Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='elmira']Co słychać u Drwala?[/quote]
Bez zmian... telefonów brak, Drwal się cieszy z każdego spaceru i kontaktu z człowiekiem... i ja jeszcze jestem ciekawa jednej historii, którą może opowiedzieć agamika... bo jak schodziłam na spacery z psami widziałam, że ciotki dały Drwalowi wspaniałą sporą, puchatą, kolorową piłkę a jak wracałam wszytsko było rozbebeszone... i ja nie słyszałam jak to się stało... i czy to Drwalątko tak się z piłką rozrawiło?

Posted

:loveu: fona, wsparcie finansowe na Drwala jak najbardziej potrzebne
miesiąc w hotelu to ok 450 zł ...a tłumy aby zaadoptować Dwala nie wiedziec czemu nie walą :placz: ...

on dłuuuuuuuugą droge przeszedł , z nieufnego, mozna powiedzeic nawet ze atakującego gdy poczuł sie zagrozony psa, zrobił sie radosnym , smiesznym grubaskiem :evil_lol: ...co nie zmienia faktu ze regóły postepowania przy DRwalau dalej obowiązują , bo tak do konca niemozemy byc pewne co tam w NIm jeszcze siedzi ;) ...

a co do piłki ... no tak sie patrzyl to mu pozyczyłam Axelową płke juz kiedys sie taką bawił ... ale tez niewiem jak to sie stało ze była w strzępach :placz:,... Amiga na pewno to zrobiła :eviltong: , bo jakos poprzednia piłka przezyła a ta nie :roll: ... wiec prosze mi tu na DRwala nic nie insynuować :shake:

za to wtedy tez wyprowadzała Drwala cioteczka nowa :p , oczywiście trche wystraszona bo ktos ja protezami straszył :roll: ...a Drwal podskaiwał szukał smakołyków, zabawiowo podrygiwał, i dziwil sie co ten ludź taki spięty :evil_lol:

Posted

[quote name='agamika']:loveu: fona, wsparcie finansowe na Drwala jak najbardziej potrzebne
miesiąc w hotelu to ok 450 zł ...a tłumy aby zaadoptować Dwala nie wiedziec czemu nie walą :placz: ...

on dłuuuuuuuugą droge przeszedł , z nieufnego, mozna powiedzeic nawet ze atakującego gdy poczuł sie zagrozony psa, zrobił sie radosnym , smiesznym grubaskiem :evil_lol: ...co nie zmienia faktu ze regóły postepowania przy DRwalau dalej obowiązują , bo tak do konca niemozemy byc pewne co tam w NIm jeszcze siedzi ;) ...

a co do piłki ... no tak sie patrzyl to mu pozyczyłam Axelową płke juz kiedys sie taką bawił ... ale tez niewiem jak to sie stało ze była w strzępach :placz:,... Amiga na pewno to zrobiła :eviltong: , bo jakos poprzednia piłka przezyła a ta nie :roll: ... wiec prosze mi tu na DRwala nic nie insynuować :shake:

za to wtedy tez wyprowadzała Drwala cioteczka nowa :p , oczywiście trche wystraszona bo ktos ja protezami straszył :roll: ...a Drwal podskaiwał szukał smakołyków, zabawiowo podrygiwał, i dziwil sie co ten ludź taki spięty :evil_lol:[/quote]

:D Te protezy. A potem sie dziwimy, ze tłumy nie walą po Rekina-Drwala. Chociaz mi łatwo cieszyc się zza ekranu komputera, a na pewno dziwnie, blada bym była na spacerku.:evil_lol:

Posted

noo.. to ja, ta cioteczka co się raz pojawiła i drwala na spacer dostała ;) grzeczny był bardzo.. znaczy się, ja grzeczna byłam, bo grzecznie dałam się ciągnąć i grzecznie szłam za nim.. a ta zabawa z piłeczką :razz: to przy innej cioci..

Posted

[quote name='edit_f']noo.. to ja, ta cioteczka co się raz pojawiła i drwala na spacer dostała ;) grzeczny był bardzo.. znaczy się, ja grzeczna byłam, bo grzecznie dałam się ciągnąć i grzecznie szłam za nim.. a ta zabawa z piłeczką :razz: to przy innej cioci..[/quote]

:) Witaj :) ja tu sie u Cioteczek rzadzę, jak u siebie :)

Posted

[B]edit f[/B] :loveu: super, że dołączyłaś do yyyy sympatyków Drwala... :evil_lol:
[B]elmira[/B], masz tu kaduceusz - rządź, mąć nim wodę mąć... :cool3::loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='Jagienka'][B]edit f[/B] :loveu: super, że dołączyłaś do yyyy sympatyków Drwala... :evil_lol:
[B]elmira[/B], masz tu kaduceusz - rządź, mąć nim wodę mąć... :cool3::loveu::evil_lol:[/quote]

Dziekuje Bogom :) Materiał na bazarek obfocony już, ale mam problem z komputerem. Dlatego przepraszam za poslizg:)

Pozdrowienia dla naszego Maki Majchra :evil_lol:

Posted

[quote name='fona']ja mam blyskawiczny bazarek na Drwala, jak splyna pieniadze, od razu wysle (50 zł)

na jakie konto?[/quote]
Fona pieknie dziekujemy:loveu::loveu:
Powiedz tylko czy wolisz na fundacji,ktora udostepnia nam subkonto czy bezposrendio?

Posted

Co tam słychać więcej u Naszego Drwalusia??Mogłabym prosic o aktualności? Gdzie obecnie przebywa i jak się czuje?NA spacerku juz pewnie byl..teraz szykuje sie do spanka..kilam i miziam wieć Psinkę gdzie tylko lubi najbardziej:lol:

Posted

Hm, kontrahentka się właśnie wycofała, jak już spakowałam paczkę, więc muszę szybko wykombinować bazarek dla Chlopaka, przepraszam najmocniej.

Posted

fona napisał(a):
Hm, kontrahentka się właśnie wycofała, jak już spakowałam paczkę, więc muszę szybko wykombinować bazarek dla Chlopaka, przepraszam najmocniej.

Nic nie szkodzi,tak wlasnie bywa z ludzmi...