_Aga_ Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 fona napisał(a):Hm, kontrahentka się właśnie wycofała, jak już spakowałam paczkę, więc muszę szybko wykombinować bazarek dla Chlopaka, przepraszam najmocniej. Przykre... Zwłaszcza, że cel nie byle jaki... :sad: Quote
elmira Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Zapraszam na bazarek książkowy na psy jagienki i karusiap. http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiegarnia-dla-krakowa-drwal-apollo-trufel-co-124954/ Quote
marysia55 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 do góry piesku, moze zobaczy cie jakas dobra dusza:multi::multi::multi: Quote
elmira Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Co słychać u niedźwiedzia? Marysia55, slicznego masz pieska w avatarku :) To pudelek,prawda? Quote
gonia66 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Drwaluś...życzę Ci spokojnej nocki, szczęśliwych senków i pięknego dzionka kolejnego..kto wie...może spotka Cię Szczęście,na które czekasz tak cierpliwie...tak bym chciała... Quote
agamika Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 nie wiem czy juz o to pytałam c, ale kto wie co zrobic zeby DRwal, przyspieszył i do tego zakręcił ogonem ? :diabloti: Quote
majku33krakow Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 nie spadaj chłopie do gory zmykaj,podnosimy. Quote
karusiap Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 agamika napisał(a):nie wiem czy juz o to pytałam c, ale kto wie co zrobic zeby DRwal, przyspieszył i do tego zakręcił ogonem ? :diabloti: ja wiem ja wiem:multi: a jaka nagroda??:cool3: no i czy ja moge...skoro...widzialam:oops: Quote
Ank@ Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Dzisiaj na mnie padło - dostałam Drwala na spacer. Powiem tak, trochę się bałam, tego czy mnie zje (bo jestem dla niego obca) i bałam się że w tych ciemnościach zabijemy się razem czy tylko ja pójdę na straty :cool3: Miłą niespodzianką był fakt że Drwal bardzo dobrze radzi sobie na spacerze i nie musiałam mu bardzo pomagać. No i Drwalątko nie ciągnie tak jak Axel :mad: Sprawdzał czy mam jakieś smaczki w ręce. Ale baryłka jest z niego. No i cały czas macha ogonem. I jak dla mnie jest super :loveu: Quote
gonia66 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 No i wieczorkiem kolejne miłe wieści o Drwalusiu i Jego ogonku:eviltong:Super facet- Tak trzymaj i uciekaj ciągle na pierwszą- musisz wreszcie zobaczyć ten swój domuś:lol: Quote
Charly Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 no to jak - więc kiedy Drwal kręci ogonkiem i wyrywa do przodu? Quote
Jagienka Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Charly napisał(a):no to jak - więc kiedy Drwal kręci ogonkiem i wyrywa do przodu? Ja też już wiem, bo mi agamika powiedziała... nie wiem dla kogo ten konkurs w takim razie :roll:;) Po spacerze z Anią Drwal padł mi w ramiona i wylizał doszczętnie... chyba pozwalamy sobie na dużo dużo więcej :loveu: Quote
marysia55 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 do góry piesku:multi::multi::multi: tak długo juz czekasz, że aż serce boli:placz::placz: Quote
majku33krakow Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Charly napisał(a):no to jak - więc kiedy Drwal kręci ogonkiem i wyrywa do przodu? wysłałem,schronisko w przyborowku koło szamotuł ,wygrywa 45% glosow Quote
Jagienka Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 majku33krakow napisał(a):wysłałem,schronisko w przyborowku koło szamotuł ,wygrywa 45% glosow yyyy o co chodzi? O głosowanie w krakvecie? A co ma Drwal z tym wspólnego? :niewiem: Quote
gonia66 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Nie widziałam Cię nigdy chłopaku, a dziś całą noc..no może pół nocy śniłeś mi się...chodziliśmy razem na dlugie spacerki..to był dziwny sen..dziwny, ale bardzo przyjemny..zwykle śnie bardzo dużo i bardzo intensywnie, najróżnieszych snów..ale jeszcze nigdy nie śniło mi się, że spaceruję...w moim śnie byłeś Drwalusiu takim wesołym piesiem o jakim piszą tutaj Twoje cioteczki..:lol:Opowiedzcie dziewczyny naszemu chłopakowi o moim śnie..i mocno Go ode mnie uściskajcie i wymiziajcie..gdzie tylko lubi najjjbardziej:loveu: Quote
karusiap Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Drwal w kobiecych snach:cool3:opowiemy na pewno,ucieszy sie chlopak;):loveu: Quote
majku33krakow Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 jagienka napisał(a):yyyy o co chodzi? O głosowanie w krakvecie? A co ma drwal z tym wspólnego? :niewiem: pomyłka zaistniała . Quote
agamika Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 :roll: oj ciotki ciotki Jago Tobie musiałam powiedzieć, żebyś się nie zdziwiła jakby Drwal by CI na ogonie odlatywał :evil_lol::diabloti::evil_lol: a Drwala trza po zacnym zadku drapać, żeby helikoptera z Niego zrobić :cool3::multi: Quote
gonia66 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 coś chyba jest naprawdę w tym chlopaku..hmmm..idę spać, kto wie, co dzisiejszej nocy będzie mi się śniło:eviltong:Dobrej nocki dla Drwalusia życzę no i dla Jego cudownych cioteczek również.:lol: Quote
Recommended Posts