Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

żeby dać mu to ucho musiałam wejsć... bo przecierz to byłoby świnstwo:roll: pokusić go uchem i podrażnić i zostawić .... na tej budzie ...
A on nie niezdara :mad: , tylko biedny nie dosięgał łapami do podłogi, a nie widział gdzie jest podłoga i biedak bał sie :shake:

byłam tez popołudniu z Amigą (uciekłam z pracy :evil_lol: ) i Drwal miał bardzo dobry humor.... albo zmiękczał moją rękę przez kraty wylizywaniem żeby łatwiej było ja później zjeść .... hmmmmm ...

a zmiana budy i tak będzie, bo biedny jak wlazł do budy , to miał problem zeby sie z niej wykaraskać :evil_lol:

aaa i oczywiście juz sie nauczył, psy sie drą to on tez :evil_lol:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śledzę wątek Drwala, tak sobie pomyślałam, że może by napisać do dr-a Garncarza, może poleciłby jakiegoś dobrego okulistę z okolicy, na pewno ma kolegów po fachu. Albo zapytać go kiedy będzie miał jakieś konsultacje poza Warszawą. Może wysłać mu zdjęcia Drwala, chociaż wiadomo, że bez badań nic nie da się powiedzieć na 100%. Szkoda psiaka :shake:

Posted

Wczoraj Drwal byl na super spacerku z Topi.Gdybyscie widzieli radosc tego psa gdy podeszlysmy do boksu.Stal na budzie,ogonem malo nie zrobil huraganu, cieszyl sie pelnym pysiem i dreptal w miejscu usilujac zejsc:loveu::loveu::loveu:
Poszedl na piekny spacer wsrod lak i drzew....maszerowal dzielnie w gore i z gorki,ale o tym najlepiej opowie Topi:)
Ja wiem jeszcze ze gdy wracali Drwal mial juz zalozona obroze,a Topi byla cala:loveu:Nie tak diabel straszny:evil_lol::evil_lol:
Ale Drwal juz wogole nie ten pies.Pan Tomek tez go bardzo lubi:)

Posted

ciotki gdzies zniknely;/
a Drwal znow byl na spacerku, tzn jest codziennie z p.Tomkiem,ale dzis z nami.Spacerowal zwawo ,zadowolony i usmiechniety:)
Daje bez problemu zapiac sie na smycz i odpiac,kochaniutki:)

Posted

Drwal jest boski, ale trzeba go obserwowac podczas obcowania z nim... Zakładanie smyczy wyglądało tak, że Topi przymierza się, Drwal tężeje, więc zmiana tematu, tralalala i znowu próba i tak do skutku...

On jest przefajny tylko trzeba miec podejście i być wyrozumiałym... najfajniejsze jest to, ze tutaj na spacerach już smakołyki nie są dla niego aż tak ważne w trakcie spaceru jak sam spacer. W schronie to się sprowadzało (przynajmniej przy Nas) do tego, ze Drwal robił pare kroków i dostawał smakusia, tutaj intensywność domagania się o smakołyki zmalała wg mnie.

Posted

karusiap napisał(a):
Wczoraj Drwal byl na super spacerku z Topi.Gdybyscie widzieli radosc tego psa gdy podeszlysmy do boksu.Stal na budzie,ogonem malo nie zrobil huraganu, cieszyl sie pelnym pysiem i dreptal w miejscu usilujac zejsc:loveu::loveu::loveu:
Poszedl na piekny spacer wsrod lak i drzew....maszerowal dzielnie w gore i z gorki,ale o tym najlepiej opowie Topi:)
Ja wiem jeszcze ze gdy wracali Drwal mial juz zalozona obroze,a Topi byla cala:loveu:Nie tak diabel straszny:evil_lol::evil_lol:
Ale Drwal juz wogole nie ten pies.Pan Tomek tez go bardzo lubi:)

Karusia, zapomniałaś pokazać jak ładnie Drwalikowi na tle hotelikowych kwiatków, a raczej jak ładnie wyglądały kwiatki jako tło dla naszego Drwalika.
Zdjęcia nie doszły, czy co :placz::placz:

Posted

black_cat napisał(a):
jejku jak dawno u Drwala nie byłam, nawet nie wiem czy pieniadze doszły dla niego :(
dobrze ze chlopak robi postepy

Na forum AFN Tweety powiedziała, że przyszły jakies w wpłaty z dopiskiem "Drwal krk", ale nie wiemy nic więcej, dopóki rozliczenia nie zrobią. Rozliczenia są raz w miesiącu :roll: już niebawem powinny sie pojawić... Sądze black_cat, ze to te za szablony :loveu:, ale tak jak mówie szczegóły dopiero po rozliczeniu niestety...

Posted

Jagienka napisał(a):
Na forum AFN Tweety powiedziała, że przyszły jakies w wpłaty z dopiskiem "Drwal krk", ale nie wiemy nic więcej, dopóki rozliczenia nie zrobią. Rozliczenia są raz w miesiącu :roll: już niebawem powinny sie pojawić... Sądze black_cat, ze to te za szablony :loveu:, ale tak jak mówie szczegóły dopiero po rozliczeniu niestety...

dobrze jak beda, to bardzo prosze o informacje, bo ja nawet nie wiem gdzie tego rozliczenia szukac

Posted

Topi napisał(a):
Wstępnie - w czwartek po południu wybieram się do hoteliku. Kto ze mną ??? Kto ???

oj nie wiem jaki skład w kundlu, ale póki co ja sie piszę :)

Posted

Topi napisał(a):
Karusia, zapomniałaś pokazać jak ładnie Drwalikowi na tle hotelikowych kwiatków, a raczej jak ładnie wyglądały kwiatki jako tło dla naszego Drwalika.
Zdjęcia nie doszły, czy co :placz::placz:

Nie,naprawde zadne ostatnio do mnie zdjecia Drwala nie doszly:shake:

Posted

no to sie pieknie porobilo Drwalikowi. Gdzie ma ogloszenia? zrobie mu pare. moge zrobic takze allegro, jesli ktos ma mozliwosc (finansowa) wyroznic to prosze sie zglosic do mnie. No chyba ze juz ma to alegro.

Posted

[quote name='Worel']Wiec tak...

przeslalam Pixie jakies rzeczy na bazarek, niestety brak internetu uniemozliwia jej wystawienie bazarku....
Wypatrzylam 2-3 bidy, na ktore bym chicala zyska z bazarku przekazac, w tym - Drwal.

Szukam kogos z Warszawy, kto by odebral fanty z Srodmiescia i poprowadzil bazarek.... ja z powodu obecnego braku czasu i 7-io godzinnej roznicy czasu nie moge bazarku wystawic......

Czy ktos pomoze?
[quote name='Selenga']No nie jest to całkiem prawda :D
Ja tu jestem regularnie i myślę, że mogę się tym bazarkiem zająć. Co prawda jestem mało mobilna, ale w moim bloku mieszka inna dogomaniaczka więc pewnie razem byśmy to jakoś zorganizowały.
Jakby co to poproszę na PW informację gdzie i kiedy :)

Czy to doszło do skutku?
I czy Worel już obroniła dyplom drugi?? 2-go maja miała... jest co świetować? :cool3:

[quote name='Charly']Gdzie ma ogloszenia? zrobie mu pare. moge zrobic takze allegro, jesli ktos ma mozliwosc (finansowa) wyroznic to prosze sie zglosic do mnie. No chyba ze juz ma to alegro.

Nie ma allegro... ma troche ogłoszeń, ale cześć już straciła wazność...
Wklejam aktualne:
http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=24335
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1145841_chory_opuszczony_pies_szuka.html
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1145830_uratuj_chory_opuszczony_pies_szuka.html
http://www.ogloszenia.interpress.net.pl/index.php?p=detale&id=30734&from=1
http://www.ogloszenia.moje.pl/product_desc.php?id=17084
http://owi.pl/show.php?id=167854
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1145780_chory_samotny_pies_szuka_przydomowego.html

Posted

Jagienka napisał(a):
Czy to doszło do skutku?
I czy Worel już obroniła dyplom drugi?? 2-go maja miała... jest co świetować? :cool3:

Nie doszło jeszcze do skutku :(
Pod telefonem, który dostałam nikt się nie zgłaszał, okazało się że mama chwilowo mieszka gdzie indziej. Podałam kontakt do siebie i miał się ktoś do mnie odezwać, ale na razie cisza :(