gonia66 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 DRWALU WYBACZ, ZE NA TWOIM TERENIE będę żebrała, ale czas tu jest najwazniejszy..mam nadzieje, że mi wybaczysz..inaczej nie umiem jeszcze działac,a wpadłam dziś na nowy wątek i umarłam z wrażenia i przerażenia... CIĘŻKI WYPADEK - zlituj sie nad kundelkiem...5zl (493867415) - Aukcje internetowe Allegro BŁAGAM O POMOC!!! Quote
fona Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Opałek za TM... A mój bazarek dla Drwala sie nie podoba... Quote
karusiap Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 fona napisał(a):Opałek za TM... A mój bazarek dla Drwala sie nie podoba... ciotka linka prosimy,zaraz sie spodoba:loveu: bardzo mi przykro z powodu Opalka:( Quote
Ania i Kajber Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Bardzo kibicuję DRWALOWI,zwłaszcza,że jest jak nasz łódzki Pysio: [url=http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=2578]Schronisko dla Zwierz Quote
fona Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='karusiap']ciotka linka prosimy,zaraz sie spodoba:loveu: bardzo mi przykro z powodu Opalka:( http://www.dogomania.pl/forum/f99/nowe-ksiazki-plyty-cd-idealne-na-gwiazke-album-ziemia-z-bliska-125567/ jedna juz sie spodobala ;-) dla Drwala bedzie 65 zlotych!! Quote
elmira Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 U Was "ok". Podnosze. Przelałam reszte za bazarek dla Psów. Realizacja bedzie 1.12.08. Quote
gonia66 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Dobranoc Słodziaku:loveu:Rano podnosić się proszę i hopać po domek:multi::multi::multi:..na pewno gdzieś jest tylko gdzie....??? Quote
Jagienka Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Bardzo dziękujemy za pomoc :loveu: Jesteście wpaniałe :loveu: Mam zdjęcia Drwala... tylko nie mam kabelka :cool1: Wybył z TZtem gdzieś :cool1: Quote
maarit Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Chyba "piórka gubi":evil_lol: sierściuszek jeden:loveu: :loveu::loveu: Rozbrajający jest:loveu: Quote
Jagienka Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Gonia13 napisał(a):Chyba "piórka gubi":evil_lol: sierściuszek jeden:loveu: :loveu::loveu: Rozbrajający jest:loveu: Noooo gubi gubi, dlatego do konkursu "kto ile i skąd Drwalowi wyrwie" można się załapać... masowo... :lol: Zaznaczam, że nie można rąk stracić, bo wtedy dyskwalifikacja :evil_lol: Quote
agamika Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 DRwala dzis "ukradłam" Jagience na spacer :diabloti::oops: .... (a raczej posłuchałam prośby P.Moniki ) :cool1: i kuuuurrrrczeee.... maratonów mu się zachciewa ... biec pod górę musiałam ...NIC a NIC fajnego to nie jest ...ale biegłam :p następnym razem, trochu wina wcześniej, i Drwala się wyczesze :diabloti:...dzis juz mało czasu było Quote
epe Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Ha,ha,ha!:evil_lol: To teraz Agnieszko poznałaś to,co ja mam na codzień!:evil_lol: Krystian tak zawsze biega,jakby mu się gdzieś spieszyło-no,ale musi się przecież wybiegać:lol: A to wino,to dla kogo- razem z Drwalem zamierzacie pić? Czy tylko Ty sama,aby mniej bolało,jak będzie gryzł po rączkach?:evil_lol: Quote
maarit Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Razem po łyczku- radzę - i dojdziecie do kompromisu:evil_lol: Quote
gonia66 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 dobranoc Drwalusiu..pozdrów tam ode mnie wszystkie swoje cioteczki i powiedz Im, że są super babeczki:eviltong: Quote
agamika Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 :roll:no więc tak .... wyczesać Drwala ...taaak .. kurka........ myślę ze Syzyf miał prostsza prace /// :mad: Drwal, miał generalnie , w głębokim poważaniu, to ze chce go wyczesać ... trochu mi się udało, ale toby trzeba by nad Drwalem 2 h spędzić, żeby go wyczesać ... :cool1: po ok 20 min, pozbywania go sierści...efektu NIE widać :angryy::placz: Quote
epe Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Aga! Czesałaś Drwala,a on to miał gdzieś?:crazyeye: No rewelacja!:lol: Przetarłaś ścieżkę- teraz i inne ciotki będą chciały,bo się ośmielą:evil_lol: Wspólnymi siłami i nikt go nie pozna! Quote
marysia55 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 nasz debeściak... czyli Drwl na pierwsza stronę :multi::multi: Quote
Recommended Posts