Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fona napisał(a):
Hm, kontrahentka się właśnie wycofała, jak już spakowałam paczkę, więc muszę szybko wykombinować bazarek dla Chlopaka, przepraszam najmocniej.

Przykre... Zwłaszcza, że cel nie byle jaki... :sad:

Posted

Drwaluś...życzę Ci spokojnej nocki, szczęśliwych senków i pięknego dzionka kolejnego..kto wie...może spotka Cię Szczęście,na które czekasz tak cierpliwie...tak bym chciała...

Posted

agamika napisał(a):
nie wiem czy juz o to pytałam c, ale kto wie co zrobic zeby DRwal, przyspieszył i do tego zakręcił ogonem ? :diabloti:

ja wiem ja wiem:multi:
a jaka nagroda??:cool3:
no i czy ja moge...skoro...widzialam:oops:

Posted

Dzisiaj na mnie padło - dostałam Drwala na spacer.
Powiem tak, trochę się bałam, tego czy mnie zje (bo jestem dla niego obca) i bałam się że w tych ciemnościach zabijemy się razem czy tylko ja pójdę na straty :cool3:
Miłą niespodzianką był fakt że Drwal bardzo dobrze radzi sobie na spacerze i nie musiałam mu bardzo pomagać. No i Drwalątko nie ciągnie tak jak Axel :mad:
Sprawdzał czy mam jakieś smaczki w ręce.

Ale baryłka jest z niego. No i cały czas macha ogonem. I jak dla mnie jest super :loveu:

Posted

No i wieczorkiem kolejne miłe wieści o Drwalusiu i Jego ogonku:eviltong:Super facet- Tak trzymaj i uciekaj ciągle na pierwszą- musisz wreszcie zobaczyć ten swój domuś:lol:

Posted

Charly napisał(a):
no to jak - więc kiedy Drwal kręci ogonkiem i wyrywa do przodu?

Ja też już wiem, bo mi agamika powiedziała... nie wiem dla kogo ten konkurs w takim razie :roll:;)
Po spacerze z Anią Drwal padł mi w ramiona i wylizał doszczętnie... chyba pozwalamy sobie na dużo dużo więcej :loveu:

Posted

majku33krakow napisał(a):
wysłałem,schronisko w przyborowku koło szamotuł ,wygrywa 45% glosow

yyyy o co chodzi? O głosowanie w krakvecie? A co ma Drwal z tym wspólnego? :niewiem:

Posted

Nie widziałam Cię nigdy chłopaku, a dziś całą noc..no może pół nocy śniłeś mi się...chodziliśmy razem na dlugie spacerki..to był dziwny sen..dziwny, ale bardzo przyjemny..zwykle śnie bardzo dużo i bardzo intensywnie, najróżnieszych snów..ale jeszcze nigdy nie śniło mi się, że spaceruję...w moim śnie byłeś Drwalusiu takim wesołym piesiem o jakim piszą tutaj Twoje cioteczki..:lol:Opowiedzcie dziewczyny naszemu chłopakowi o moim śnie..i mocno Go ode mnie uściskajcie i wymiziajcie..gdzie tylko lubi najjjbardziej:loveu:

Posted

:roll: oj ciotki ciotki

Jago Tobie musiałam powiedzieć, żebyś się nie zdziwiła jakby Drwal by CI na ogonie odlatywał :evil_lol::diabloti::evil_lol:

a Drwala trza po zacnym zadku drapać, żeby helikoptera z Niego zrobić :cool3::multi:

Posted

coś chyba jest naprawdę w tym chlopaku..hmmm..idę spać, kto wie, co dzisiejszej nocy będzie mi się śniło:eviltong:Dobrej nocki dla Drwalusia życzę no i dla Jego cudownych cioteczek również.:lol: