Jagienka Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 A dzisiaj wyrwałam mu z szyji taaaki wielki kudeł, mam świadków, mam świadków :multi: Quote
karusiap Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Jagienka napisał(a):A dzisiaj wyrwałam mu z szyji taaaki wielki kudeł, mam świadków, mam świadków :multi: taaa a ja wczoraj wyjelam z gardla...trawe....:eviltong::cool1: Quote
Jagienka Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 karusiap napisał(a):taaa a ja wczoraj wyjelam z gardla...trawe....:eviltong::cool1: Świadki... pomocy, bo mi nie wierzy... :help1: epe napisał(a):A pokażesz paluszki?:evil_lol: Paluszki? Które paluszki? Ja nie mam żadnych paluszków... :evil_lol: nie no serio serio... grzeczny był, tzn na smyczy go trzymała AMIGA, ja tylko dostakiwałam po kudełka/ki i się oddalałam czem prędzej :cool3: Quote
epe Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Róbcie mu tak róbcie- za chwilę przeczytamy,że czesanie to jest to co Drwalik lubi najbardziej!:evil_lol: Quote
majku33krakow Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 epe napisał(a):Róbcie mu tak róbcie- za chwilę przeczytamy,że czesanie to jest to co Drwalik lubi najbardziej!:evil_lol: :evil_lol:,no bo to onek,po pszejsciach,onki madre sa psy;) Quote
Jagienka Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 elmira napisał(a):Ale grzeczny się Drwal robi:evil_lol: Nooo elmira, naprawde, już go ostatnio tez kiziałam, obserwując uwaznie ale kiziałam... i go prowokowałam do zabawy... On będzie jeszcze fajniejszym psem... tylko żeby ktoś dał mu szansę! :-( Quote
majku33krakow Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Jagienka napisał(a):Nooo elmira, naprawde, już go ostatnio tez kiziałam, obserwując uwaznie ale kiziałam... i go prowokowałam do zabawy... On będzie jeszcze fajniejszym psem... tylko żeby ktoś dał mu szansę! :-( bo to onek one sa madre,moze wkoncu uwierzył w człowieka:-(,ciekawe kiedy da sie wyczesac pozadnie,podobno go te kudły swedza,:loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 jESTEM TU DOPIERO OD WCZORAJ CHOCIAZ ZNALAZLAM wAS JAKIES KILKA TYGODNI WCZESNIEJ I "TYLKO" CZYTALAM I POMAGALAM NA ALLEGRO. UDALO MI SIE WAS ZNALEZC PRZEZ "NASZA KLASE"CZYTAM CO RAZ TO INNE WATKI, PLACZE PRZED KOMPUTEREM ALE NIE TYLKO PLACVZE NAD LOSEM TYCH CUDNYCH ISTOT NIEROZLACZNIE ZWIAZANYCH Z MOIM ZYCIEM, ALE NAD SWOJA BEZSILNOSCIA..NIE WIEM JAK MOGE POMOC?NIE UMIEM ANI WKLEJAC OBRAZKOW ANI ROBIC AUKCJI CZY BAZARKOW:( NIE MAM TEZ ZADNEJ MOZLIWOSCI ZABRANIA OD WAS PIESKA(MAM SWOJEGO JEDNEGO DO NIEDAWNA 2 ,A MIESZKANIE MALUTKIE I 3 DZIECI)NO ALE JAKOS BYM SIE CHCIALA ZAANGAZOWAC..CZYTAM O JAKIMS PODNOSZENIU DO GORY..NIE WIEM O CO CHODZI..PRZEDWCZORAJ TRAFILAM NA WATEK "NIEZWYKLY PIESEK" I WLASNIE SIE ZORIENTOWALAM, ZE NIE DOSC ZE NIKT NIE ZABRAL TEGO NAPRAWDE NIEZWYKLEGO PSIAKA TO JUZ NIKT PRAWIE NIE ZAGLADA NA TAMTEN WATEK, A PIES JEST NAPRAWDE NIEZWYKLY:(BOJE SIE ZE JESZCZE CHWILA I POJDZIE W ZAPOMNIENIE A JA TAK BARDZO BYM CHCIALA MU JAKOS POMOC:(TU MOGE WKLEIC JEDYNIE NAMIARY STRONKI(TYLKO TO POTRAFIE) http://www.dogomania.pl/forum/f28/niesamowity-psiak-106098/index71.html ALE PROSZE O WSKAZOWKI..CO MOGE TU JESZCZE ZROBIC?TAK WAM ZAZDROSZCZE I PODZIWIAM WAS WSZYSTKICH KTORZY POMAGACIE..NAPRAWDE POMAGACIE TYM STWORZENIOM BEZ KTORYCH SWIAT NIE MIALBY SENSU..WIEM TEZ ZE SAME DATKI PIENIEZNE TO NIE JEST WSZYSTKO CO MOZNA..A CZASEM TO NAWET NIE SA POTRZEBNE..WIEM ZE ZASMIECAM WATEK..ALE NIE WIDZE INNEJ MOZLIWOSCI ZDOBYCIA POMOCY BO TUTAJ TO ZAGLADACIE CODZIENNIE:) A PATRZAC NA LOSY DRWALA..SLOW BRAK JAK SIE CIESZE, ZE PIES JEST SZCZESLIWY- BO NIE WATPIE ZE JEST, CHOC WIEM ZE W DOMU BYLOBY MU MOZE I LEPIEJ..MOZE..BO DOMY TEZ PRZECIEZ SA ROZNE A POKI CO DRWAL MA TAK KOCHAJACYCH I ODDANYCH PRZYJACIOL I TO TAK WIELU, ZE W ZASADZIE CHYBA NICZEGO WIECEJ JUZ OD ZYCIA I TAK NIE CHCE..ALE I TAK ZYCZE MU ABY ZNALAZL DOMEK I JEMU TEZ CHCETNIE POMOGE JESLI BEDE MOGLA..POZDRAWIAM WSZYSTKICH PRZYJACIOL:))MALGORZATA Quote
Jagienka Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Małgorzato :), bardzo Nam miło, że kolejna osoba wrażliwym sercu trafiła na dogomanię. Ja wiem, że na początku to trudno ogarnąć, to przychodzi z czasem. Podnoszenie o którym piszesz, to jest pisanie czegokolwiek na wątku, żeby znalazł się on na początku wszytskich wątków... potem się podnosi inne, one wychodza na prowadzenie i ten znowu spada.... taka "zabawa"... my osobiście tego nie pochwalamy, bo to okropnie zaciemnia wątek, potem się robi nagle 100 stron i nikt nie bedzie ich przegladał, bo prawdziwe informacje giną wśród "hop", "podnoszę", "do góry" i tak dalej, i tak dalej... Tak myślę nad formą pomocy, ale kurcze tak: - nie wiem na ile poruszasz się po internecie, bo bardzo pomaga robienie np ogłoszeń w internecie; - nie wiem jak z miłością do zwierzaków wśród znajomych, ale zbiórki jakichś zbędych rzeczy na bazarki, albo np zużytych żeby jako legowiska, czy zabawki służyły zwierzakom, - robienie plakatów, obróbka graficzna, albo przy kazji wieszanie ich gdzieś, jak już się dostarczy takie gotowe, wydrukowane, - czasu wolnego to pewnie za dużo nie masz przy takiej rodzinie :) ale czasami pomocne są ręcę każde przy wyprowadzaniu psiaków w hotelu, jest Nas garstka a psiaków jest falaaaa ogromnaaa, acha i nie wiem skąd jesteś... bo to też jest ważne. Jednym słowem wszytsko przyjdzie z czasem i zobaczysz, że będziesz śmigać po dogo, wstawiać zdjęcia itd... czasuuu potrzeba... ja jak tu przyszłam czułam się bezsilna i jakbym miała dwie lewe ręce ;) Quote
karusiap Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 witamy Malgorzato:loveu:pomalutku i bedzie dobrze:) po prostu pytaj jak czegos nie rozumiesz;) Quote
gonia66 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 jak sie ciesze, ze otrzymalam tu odpowiedzi:) No coz...odleglosc jaka nas dzieli jest kolosalna:( Mieszkam w malej miejscowosci w okolicach jeleniej Gory i Zgorzelca:/ Nawet nie slyszalam tu w okolicy o schronisku dla zwierzat, co dopiero o hoteliku:( Tutaj dopiero dowiedzialam sie, ze jest "cos" takiego, co mnie bardzo ucieszylo, bo lepsze to niz schronisko Oswoja droga nie mialam pojecia jak "pracuja' schroniska:/) Internet??Tylko pisanie- nic nie umiem zrobic nawet fotki nie potrafilam wkleic, ale sie naucze, obiecuje:) Jedyne co bym mogla to wlasnie poki co jakas pomoc- zbiorka (pracuje w szkole wiec to nie byloby moze glupim pomyslem), ale co konkretnie moznaby zbierac i co potem z tym zrobic???Moze najpierw wlasnie tak "zaczelabym" swoja pomoc..zawsze to chcialam robic ale tu nie mialam mozliwosci..a jednak sie znalazla:)Dzis szybko wykonalam swoje obowiazki domowe, aby jak najszybciej "wskoczyc" do Was dziewczyny i oczywiscie do "naszych Przyjaciol" i aby moc sie tu odnalezc, bo odkad Was znalazlam, zpominam o "bozym świecie":) Dziekei serdeczne..teraz czekam na konkretne wskazowki. Prosze o usciskanie ode mnie Drwala- pozdrawiam serdecznie Quote
karusiap Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 usciskamy na pewno...a na pewno przekazemy;) Goniu jesli chodzi o zbiorki to np karma dla schronisk.My mamy w hotelu "w cenie",ale jest pelno schronisk potrzebujacych,ryz,makaron itp. Na pewno wszedzie (u nas tez;)) przydadza sie teraz wszelkie ocieplenia,stare koce,poszewki ,nawet wieksze swetry itp:) Potem mozesz wysylac,ale zawsze na pewno uda sie znalesc kogos kto akurat jedzie w danym keirunku i moglby zabrac dary:) Quote
elmira Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 :) Widzę, że Drwal zauroczył kolejną osobę :) Quote
Ank@ Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Czy Drwal i Apollo nie mogliby zostać umieszczeni na stronie krakowskiego schroniska ??? Bo słyszałam, że właśnie dużo osób przegląda tę stronę i stamtąd wybiera psy. A przecież i Drwal i Apollo są zabrani ze schroniska i dalej szukają domów. Może tam ktoś by ich wypatrzył.... :roll: Quote
karusiap Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 dobry pomysl Aniu:) Spytam Alicje czy tak mozna czy maja byc tylko psiaki przebywajace aktualnie w schronie;) Quote
Recommended Posts