuka domu!!! Quote
agamika Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 wszyscy czekają, na relacje z gonienia z grzebieniem :P Quote
agamika Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 a czekając wstawię jakieś zaplątane starsze fotki OOO a tu Drwal kuper do głaskania nadstawiał :diabloti: Quote
black_cat Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Jejku, az sie wstyd przyznać bo nie powinnam faworyzować ale naprawde to moj ulubieniec, szczerze chlopakowi zycze by byl szczesliwy, jest na najlepszej drodze, mam nadzieje ze tak sie stanie. to wszystko dzieki Wam! Quote
moana Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Jaki fajnie wyeksponowany do głaskania grzbiecik... :loveu: Quote
Topi Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Cioteczka Topi goniła z grzebieniem i goniła ale nie dogoniła wiec chwalić się nie miała czym. Coś tam tym grzebieniem skubnęła w okolicach głowy a już bliżej ogona to ... ojej ... Drwal chłopisko ambitne jest i byle jakiej babie głaskać po ogonie się nie pozwoli. Przynajmniej nie tak zaraz - więc Cioteczka Topi pokory nabrała i czeka. Quote
Worel Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Witam, juz wszystko wyjasnione. Fanty czekaja nadal na ursynowie, skad moj Wujek mial je przekazac Selendze. Niestety Mama nie mogla sie dodzwonic na podany numer, podobno zadnej Selengi nie ma...pod tym numerem. Mama wyslala smsa ale jakos tez cisza. Mam nadzieje ze nie pomylilam tych wszytskich telefonow...:shake: W kazdym razie Selengo Wujek jest gotow do boju, by Tobie fanty podwiezc, tylko prosze zadzwon na podany numer....Babcia jest ciagle w domu i odpowiada na telefony. Zostaw tylko namiary i kiedy jest Ci najwygodniej. :p Quote
Jagienka Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 wtatara napisał(a):pieniążki na Drwala przelane Dziękuję :loveu: Jak przyjdą to umieszczę w pierwszym poście w rozliczeniu :) Quote
Selenga Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Worel napisał(a):Witam, juz wszystko wyjasnione. Fanty czekaja nadal na ursynowie, skad moj Wujek mial je przekazac Selendze. Niestety Mama nie mogla sie dodzwonic na podany numer, podobno zadnej Selengi nie ma...pod tym numerem. Mama wyslala smsa ale jakos tez cisza. Mam nadzieje ze nie pomylilam tych wszytskich telefonow...:shake: W kazdym razie Selengo Wujek jest gotow do boju, by Tobie fanty podwiezc, tylko prosze zadzwon na podany numer....Babcia jest ciagle w domu i odpowiada na telefony. Zostaw tylko namiary i kiedy jest Ci najwygodniej. :p Telefonow nie pomylilas, ksywke tylko :) Nie skojarzylam, ze to o mnie chodzi jak Babcia porosila do telefonu Selene. Moze jakby powiedziala Selenge to bym zalapala, ale nie uzywam tego na codzien, telefonuja do mnie glownie klienci i po prostu nie skojarzylam ze to o mnie chodzi. A sms dotarl dzisiaj w nocy, jak wyczyscilam troche swoja karte. Zadzwonie jeszcze dzisiaj. Quote
agamika Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 http://www.owczarki.eu/forum/showthread.php?t=748 niewiem czemu wcześniej tego nie zrobiłam :oops: ciotkli jakby co zmienic w pierwszym poście to piszcie :eviltong: Quote
Jagienka Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Pięknie... i widoczna metamorfoza pokazana :loveu: I już nawet jeden komentator :loveu: To teraz to on już jest owczarek pełną gębą :lol: Dziękuję agamika, im więcej o nim wici w necie tym wieksze szanse :Rose: Quote
Recommended Posts