black_cat Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='karusiap']cioci Jagienka cos tam chowa a ja Wam pokaze co pora uciekac nie oddam czy nie jestem uroczy:loveu: jaki poczciwinek :( jak sprawa z oczkiem? martwi mnie ono :( Quote
Jagienka Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Zdjęcia pierwsza klasa :lol: A sprawa z oczkiem... narazie stoi, nie bardzo wiemy co zrobić, w schronisku już nie chcemy tego ruszać, wolimy gdzies prywatnie, tylko do tego trzeba Drwala uspić, jak juz uśpic to nie tylko po to żeby "pomacać", ale z drugiej strony boimy się, że zafundujemy mu znowu leczenie, które jak każde z ingerencją w ciało (np usunięcie tego oka) jest bolesne i całe zaufanie pójdzie precz... a szkoda by było... Najfajniej by było jakby był ktoś chętny do adopcji, wtedy my byśmy się zajęły leczeniem, i wtedy może Drwal Nas znielubić, bo będzie miał juz kogo pokochac... a tak... troche tkwimy w zawieszeniu... ale Nas tez ta sprawa "męczy". Quote
black_cat Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Jagienka napisał(a):Zdjęcia pierwsza klasa :lol: A sprawa z oczkiem... narazie stoi, nie bardzo wiemy co zrobić, w schronisku już nie chcemy tego ruszać, wolimy gdzies prywatnie, tylko do tego trzeba Drwala uspić, jak juz uśpic to nie tylko po to żeby "pomacać", ale z drugiej strony boimy się, że zafundujemy mu znowu leczenie, które jak każde z ingerencją w ciało (np usunięcie tego oka) jest bolesne i całe zaufanie pójdzie precz... a szkoda by było... Najfajniej by było jakby był ktoś chętny do adopcji, wtedy my byśmy się zajęły leczeniem, i wtedy może Drwal Nas znielubić, bo będzie miał juz kogo pokochac... a tak... troche tkwimy w zawieszeniu... ale Nas tez ta sprawa "męczy". trzymam kciuki, robicie kawal dobrej roboty :) Quote
Jagienka Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 W poniedziałek Drwal jedzie do Wieliczki do hotelu... czarujemy transport.... czary-mary transporcie :roll: Quote
black_cat Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Jagienka napisał(a):W poniedziałek Drwal jedzie do Wieliczki do hotelu... czarujemy transport.... czary-mary transporcie :roll: o ja pierdziele, Drwal zaczyna nowe życie :razz: Quote
black_cat Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Drwaliku, spij dobrze, niedlugo czeka cię podróż, zaczynasz nowe życie, mam nadzieje ze cie znajdzie ten czlowiek ktory tak cie szuka i nie moze znalezc, bo wiesz ze taki gdzies na swiecie jest? on chodzi o szuka, ale nie moze cie znalezc, my mu pomozemy :) Quote
Jagienka Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Nie było mnie cztery dni i nie miałam jak napisać, że transportu dla Drwala na dzień dzisiejszy nie ma, a jutro ma opuścic schronisko. Bardzo proszę o pomoc!!!!! Czy ktoś byłby chętny do pomocy przy tym nietypowym psiaku?? Potrzebujemy transportu na jutro (tj poniedziałek 5 maja) popołudniu najlepiej... :modla::modla::modla::modla::modla::modla: Quote
black_cat Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Kurcze blade a wlasnie sie zastanawialam czemu tak cicho u Drwala Quote
Jagienka Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 black_cat napisał(a):Kurcze blade a wlasnie sie zastanawialam czemu tak cicho u Drwala Sama jestem zaskoczona, że tu tak cicho... Quote
Jagienka Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 black_cat napisał(a):dokąd ma być transport? Ze schroniska z ul. Rybnej do Lednicy Górnej (koło Wieliczki) to niecała godzinka drogi jest. Jutro bedziemy dzwonic rano do kierowcy schroniskowego, tylko to tak w ostatniej chwili i nie wiemy czy się zgodzi, dlatego chciałybyśmy mieć coś w zanadrzu. Quote
agamika Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 a ja dzis byłam powiedzieć Drwalowi zeby grzeczny był jutro, ale nie miałam ciasteczek , to niewiem czy do niego dotarło :roll: Quote
Jagienka Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 agamika napisał(a):a ja dzis byłam powiedzieć Drwalowi zeby grzeczny był jutro, ale nie miałam ciasteczek , to niewiem czy do niego dotarło :roll: Ale fajnie :loveu: Aga no tak, Ty się musiałaś zapoznać, bo przeciez niedługo będziecie śmigac razem, a z Drwalem trzeba tak stopniowo... i najlepiej przez żołądek :cool3: Myślę, że bez ciasteczek to ciężko... ;) Quote
agamika Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 :roll: wiem, ale sama wiesz... dłuuuugi weekend nie sprzyja zakupom ..a nie chcemyu otruć Drwala wiec za gotowanie sie nie brałam :evil_lol: Quote
Jagienka Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 W transporcie pomógł Nam wkońcu sam kierownik i kierowca kTOZ'u. Bardzo dziekujemy :loveu::loveu::loveu: Interesujące telefony i pełne wrażeń wykonała w tej sprawie sama karusiap... dzielna :klacz: A Drwal.... no mówie Wam jaki cudny był :crazyeye: Sam wtarabanił się do samochodu (zaraz po założeniu mu smyczy przez karusiap i dyndaniu smakołykiem przed nosem). Jechał grzecznie, wysiadł grzecznie do Topi, do boksu wlazł grzecznie za Topi... :loveu: Jednym słowem, Drwal już w hotelu... bezpieczny... na Naszym utrzymaniu. Bardzo prosimy o wszelkie możliwe ogłoszenia :modla::modla::modla: Quote
black_cat Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Jagienka napisał(a):W transporcie pomógł Nam wkońcu sam kierownik i kierowca kTOZ'u. Bardzo dziekujemy :loveu::loveu::loveu: Interesujące telefony i pełne wrażeń wykonała w tej sprawie sama karusiap... dzielna :klacz: A Drwal.... no mówie Wam jaki cudny był :crazyeye: Sam wtarabanił się do samochodu (zaraz po założeniu mu smyczy przez karusiap i dyndaniu smakołykiem przed nosem). Jechał grzecznie, wysiadł grzecznie do Topi, do boksu wlazł grzecznie za Topi... :loveu: Jednym słowem, Drwal już w hotelu... bezpieczny... na Naszym utrzymaniu. Bardzo prosimy o wszelkie możliwe ogłoszenia :modla::modla::modla: Jagienko, dwie osoby kupiły u mnie szablony na rzecz Drwala, czy pieniądze doszły? mam podac na PW ich nazwiska? mam dowody wpłat ale chce mieć pewność ze Drwal ma kase w łapce :) Quote
Jagienka Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 black_cat napisał(a):Jagienko, dwie osoby kupiły u mnie szablony na rzecz Drwala, czy pieniądze doszły? mam podac na PW ich nazwiska? mam dowody wpłat ale chce mieć pewność ze Drwal ma kase w łapce :) black_cat szczerze mówiąc teraz na AFN jest tak, że ta fundacja ma swoją stronę. Napisałam tam do moderatorów o otworzenie skarpety "Drwal krk", ale nikt mi nie odpisał, rozliczenia są bardzo rzadko... :/ Kiedyś było tak, że jak wpływały pieniądze na danego psa to się automatycznie skarpeta otwierała, a teraz nie wiem... nikt mi nie odpisał przez dwa tygodnie... Musimy chyba czekać :roll: Jeszcze się tam przypomnę. Quote
karusiap Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Jagienka ma racje w 100%,pominela pare cekawych szczegolow z naszego dnia,ale najwazniejsze ze Drwal byl grzeczny i jest bossssski!!!!!! Podziekowania dla p.kierownika ze dal nam i jemu szanse;) Quote
black_cat Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Jagienka napisał(a):black_cat szczerze mówiąc teraz na AFN jest tak, że ta fundacja ma swoją stronę. Napisałam tam do moderatorów o otworzenie skarpety "Drwal krk", ale nikt mi nie odpisał, rozliczenia są bardzo rzadko... :/ Kiedyś było tak, że jak wpływały pieniądze na danego psa to się automatycznie skarpeta otwierała, a teraz nie wiem... nikt mi nie odpisał przez dwa tygodnie... Musimy chyba czekać :roll: Jeszcze się tam przypomnę. wplaty byly wlasnie z dopiskiem Drwal krk, wiec mam nadzieje ze kasa pojdzie na Drwala, nie ukrywam, ze bardzo mi zalezy zeby temu psu pomoc ( jak wielu innym, ale on jest jednym z pierwszych o ktorych tutaj przeczytalam i chce doczekac takiej chwili kiedy bede wiedziec ze ten pies jest zdrowy i kochany) i mam nadzieje ze pieniadze dotra bo w tej sytuacji obecnej beda mu baaaardzo potrzebne wypada tylko czekac:) Quote
agamika Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 A ja dzis Sobie porozmawiałam z nasza gwiazdą :cool3: a ze miałam niezbite argumenty ( jedzenie) to rozmowa była czasem głośna ( no daaaaaaj tego kabanosa ) ale barrdzo miła :diabloti: jak to mówią, przezżołądek do serca mężczyzny :cool3: Topi :loveu: wróciłas życie w tego psa :loveu: On jest tak "paskudny" ze az piękny :loveu: :loveu: :loveu: i dziewczyny nie napisałay ze zamieszkał w "Aleji Gwiaz " :evil_lol: ( TZn w szeregu z Maksem i Odim :diabloti: ) Quote
karusiap Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Aga:loveu::loveu::loveu:ta Aleja Gwiazd mnie rozbila:loveu::loveu:doskonale to ujelas:)Pan Tomek wiedzial gdzie go dac:evil_lol: Dzwonilam do p.Tomka w sprawie wspinaczek drwala,powiedzial ze on sobie wchodzi i schodzi ale pojdzie do niego sprawdzic;) Quote
agamika Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 schodzenia niewidziałam ....ale moze w koncu sie przemógl mam nadzieje, bo naprawde był zrozpaczony ze do wedzonego ucha nie moze sie dostac :shake: ... i kombonowal z 15 min i nic Quote
Jagienka Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Drwal taka ciapa niezaradna?? On się chyba zgrywał Aga, może on wcale nie na ucho miał ochotę... liczył, ze wejdziesz do środka... :cool3: Quote
Recommended Posts