zachary Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Marysiu55, drwal to nie ten sam psiak z 1 postu, sercem zdziałałyście cuda! Niesamowite! Po cichu mu kibicuję od początku.:loveu: Quote
agamika Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 ten pies ma tak strasznie dużo do zaoferowania człowiekowi, ale nikt mu nie chce dać szansy :shake: ... są psy radosne, wesołe , ale radość jaką Drwal teraz czerpie z życia jest wyjątkowa , możliwość obserwowania tego jest czymś nie do zastąpienia , ale ludzie potrafią patrzeć tylko na to ze ma "brzydkie" oczy, ze ma 8 lat, ze nie ma ucha itd itp ... - dobija mnie to Quote
majku33krakow Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 a czy ja mogł bym odwiedzic drwala?nawet go nieznam wogole,czy on nie lubi mezczyzn? Quote
Gosiapk Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 marysia55 napisał(a):Gosiapk , a ty gdzie ????? sama mam z Drwalem na spacery ganiać :evil_lol: już myślałamm , że sobie zmiennika przygruchałam :diabloti: a tu cisza :eviltong: No to mnie ciocia wrobiłaś :mad: Quote
Gosiapk Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 A gdzież to się Drwalikowe ciocie pochowały? :cool3: Quote
marysia55 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 tez jestem :diabloti: tylko z lekka spóźniona :roll: Quote
marysia55 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Gosiapk napisał(a):Czy Drwalikm był na spacerku w ten weekend? a co nie widać postu powyżej :diabloti::diabloti: Quote
Gosiapk Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 marysia55 napisał(a):a co nie widać postu powyżej :diabloti::diabloti: Ciocia Ty się nie narażaj :mad: Quote
Gosiapk Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Drwalik pozdrawia Dogociocie, które o nim zapomniały :mad: Quote
marysia55 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Gosiapk napisał(a):Drwalik pozdrawia Dogociocie, które o nim zapomniały :mad: nie zapomniały, nie zapomniały :eviltong::eviltong: przeca zaglądam chociaż dochodzę do wniosku że mi się chyba doba trochę sfilcowała:diabloti::diabloti: coraz mniej ma godzin :cool3::cool3: Quote
Jagienka Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 GoskaGoska napisał(a):a czy drwalik jest wogole oglaszany ? Jest... od roku... tzn do gazet nie miał okazji się dostać, w TV też nie był (w obu tych mediach trzeba liczyć na litośc osób, któe mają tam wtyki... prośby kończą się najczęściej ustawieniem w wieki trwającej kolejce - bo zawsze jakiś inny psiak wskoczy przed :roll:... kiedyś przyjechała telewizja do hotelu, nagrała wszytskie Nasze psiaki chyba wtedy było ich z 8, puścili filmik o jednym i się skończyło, a to była jedyna szansa na występ Drwala w TV), ale wieszałyśmy plakaty i w internecie też ma ogłoszenia na kilku stronach. Ma swoje miejsce na wątku o niewidomych psiakach... czasami ktoś się zlituje i zrobi allegro... agamiki pięknę, się skończyło: DRWAL bez ucha co słabo słyszy SZUKA DOMU (623187347) - Aukcje internetowe Allegro i nie było ani jednego telefonu :placz: Masz GoskaGoska jakieś pomysły?? Nam już zabrakło... :sad: Albo wtyki? :cool3: Quote
GoskaGoska Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 mozecie go wrzucic go na cafeanimal.pl - bo tam losowo drukują w metrze ;) pozniej jak cos to ludzie mogą zadzwonic z calej Polski , gdzie metro rozdają. Cos jeszcze - niektore gazety drukują psy bezplatnie jak się maile do nich wysle - ale trzeba cierpliwie wysyłać i wysyłac i czekać.Plakaciki tez w sklepach zoologicznych Quote
Jagienka Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 No to mamy Drwala na cafeanimal :) Drwal - Zwierzaki - cafeanimal.pl agamika ma rację, trzebaby stworzyć taki piękny tekścior dla Drwala, bo chyba chłopak jeszcze nie ma :siara: Quote
GoskaGoska Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 mi sié paré razy udalo ze w metrze wydrukowali z 4moje ogloszenia ;) trzymam kciuki i za Drwala Quote
Asior Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 czy mam rozmawiać z Panią Magdą o miejscu dla niego??? Quote
karusiap Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 nie,Drwal do programu sie niestety absolutnie nie nadaje...:roll: Kiedys p.Magda krecila m.in. o nim reportaz ,ale nie wiem co z nim... Quote
Ank@ Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 dziewczyny, a gdzie wy chcecie wydać Drwala?? Do domu z ogrodem, żeby mieszkał w domu, czy może być kojec ?? Znajoma mojej mamy szuka 2 psów do kojca. W zimie wstęp do domu, do jakiegoś ogrzewanego pomieszczenia. To bardzo dobra kobieta. Może zamiast 2 psów spodobałby jej się Drwalik. Jeszcze go nie proponowałam, bo chcę zapytać Was. Quote
marysia55 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 oj Drwalu troche rozkręcił sie nam wątek, coraz więcej ciotek ma fajne pomysły:razz::razz: i dobrze rokujące :lol::lol: . Może cos w końcu dla ciebie sie znajdzie :loveu::loveu: Quote
zachary Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Ank@2, ale dwóch psów do kojca, to ta kobieta szuka pewnie w określonym celu, najpewniej do stróżowania, a nie do sprawowania czułej opieki nad psem,, jak w przypadku Drwalika... Quote
Jagienka Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 [quote name='zachary']Ank@2, ale dwóch psów do kojca, to ta kobieta szuka pewnie w określonym celu, najpewniej do stróżowania, a nie do sprawowania czułej opieki nad psem,, jak w przypadku Drwalika... Dokładnie, Drwal na stróża się nie nadaje, bo jak coś się będzie działo to albo nie usłyszy albo przeoczy :evil_lol::oops: Najlepszy byłby dom, gdzie Drwal byłby władcą ogrodu i ludzkiego serca... i obowiązkowo mimo ogrodu jego człowiek musiałby uwielbiać spacery, bo dla Drwala poza jedzeniem (czego mu coraz mniej wolno ) to najwieksza radość. Quote
Ank@ Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Muszę dokładnie dopytać czy miałyby być to psy do stróżowania. :p Quote
Recommended Posts