Jagienka Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 gonia, i co i co, co Ci się dzisiaj śniło?? A ja jestem też ciekawa co się Drwalowi śni... pewnie jakaś piłeczka taka tylko jego i mnóstwo smakołyków... i więcej ludzi którzy go kochają... tak na zawsze... majku, gratuluje, widze, że sobie poradziłeś z podpisem i że umieściłeś tam właśnie Drwala :loveu: Quote
karusiap Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Drwalik na pewno smacznie spi:) Dzis bedziemy w hotelu,ale tylko na moment zabrac Fionke do programu...na spacery nie zdazymy:( Quote
gonia66 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 HAhahah..dziś po raz pierwszy od niepamiętnych czasów zaspało mi się i niestety nie pamiętam co mi się sniło, bo z łóżeczka zerwałam sie jak poparzona- miłam 10 minut aby wyprawić do szkoły moje Szczęście najmłodsze..udało mi się..ale sny uciekły w podświadomość, lub w niepamięć...:cool3:Ale chyba musiały być bardzo przyjemne, skoro spałam jak "zabita"..too mi się nie zdarza..zwykle budzę się przed budzikiem:lol:ciekawe, co dziś u Drwalusia słychać...pogoda okropna, nie sprzyja wesołym harcom i pewnie Psiaki sie nudzą:razz: Quote
marysia55 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 popatrzyłam dzisiaj na ten wątek z poziomu forum i tak sobie mysle jak to mozliwe prawie 20 tysięcy odwiedzin od początku tego wątku i żadnej szansy na własny domek:shake::shake::shake: Do góry Drwal:multi::multi: może to właśnie twój czas:razz: Quote
Jagienka Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 AleksandraJ napisał(a):Co u Drwala? Codziennie nie bywamy, ale pewnie niedługo pojawi się informacja o odbytym przyjemnym spacerze :lol: Skoro jest takie zapotrzebowanie :multi: (na informacje) Quote
maarit Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 :Dog_run:Ja tylko mogę na taki spacerek zabrać Quote
Charly Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 faktycznie domku ani widu ani slychu, ale Drwal i tak ma szczescie, ze Jego prywatne:loveu: dziewczyny tak o niego dbaja. nie kazdy slepy, starszy, schroniskowy psiak ma tyle szczescia mimo wszytko. Wiadomo jednak, dom to dom i nic go nie zastąpi:roll: edit: przy okazji przyszlam na żebry o glosy na darmową karmę dla przytuliska Przyborowko. Pani Wanda opiekuje się 400 bezdomnymi psami i 100 kotami. Na dogo wygrala. teraz jest na krakvecie i "walczy" z goldenami. Prosze zaglosujcie na przyborowko ( trzeba zaznaczyc taką kropke w ankiecie na forum krakvet;) - instrukcje w podpisie) dzieki Quote
marysia55 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 facet atrakcyjny... to i dziewczyny o niego dbają:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
black_cat Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Ech jak mnie dawno tu nie było, już miałam nadzieje ze Drwal zdążył znaleźć domek ciasny ale własny. Pozdrawiam wszystkich przyjaciół Drwala. :* Quote
fona Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Powoli ruszam z pomocą dla Drwala, mam nadzieję, że znajdą się nabywcy http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-do-nauki-angielskiego-rosyjskiego-dla-drwala-125567/#post11302496 Quote
Jagienka Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 fona napisał(a):Powoli ruszam z pomocą dla Drwala, mam nadzieję, że znajdą się nabywcy http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-do-nauki-angielskiego-rosyjskiego-dla-drwala-125567/#post11302496 Baaardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
AleksandraJ Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Drwal szuka cieplego domku na święta!!!!!!!!!!!!! Quote
marysia55 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 atrakcyjny facet na pierwsza stronę:multi::multi: Quote
Jagienka Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Dzisiaj Drwal był jakis pobudzony: skakał, figlował... niuchał nerwowo... Ale kudeła to mu jednego wyrwałam :eviltong: (bo martwy włos mu wyłazi garściami). Quote
marysia55 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Drwal na spacer :Dog_run: ale najlepiej jakby juz z własnym ludziem:p:p Quote
marysia55 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Drwal na górę piesku:multi::multi: wyniuchaj swojego człowieka:lol::lol: Quote
maarit Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Oj jak cię Drwalu ten domek znajdzie?:roll: i kiedy? Quote
Recommended Posts