Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='karusiap']cioci Jagienka cos tam chowa

a ja Wam pokaze co

pora uciekac

nie oddam

czy nie jestem uroczy:loveu:

jaki poczciwinek :( jak sprawa z oczkiem? martwi mnie ono :(

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcia pierwsza klasa :lol:

A sprawa z oczkiem... narazie stoi, nie bardzo wiemy co zrobić, w schronisku już nie chcemy tego ruszać, wolimy gdzies prywatnie, tylko do tego trzeba Drwala uspić, jak juz uśpic to nie tylko po to żeby "pomacać", ale z drugiej strony boimy się, że zafundujemy mu znowu leczenie, które jak każde z ingerencją w ciało (np usunięcie tego oka) jest bolesne i całe zaufanie pójdzie precz... a szkoda by było...
Najfajniej by było jakby był ktoś chętny do adopcji, wtedy my byśmy się zajęły leczeniem, i wtedy może Drwal Nas znielubić, bo będzie miał juz kogo pokochac... a tak... troche tkwimy w zawieszeniu... ale Nas tez ta sprawa "męczy".

Posted

Jagienka napisał(a):
Zdjęcia pierwsza klasa :lol:

A sprawa z oczkiem... narazie stoi, nie bardzo wiemy co zrobić, w schronisku już nie chcemy tego ruszać, wolimy gdzies prywatnie, tylko do tego trzeba Drwala uspić, jak juz uśpic to nie tylko po to żeby "pomacać", ale z drugiej strony boimy się, że zafundujemy mu znowu leczenie, które jak każde z ingerencją w ciało (np usunięcie tego oka) jest bolesne i całe zaufanie pójdzie precz... a szkoda by było...
Najfajniej by było jakby był ktoś chętny do adopcji, wtedy my byśmy się zajęły leczeniem, i wtedy może Drwal Nas znielubić, bo będzie miał juz kogo pokochac... a tak... troche tkwimy w zawieszeniu... ale Nas tez ta sprawa "męczy".

trzymam kciuki, robicie kawal dobrej roboty :)

Posted

Drwaliku, spij dobrze, niedlugo czeka cię podróż, zaczynasz nowe życie, mam nadzieje ze cie znajdzie ten czlowiek ktory tak cie szuka i nie moze znalezc, bo wiesz ze taki gdzies na swiecie jest? on chodzi o szuka, ale nie moze cie znalezc, my mu pomozemy :)

Posted

Nie było mnie cztery dni i nie miałam jak napisać, że transportu dla Drwala na dzień dzisiejszy nie ma, a jutro ma opuścic schronisko.
Bardzo proszę o pomoc!!!!!
Czy ktoś byłby chętny do pomocy przy tym nietypowym psiaku??
Potrzebujemy transportu na jutro (tj poniedziałek 5 maja) popołudniu najlepiej... :modla::modla::modla::modla::modla::modla:

Posted

black_cat napisał(a):
dokąd ma być transport?

Ze schroniska z ul. Rybnej do Lednicy Górnej (koło Wieliczki) to niecała godzinka drogi jest.
Jutro bedziemy dzwonic rano do kierowcy schroniskowego, tylko to tak w ostatniej chwili i nie wiemy czy się zgodzi, dlatego chciałybyśmy mieć coś w zanadrzu.

Posted

agamika napisał(a):
a ja dzis byłam powiedzieć Drwalowi zeby grzeczny był jutro, ale nie miałam ciasteczek , to niewiem czy do niego dotarło :roll:

Ale fajnie :loveu: Aga no tak, Ty się musiałaś zapoznać, bo przeciez niedługo będziecie śmigac razem, a z Drwalem trzeba tak stopniowo... i najlepiej przez żołądek :cool3: Myślę, że bez ciasteczek to ciężko... ;)

Posted

W transporcie pomógł Nam wkońcu sam kierownik i kierowca kTOZ'u. Bardzo dziekujemy :loveu::loveu::loveu: Interesujące telefony i pełne wrażeń wykonała w tej sprawie sama karusiap... dzielna :klacz:
A Drwal.... no mówie Wam jaki cudny był :crazyeye: Sam wtarabanił się do samochodu (zaraz po założeniu mu smyczy przez karusiap i dyndaniu smakołykiem przed nosem). Jechał grzecznie, wysiadł grzecznie do Topi, do boksu wlazł grzecznie za Topi... :loveu:

Jednym słowem, Drwal już w hotelu... bezpieczny... na Naszym utrzymaniu.
Bardzo prosimy o wszelkie możliwe ogłoszenia :modla::modla::modla:

Posted

Jagienka napisał(a):
W transporcie pomógł Nam wkońcu sam kierownik i kierowca kTOZ'u. Bardzo dziekujemy :loveu::loveu::loveu: Interesujące telefony i pełne wrażeń wykonała w tej sprawie sama karusiap... dzielna :klacz:
A Drwal.... no mówie Wam jaki cudny był :crazyeye: Sam wtarabanił się do samochodu (zaraz po założeniu mu smyczy przez karusiap i dyndaniu smakołykiem przed nosem). Jechał grzecznie, wysiadł grzecznie do Topi, do boksu wlazł grzecznie za Topi... :loveu:

Jednym słowem, Drwal już w hotelu... bezpieczny... na Naszym utrzymaniu.
Bardzo prosimy o wszelkie możliwe ogłoszenia :modla::modla::modla:

Jagienko, dwie osoby kupiły u mnie szablony na rzecz Drwala, czy pieniądze doszły? mam podac na PW ich nazwiska? mam dowody wpłat ale chce mieć pewność ze Drwal ma kase w łapce :)

Posted

black_cat napisał(a):
Jagienko, dwie osoby kupiły u mnie szablony na rzecz Drwala, czy pieniądze doszły? mam podac na PW ich nazwiska? mam dowody wpłat ale chce mieć pewność ze Drwal ma kase w łapce :)

black_cat szczerze mówiąc teraz na AFN jest tak, że ta fundacja ma swoją stronę. Napisałam tam do moderatorów o otworzenie skarpety "Drwal krk", ale nikt mi nie odpisał, rozliczenia są bardzo rzadko... :/ Kiedyś było tak, że jak wpływały pieniądze na danego psa to się automatycznie skarpeta otwierała, a teraz nie wiem... nikt mi nie odpisał przez dwa tygodnie... Musimy chyba czekać :roll: Jeszcze się tam przypomnę.

Posted

Jagienka ma racje w 100%,pominela pare cekawych szczegolow z naszego dnia,ale najwazniejsze ze Drwal byl grzeczny i jest bossssski!!!!!!

Podziekowania dla p.kierownika ze dal nam i jemu szanse;)

Posted

Jagienka napisał(a):
black_cat szczerze mówiąc teraz na AFN jest tak, że ta fundacja ma swoją stronę. Napisałam tam do moderatorów o otworzenie skarpety "Drwal krk", ale nikt mi nie odpisał, rozliczenia są bardzo rzadko... :/ Kiedyś było tak, że jak wpływały pieniądze na danego psa to się automatycznie skarpeta otwierała, a teraz nie wiem... nikt mi nie odpisał przez dwa tygodnie... Musimy chyba czekać :roll: Jeszcze się tam przypomnę.

wplaty byly wlasnie z dopiskiem Drwal krk, wiec mam nadzieje ze kasa pojdzie na Drwala, nie ukrywam, ze bardzo mi zalezy zeby temu psu pomoc ( jak wielu innym, ale on jest jednym z pierwszych o ktorych tutaj przeczytalam i chce doczekac takiej chwili kiedy bede wiedziec ze ten pies jest zdrowy i kochany) i mam nadzieje ze pieniadze dotra bo w tej sytuacji obecnej beda mu baaaardzo potrzebne
wypada tylko czekac:)

Posted

A ja dzis Sobie porozmawiałam z nasza gwiazdą :cool3: a ze miałam niezbite argumenty ( jedzenie) to rozmowa była czasem głośna ( no daaaaaaj tego kabanosa ) ale barrdzo miła :diabloti: jak to mówią, przezżołądek do serca mężczyzny :cool3:
Topi :loveu: wróciłas życie w tego psa :loveu:

On jest tak "paskudny" ze az piękny :loveu: :loveu: :loveu:

i dziewczyny nie napisałay ze zamieszkał w "Aleji Gwiaz " :evil_lol: ( TZn w szeregu z Maksem i Odim :diabloti: )

Posted

Aga:loveu::loveu::loveu:ta Aleja Gwiazd mnie rozbila:loveu::loveu:doskonale to ujelas:)Pan Tomek wiedzial gdzie go dac:evil_lol:
Dzwonilam do p.Tomka w sprawie wspinaczek drwala,powiedzial ze on sobie wchodzi i schodzi ale pojdzie do niego sprawdzic;)

Posted

schodzenia niewidziałam ....ale moze w koncu sie przemógl
mam nadzieje, bo naprawde był zrozpaczony ze do wedzonego ucha nie moze sie dostac :shake: ... i kombonowal z 15 min i nic