karusiap Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 wczoraj bylismy na spacerku:loveu:Drwal strasznie sie cieszy,wtecz podskakuje,az chce sie go przytulic... Mielismy tez kontakt z psami,na bezpieczna odleglosc ale czul ze obok stoi pies i nawet nie mruknal:) Quote
Jagienka Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Drwal nic nie wie a tutaj ciocia Iwona :iloveyou: spoza dogomani wiezie TV (dostaliśmy od Perfi) do Warszawy do cioci ludwy, żeby maleństwu móc hotel opłacić spokojnie :loveu: Quote
Charly Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 jak pisałam wczesniej chcialam zrobic Drwalkowi allegro. Ale dowiedzialam sie, ze usunieta zostala opcja z allegro, która umozliwiala z góry ograniczenie/wyboru kupca. Tzn. ze nawet jesli ktos zalicytuje, mozna było odmowic i nie było to sprzeczne z prawem, bo wlasnie opisana opcja takie cos umozliwiala. Jednak w maju allegro usunęło tę mozliwosc. Zastrzezenie, ze to akcja charytatywna i licytowanie nie uprawnia do nabycia psa, nie ma mocy prawnej. Wiec ktos, kto licytuje ma prawo domagac sie psiaka. Oczywiscie mozna napisac, ze pies umarl lub cos....;) Ja niestety wyjezdzam na jakis czas, bez mozliwosci dojscia do internetu a z powodu opisanego powyzej dostep musi byc raczej non stop. Wiec niestety ja allegro Drwalikowi nie moge zrobic. Quote
Jagienka Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Kończy się maj co wiąże się z opłatami za hotel :) Zaczynamm więc prowadzić rozliczenia Drwala już zamiast w pierwszym poście to wewnątrz-wątkowo ;) Udało Nam się uzbierać: 40 zł od izabela29 za rzeczy od Perfi (pozostałośc po spłacaniu długiu Knapika) (J) 20 zł od Anidas za kosmetyki Dr Lucy (J) 31 zł od leeloo za ramkę od Topi (J) 100 zł od mamy Boryska (k)( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34359 ) 30 zł z bazarku Brucio (k) 20 zł z bazarku pucka69 (k) 8,50 zł od asl z bazarku (J) 10 zł od Bila z bazarku Perfi (J) 12 zł od Jagienki bazarku agamiki (J) 21,50 zł od plastelina z bazarku (J) 10,50 zł od Rennatta z bazarku (J) 14 zł od beti.r z bazarku (J) 40 zł od AniB z bazarku z kosmetykami Dr Lucy (J) 10 zł od karusiap z bazarku - || - (J) 15 zł od zolzunki z bazarku Perfi (J) 20 zł od liryki z bazarku z kosmetykami Dr Lucy (J) 25 zł od Ulka18 z bazarku z kosmetykami Dr Lucy (J) 15 zł wtatara (J) 10 zł Kuba P za bazarek z rzeczami od Perfi (J) 12 zł od Jagienki za bazarek karusiap (J) 10 zł od Kuba P za bazarek z kosmetykami Dr Lucy (J) 60 zł ludwa za TV Perfi (J) 50 zł od karusiap za bazarek od anonima (k) :) co daje Nam: 584,50 zł Bardzo dziekujemy :loveu: Do zapłacenia za maj jest 390 zł Czyli 584,50zł - 390zł = 144,50 zł Po zapłaceniu maja zostaje Nam 194,50 zł P.S. Nie wliczam jeszcze pieniążków z AFN zebranych przez black cat (:loveu:), ponieważ nie wiem ile AFN potrąci. Wykaz będzie pewnie dopiero na początku czerwca, wtedy dolicze. W tym miesiącu czeka Drwala szczepienie na wściekliznę. Quote
wtatara Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 widzę ze jest rozliczenie. a moje pieniążki nie wpłynęły . !5 zł przelałam i 15 zł Topi, która kupiła kwiatki z bazarku dla Drwala. Quote
Selenga Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Charly napisał(a):Ja niestety wyjezdzam na jakis czas, bez mozliwosci dojscia do internetu a z powodu opisanego powyzej dostep musi byc raczej non stop. Wiec niestety ja allegro Drwalikowi nie moge zrobic. Postaram się wygospodarowac trochę czasu i zrobić mu allegro, ale nie obiecuję, że to będzie dzisiaj. Na pewno w tym tygodniu. Quote
Jagienka Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 wtatara napisał(a):widzę ze jest rozliczenie. a moje pieniążki nie wpłynęły . !5 zł przelałam i 15 zł Topi, która kupiła kwiatki z bazarku dla Drwala. mam 15 zł jedno, juz dopisuje Quote
Charly Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Selenga napisał(a):Postaram się wygospodarowac trochę czasu i zrobić mu allegro, ale nie obiecuję, że to będzie dzisiaj. Na pewno w tym tygodniu. Dziekuje. Jeszcze podobno jest jednak opcja- czyli zakonczenia aukcji przed czasem nawet jak ktos zalicytuje. tylko ze wtedy trzeba to od razu zrobic. czyli tym bardziej trzeba miec oko na allegro. ja sie nie znam na tym, ale zastanawia mnei czy to jest naprawde zgodne z prawem, regulaminem tak po prostu konczyc akcje nawet po zalicytowaniu? ? i czy wtedy na pewno ten kto licytuje nie ma prawa do nabycia psa? Quote
Jagienka Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Dziękuję ciociom za mordowanie się z allegro, dla mnie to w dalszym ciągu czarna magia :oops: Quote
Charly Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Jagienka']Dziękuję ciociom za mordowanie się z allegro, dla mnie to w dalszym ciągu czarna magia dla mnie tez bylo jeszcze 1,5 miesiaca temu. tak czarna magia ze sie wsciekalam, iz nic nie kapuje. Az Kasia zlitowala sie nade mna i weszlismy razem na gadu gdzie ona mi krok po kroku wsjo wytlumaczyla. JJak wroce (pod koniec czerwca) to napisz do mnie, jesli chcesz poznac tajniki bialej magi...:). Quote
Jagienka Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Charly napisał(a):Jak wroce (pod koniec czerwca) to napisz do mnie, jesli chcesz poznac tajniki bialej magi...:). Dobra, zawezmę się i sie nauczę :) Jak nie magisterka w czerwcu to może chociaż allegro mi strasznym być przestanie ;) Quote
Charly Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 trzymam kcuki. ale nie taki straszny diabel....a jaki kierunek? Quote
Jagienka Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Charly napisał(a):trzymam kcuki. ale nie taki straszny diabel....a jaki kierunek? betony :diabloti: praca magisterska o cementach z XIX wieku :lol: Quote
elik Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 wtatara napisał(a):widzę ze jest rozliczenie. a moje pieniążki nie wpłynęły . !5 zł przelałam i 15 zł Topi, która kupiła kwiatki z bazarku dla Drwala. I ja także kupiłam od Ciebie kwiatki z bazarku dla Drwala za 15 zetów :lol: Quote
Jagienka Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 elik napisał(a):I ja także kupiłam od Ciebie kwiatki z bazarku dla Drwala za 15 zetów :lol: Pewnie to jest to 15 zł, które dostałam od wtatary na konto :) :loveu: Quote
elik Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Jagienka napisał(a):Pewnie to jest to 15 zł, które dostałam od wtatary na konto :) :loveu: Wtatara pisze, że to od Topi :cool1: Quote
Jagienka Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Szkło i ceramika na Drwala: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10215871#post10215871 Quote
Jagienka Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Patrzcie co znalazłam w necie niechcący :crazyeye::crazyeye: Drwal z uchem!!!! Quote
karusiap Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 jaki piekny,szczuply i wogole.... Drwalik mial dzis super humor,lizal mnie po rekach bez samkolykow,ale powiem Wam jedno,to jakie agamika ma zdjecia to jest.... Ide ide nagle patrze a Drwal ma cos w pysiu..co??kolorowa pileczke,ktora Aga zostawila na trawie:loveu::loveu::loveu: Quote
wtatara Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 elik napisał(a):Wtatara pisze, że to od Topi :cool1: Elik przelała mi na konto a ja póżniej przelałam dalej, czyli jest to 15 zł. Quote
agamika Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 :eviltong: nie, NIC A NIC , jak robiłam zdjęcia Ginowi, to podlatywał zadowolony ... taki radosny barrrrrrdzo był :loveu: ( no dobra :p do momentu jak coś w Niego wpadło ....ale nie było źle, Zołza gorzej od Miki obrywa , jak Odi od Drwala :diabloti: , mój smrodek był trochę rozbawiony, a KTOS gadał z Panem Tomkiem i nie patrzył co robi Drwal no to jak sie smrodkowi napatoczył to smrodek pobawić sie chciał, a Drwal , juz nie :evil_lol::diabloti: ) Quote
Recommended Posts