Ania i Kajber Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Drwalu kochany,twój kolega,łódzki Pysio był dziś na spacerku,ty też biegnij. Quote
elmira Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Charly napisał(a)::D:D:D:mdrmed: świetny jest:lol: Mój kochany:loveu: bardzo mnie ten pies ujął za serce. Quote
agamika Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
marysia55 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Drwalisko ... przystojniacha z ciebie :evil_lol::evil_lol: szoruj na pierwszą stronę ... tam twoje miejsce :multi::multi: Quote
karusiap Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Jagienka napisał(a):Ej... a gdzie smycz? Bo jej tak jakby nie widac na tym zdjęciu! A za wyczesanie Aga.... jak Cie tylko zobacze to Ci.... podziekuję osobiście :lol::loveu: Jaga to Ty nie wiesz??drwal chodzi przy nodze bez smyczy.....:cool3:przy , nie "z":evil_lol: Quote
Jagienka Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Ej... a gdzie smycz? Bo jej tak jakby nie widac na tym zdjęciu! A za wyczesanie Aga.... jak Cie tylko zobacze to Ci.... podziekuję osobiście :lol::loveu: Quote
epe Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Ale Aga szaleje!:lol: Najpierw czesanko,potem pies luzem- niedługo Drwalik aport będzie oddawał sam z własnej woli!:loveu: Quote
agamika Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 :cool1:Jagienko, bo ja tylko czekałam az wyjedziesz , żeby Drwala wypuścić na wolność :diabloti:...niech ma chłopak coś z życia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Jagienka Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Źle się dzieje w państwie duńskim ;) Jakoś tak mnie dzisiaj wzieło na cytaty... dzisiaj karusiap i miniulke zaskoczyłam tym, że Wesele to była lektura... :evil_lol: Quote
agamika Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 a co do wyczesania Drwala, to jakby dziś już nie zostało nawet minimum śladu po tym ... :shake: (PS. hahahahhaaaaa ) aaai Amisa weszka trochę dorwała :loveu: ze sprzętem, niestety dziadzio ma tyyyyyle sierści, ze musiała przerwać :roll: bobyśmy do wieczora siedziały, ale grzbiet i troche grzywa pozbawione nadmiaru owłosienia zostały, o niebo lepiej wyglądał :loveu: Quote
marysia55 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Drwal na pierwszą stronę :multi::multi: Quote
AleksandraJ Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Drwal to taki mądry pies, może przyda Ci sie (przyszly domku) Drwal nim choinke do lasu pójdziesz ściąć? Quote
karusiap Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Dzis z agamika stwierdzilysmy,ze Drwal jest jednym z najradosniejszych hotelowiczow:loveu:Aga wyczynia z nim cuda,drapie po zadku a on biegnie z radoscia,smieje sie,cieszy.Jest bardzo kontaktowy i tylko resztki zdrowego rozsadku powstrzymuja przed wytarmoszeniem i poprzytulaniem.Ale drapanko,glaski,jak najbardziej:loveu::loveu: Quote
karusiap Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 fona napisał(a):Mam 70 zł dla Drwala, gdzie wysyłać? :] bardzo bardzo dziekujemy,akurat czeka nas szczepienie,zaraz podam konto:loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 biegnij Drwal-u na pierwszą stronę :multi::multi: może akurat załapiesz się na domek :lol::lol: Quote
karusiap Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Drwalatko dostalo od cioci Fony 70 zl:loveu: Quote
karusiap Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 fona napisał(a):To slapcio kupiła książkę :loveu: wiec pieknie dziekujemy rowniez ciocci slapcio:loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 no i znowu cicho sie zrobiło u Drwala :shake::shake::shake: idziemy na spacer chociaz pora późna:painting::painting: Quote
maarit Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 jestem już,jestem- Drwalu kochany i drapię cię za uszkiem - wiesz za którym;) Chodź wesołku na spacerek:painting: Quote
Jagienka Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Chciałam tutaj jakiś pean pochwalny na cześć agimiki napisac... ale normalnie słów mi brak... ja teraz widze, Nasze psiaki rzadziej i dzieki temu mam pogląd, że tak powiem... czasowo-skokowy na cała sytuację i że tak powiem to nie ten sam pies!! On jest wspaniale wyczesany, wygląda pięknie!! Agomiko... chylę czoła :loveu: Quote
marysia55 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [SIZE="4"]Drwal... chociaż pora późna to i tak cie zabieram na nocny odchód :lol::lol::lol: .... przeciez to lubisz , prawda pieseczku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts