Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gonia, i co i co, co Ci się dzisiaj śniło?? A ja jestem też ciekawa co się Drwalowi śni... pewnie jakaś piłeczka taka tylko jego i mnóstwo smakołyków... i więcej ludzi którzy go kochają... tak na zawsze...

majku, gratuluje, widze, że sobie poradziłeś z podpisem i że umieściłeś tam właśnie Drwala :loveu:

Posted

HAhahah..dziś po raz pierwszy od niepamiętnych czasów zaspało mi się i niestety nie pamiętam co mi się sniło, bo z łóżeczka zerwałam sie jak poparzona- miłam 10 minut aby wyprawić do szkoły moje Szczęście najmłodsze..udało mi się..ale sny uciekły w podświadomość, lub w niepamięć...:cool3:Ale chyba musiały być bardzo przyjemne, skoro spałam jak "zabita"..too mi się nie zdarza..zwykle budzę się przed budzikiem:lol:ciekawe, co dziś u Drwalusia słychać...pogoda okropna, nie sprzyja wesołym harcom i pewnie Psiaki sie nudzą:razz:

Posted

popatrzyłam dzisiaj na ten wątek z poziomu forum i tak sobie mysle jak to mozliwe prawie 20 tysięcy odwiedzin od początku tego wątku i żadnej szansy na własny domek:shake::shake::shake:
Do góry Drwal:multi::multi: może to właśnie twój czas:razz:

Posted

AleksandraJ napisał(a):
Co u Drwala?

Codziennie nie bywamy, ale pewnie niedługo pojawi się informacja o odbytym przyjemnym spacerze :lol: Skoro jest takie zapotrzebowanie :multi: (na informacje)

Posted

faktycznie domku ani widu ani slychu, ale Drwal i tak ma szczescie, ze Jego prywatne:loveu: dziewczyny tak o niego dbaja. nie kazdy slepy, starszy, schroniskowy psiak ma tyle szczescia mimo wszytko. Wiadomo jednak, dom to dom i nic go nie zastąpi:roll:

edit: przy okazji przyszlam na żebry o glosy na darmową karmę dla przytuliska Przyborowko. Pani Wanda opiekuje się 400 bezdomnymi psami i 100 kotami. Na dogo wygrala. teraz jest na krakvecie i "walczy" z goldenami. Prosze zaglosujcie na przyborowko ( trzeba zaznaczyc taką kropke w ankiecie na forum krakvet;) - instrukcje w podpisie) dzieki