Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ten pies ma tak strasznie dużo do zaoferowania człowiekowi, ale nikt mu nie chce dać szansy :shake: ... są psy radosne, wesołe , ale radość jaką Drwal teraz czerpie z życia jest wyjątkowa , możliwość obserwowania tego jest czymś nie do zastąpienia , ale ludzie potrafią patrzeć tylko na to ze ma "brzydkie" oczy, ze ma 8 lat, ze nie ma ucha itd itp ... - dobija mnie to

Posted

marysia55 napisał(a):
Gosiapk , a ty gdzie ????? sama mam z Drwalem na spacery ganiać :evil_lol: już myślałamm , że sobie zmiennika przygruchałam :diabloti: a tu cisza :eviltong:

No to mnie ciocia wrobiłaś :mad:

Posted

Gosiapk napisał(a):
Drwalik pozdrawia Dogociocie, które o nim zapomniały :mad:

nie zapomniały, nie zapomniały :eviltong::eviltong: przeca zaglądam chociaż dochodzę do wniosku że mi się chyba doba trochę sfilcowała:diabloti::diabloti: coraz mniej ma godzin :cool3::cool3:

Posted

GoskaGoska napisał(a):
a czy drwalik jest wogole oglaszany ?

Jest... od roku... tzn do gazet nie miał okazji się dostać, w TV też nie był (w obu tych mediach trzeba liczyć na litośc osób, któe mają tam wtyki... prośby kończą się najczęściej ustawieniem w wieki trwającej kolejce - bo zawsze jakiś inny psiak wskoczy przed :roll:... kiedyś przyjechała telewizja do hotelu, nagrała wszytskie Nasze psiaki chyba wtedy było ich z 8, puścili filmik o jednym i się skończyło, a to była jedyna szansa na występ Drwala w TV), ale wieszałyśmy plakaty i w internecie też ma ogłoszenia na kilku stronach.
Ma swoje miejsce na wątku o niewidomych psiakach... czasami ktoś się zlituje i zrobi allegro...
agamiki pięknę, się skończyło:
DRWAL bez ucha co słabo słyszy SZUKA DOMU (623187347) - Aukcje internetowe Allegro
i nie było ani jednego telefonu :placz:

Masz GoskaGoska jakieś pomysły?? Nam już zabrakło... :sad:
Albo wtyki? :cool3:

Posted

mozecie go wrzucic go na cafeanimal.pl - bo tam losowo drukują w metrze ;) pozniej jak cos to ludzie mogą zadzwonic z calej Polski , gdzie metro rozdają. Cos jeszcze - niektore gazety drukują psy bezplatnie jak się maile do nich wysle - ale trzeba cierpliwie wysyłać i wysyłac i czekać.Plakaciki tez w sklepach zoologicznych

Posted

dziewczyny, a gdzie wy chcecie wydać Drwala??
Do domu z ogrodem, żeby mieszkał w domu, czy może być kojec ??

Znajoma mojej mamy szuka 2 psów do kojca. W zimie wstęp do domu, do jakiegoś ogrzewanego pomieszczenia. To bardzo dobra kobieta.
Może zamiast 2 psów spodobałby jej się Drwalik. Jeszcze go nie proponowałam, bo chcę zapytać Was.

Posted

oj Drwalu troche rozkręcił sie nam wątek, coraz więcej ciotek ma fajne pomysły:razz::razz: i dobrze rokujące :lol::lol: . Może cos w końcu dla ciebie sie znajdzie :loveu::loveu:

Posted

[quote name='zachary']Ank@2, ale dwóch psów do kojca, to ta kobieta szuka pewnie w określonym celu, najpewniej do stróżowania, a nie do sprawowania czułej opieki nad psem,, jak w przypadku Drwalika...
Dokładnie, Drwal na stróża się nie nadaje, bo jak coś się będzie działo to albo nie usłyszy albo przeoczy :evil_lol::oops:
Najlepszy byłby dom, gdzie Drwal byłby władcą ogrodu i ludzkiego serca... i obowiązkowo mimo ogrodu jego człowiek musiałby uwielbiać spacery, bo dla Drwala poza jedzeniem (czego mu coraz mniej wolno ) to najwieksza radość.