elmira Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Bazarek na Krakowskie Miśki ;) http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-na-psy-z-krakowa-123007/#post11088802 Zapraszam!!! Quote
Klaudus__ Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Co tam u chłopaka słychać...? Gdzie ten domeczek... :roll: Quote
karusiap Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='Klaudus__']Co tam u chłopaka słychać...? Gdzie ten domeczek... :roll: U drwala bez zmian.Lezy na budzie wyczekujac spaceru,a potem bardzo sie cieszy:)Niestety domku ni widu;/ Quote
karusiap Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='Klaudus__']Taki piękny i taki biedny :roll: Jakbym tylko mogła to też bym Go z tego piekiełka wyrwała :| z piekielka?? Drwal akurat jak na swoje dotychczasowe zycie jest w raju ,a nie piekielku:shake: Quote
Jagienka Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 To chyba moja wina, bo tak mało wyeksponowana jest ta aktualizacja w pierwszym poście... :oops: Zaraz się tym zajmę... Quote
Klaudus__ Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Przepraszam... Nie chciałam nikogo urazić... Ale chyba przyznasz rację, że w domu byłoby Mu o niebo lepiej... Quote
karusiap Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='Klaudus__']Przepraszam... Nie chciałam nikogo urazić... Ale chyba przyznasz rację, że w domu byłoby Mu o niebo lepiej... Oczywiscie,ze tak....Myslalam,ze pomylilas sie i myslalas,ze Drwal nadal jest w cshronisku,ale jeslipiekielkiem ma byc pobyt w hotelu to gruba przesada... Quote
Klaudus__ Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Bo się pomyliłam - ale również przeprosiłam... Zresztą nie zamierzam się kłucić. Quote
Jagienka Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Drwal mnie ciągnął... musiałam pokrzykiwać... diablo jedno. I zabiegał o rękę karusiap, szedł ze mną i zabiegał o jej rękę... :grab: Nawet na smyczy go miałam... nic mu to nie przeszkadzało... chłop, no chłop... :shake: Quote
elmira Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Jagienka napisał(a):Drwal mnie ciągnął... musiałam pokrzykiwać... diablo jedno. I zabiegał o rękę karusiap, szedł ze mną i zabiegał o jej rękę... :grab: Nawet na smyczy go miałam... nic mu to nie przeszkadzało... chłop, no chłop... :shake: Jagienka, a co Ty się dziwisz :) Rozpieszczany, rozrywany przez kobiety, to i fanaberie wyprawia;) Quote
karusiap Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='Jagienka']Drwal mnie ciągnął... musiałam pokrzykiwać... diablo jedno. I zabiegał o rękę karusiap, szedł ze mną i zabiegał o jej rękę... :grab: Nawet na smyczy go miałam... nic mu to nie przeszkadzało... chłop, no chłop... :shake: oh nie dosc,ze klotliwe to to to jeszcze zazdosne:shake::evil_lol: a Drwal tak naprawde podkladal sie bo chcial byc pieszczony,glaskany i tulony....i ja tez chcialam...ale na razie na rozpoznaniu potrzeb sie zakonczylo;) Quote
Jagienka Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 elmira napisał(a):Jagienka, a co Ty się dziwisz :) Rozpieszczany, rozrywany przez kobiety, to i fanaberie wyprawia;) Coś w tym jest... chyba przestane się z nim całować :evil_lol: karusiap napisał(a): chcial byc pieszczony,glaskany i tulony....i ja tez chcialam... ojej Ty też chciałaś trzebabyło mówić, to wiesz ja zawsze chętnie :evil_lol: kłótliwa i zazdrosna, ale do pieszczenia chętna :lol: Quote
karusiap Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 jejku Ty wszedzie okazje weszysz:shake: ja chcialam, z Drwalem chcialam:loveu::loveu::evil_lol: Quote
agamika Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 nie będzie portretu ? będzie ? nie będzie ? bęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęędzie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
epe Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Aga! Z Ciebie prawdziwa kobieta! Jak mówisz,że będzie to jest!:evil_lol: Niech sobie Drwal nie myśli,że wszystkie babeczki będą mu odpuszczać! Tak trzymaj Aga! Z chłopami niestety trzeba krótko,bo inaczej na głowę by weszli!:evil_lol: Quote
ewatonieja Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 zwykły spacer a jaki uśmiech wywołuje na tym pyszczku, na prawde duzo mu do szczęścia nie potrzeba, dlaczego ludziom potrzeba do szczęścia tylko pełnosprawnych psów?:-( Quote
Recommended Posts