elmira Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Cioteczki, ja bez zmuszania, ale podrzucćie czasem bazarek min. i na Drwala. Niby grosiny, ale zawsze coś:) http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-na-psy-z-krakowa-123007/index2.html#post11126176 Z góry dzieki;) Quote
black_cat Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='agamika'] ale piękniś :) ;) Quote
elmira Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 black_cat napisał(a):ale piękniś :) ;) Super fotka! Przyglądać się prosze i brać Drwala do domu :) Quote
Jagienka Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Dzisiaj Drwal miał męski spacer :evil_lol: To u Nas rzadkość ;) Quote
Jagienka Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Wymyśliłyśmy z karusiap dzisiaj w hotelu nową zabawe... :cool3: Póki co oprócz Topi nikt jeszcze się nie zdobył na zabawe z Drwalem i szczotką, a sierść mu wyłazi okropnie... i dzisiaj zorganizowałyśmy konkurs, kto większy pukiel martwego włosia wyrwie Drwalowi... chyba jeszcze poszerzymy to o konkurencję "z którego fragmentu ciała" :cool3: Quote
karusiap Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 zapraszamy chetnych do gry...nagroda sa....proteeezy:loveu: a takie nasze glupie zarty:oops: Drwala dzis zapielam,wyszlismy z boksu i idziemy obok siebie,ale jakos nie czuje tej ...bliskosci....i co sie okazalo?idziemy raezm,ale osobno bo zle zapieta smycz nijak nas trzyma przy sobie...:oops: dobrze ze Drwal nie zauwazyl i szybciutko naprawilam swoj blad:) Quote
elmira Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 karusiap napisał(a):zapraszamy chetnych do gry...nagroda sa....proteeezy:loveu: a takie nasze glupie zarty:oops: Drwala dzis zapielam,wyszlismy z boksu i idziemy obok siebie,ale jakos nie czuje tej ...bliskosci....i co sie okazalo?idziemy raezm,ale osobno bo zle zapieta smycz nijak nas trzyma przy sobie...:oops: dobrze ze Drwal nie zauwazyl i szybciutko naprawilam swoj blad:) Wy to macie zarty z tymi protezami:cool3: Ale jesli trzeba to też pomogę:evil_lol: Ze smycza tez jest dobra anegdotka :) bazarek wystawiam w sobote, bo wtedy dopiero obfoce fanty przy świetle dziennym. Do końca tygodnia...wychodze -noc, przychodzę-noc. Fotki będą marne Quote
karusiap Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 czy szykuje sie kolejny bazarek??:loveu: bo my dzieki elmirce mamy 30 zl:loveu::loveu:a ze cos czuje,ze jestes wielbicielka szczegolna Drwala to przeznaczymy je na zakup Arthroflexu bo sie chlopakom skonczyl:loveu::loveu:dobrze?:razz: Quote
elmira Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 karusiap napisał(a):czy szykuje sie kolejny bazarek??:loveu: bo my dzieki elmirce mamy 30 zl:loveu::loveu:a ze cos czuje,ze jestes wielbicielka szczegolna Drwala to przeznaczymy je na zakup Arthroflexu bo sie chlopakom skonczyl:loveu::loveu:dobrze?:razz: Dajcie spokoj!!!:mad: A co to za kwota? Niemniej jednak dziekuje i w sobotę wystawiam kolejny bazarek. Niech chociaz kilka złotych sie zbierze. A co Wy za cudo kupiłyście Drwalowi???:roll: Ja nie wnikam. Ale jesli Waszym pieskom pomoze, to super! Quote
karusiap Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 dla nas kazdy grosz sie liczy,a 30 zl to duzy grosz:loveu: Arthroflex to plyn na stawy,dajemy go Drwalowi i Apollo,bo to stare duze psy,tzn Apollo pasuje do opisu,a Drwal jest duzy.....i nie stary jeszcze:eviltong:ale profilaktycznie bo za to jets...hmmm...przy kosci:oops: Quote
elmira Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 karusiap napisał(a):dla nas kazdy grosz sie liczy,a 30 zl to duzy grosz:loveu: Arthroflex to plyn na stawy,dajemy go Drwalowi i Apollo,bo to stare duze psy,tzn Apollo pasuje do opisu,a Drwal jest duzy.....i nie stary jeszcze:eviltong:ale profilaktycznie bo za to jets...hmmm...przy kosci:oops: Wystawiam teraz więcej, nowa ciotka andom przekazała mi ksiazkę na Wasze psy. Ze swoich zbiorow tez mam rożne cudaki. Co by nie było, wystawię, moze ktoś chetny się znajdzie :cool3: Niech każda złotówka pomoże Waszym psom. Nie obnazajcie mnie tak, z ta moja miłościa do Drwala. Trufla i Apollinka tak samo lubię!!! :) Quote
Recommended Posts