Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gonia13 napisał(a):
Chyba "piórka gubi":evil_lol: sierściuszek jeden:loveu: :loveu::loveu: Rozbrajający jest:loveu:

Noooo gubi gubi, dlatego do konkursu "kto ile i skąd Drwalowi wyrwie" można się załapać... masowo... :lol: Zaznaczam, że nie można rąk stracić, bo wtedy dyskwalifikacja :evil_lol:

Posted

DRwala dzis "ukradłam" Jagience na spacer :diabloti::oops: ....
(a raczej posłuchałam prośby P.Moniki )

:cool1: i kuuuurrrrczeee.... maratonów mu się zachciewa ... biec pod górę musiałam ...NIC a NIC fajnego to nie jest ...ale biegłam :p

następnym razem, trochu wina wcześniej, i Drwala się wyczesze :diabloti:...dzis juz mało czasu było

Posted

Ha,ha,ha!:evil_lol: To teraz Agnieszko poznałaś to,co ja mam na codzień!:evil_lol:
Krystian tak zawsze biega,jakby mu się gdzieś spieszyło-no,ale musi się przecież wybiegać:lol:
A to wino,to dla kogo- razem z Drwalem zamierzacie pić? Czy tylko Ty sama,aby mniej bolało,jak będzie gryzł po rączkach?:evil_lol:

Posted

:roll:no więc tak ....

wyczesać Drwala ...taaak ..

kurka........ myślę ze Syzyf miał prostsza prace /// :mad:

Drwal, miał generalnie , w głębokim poważaniu, to ze chce go wyczesać ... trochu mi się udało, ale toby trzeba by nad Drwalem 2 h spędzić, żeby go wyczesać ... :cool1: po ok 20 min, pozbywania go sierści...efektu NIE widać :angryy::placz:

Posted

Aga! Czesałaś Drwala,a on to miał gdzieś?:crazyeye:
No rewelacja!:lol: Przetarłaś ścieżkę- teraz i inne ciotki będą chciały,bo się ośmielą:evil_lol:
Wspólnymi siłami i nikt go nie pozna!