Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale foteczki piekne .Malgosia coraz sliczniejsza i to w jakim towarzystwie ..samego posla Suskiego :siara:.No a tak na marginesie to pan posel daje bardzo dobry przyklad innym politykom ...i juz Go za to lubie .:cool3:Oby wiecej takich politykow ...

Posted

wykrywka napisał(a):
Świetny pomysł na promocję psa :lol: i ... posła również :evil_lol:.

nie miałabym nic przeciwko gdyby więcej znalazło sie posłów i senatorów z takim pomysłem na przekonanie wyborców do siebie
Małgocha imienniczko moja - trzymam kciuki!

Posted

Nie znam pana posła i trudno mi ocenić jego wkład w losy Małgosi. Faktem jest, że ona jest nadal bezdomna, ale będzie "gwiazdą" spotu. Nie lubię takich akcji. Wolałabym, żeby pan poseł przygarnął sukę na stałe, nie tylko na czas przedwyborczych akcji, a potem może ją "lansować" na gwiazdę do woli. Wtedy byłoby to szczere, a tak... Tylko na mnie nie naskakujcie. Jak po wyborach ten trend sympatii nadal się utrzyma, też może będę agitować za panem posłem, przynajmniej w kwestii zwierząt.

Posted

każdy polityk zawsze mysli o wyborach i swoich szansach, nie jestem naiwna, zakładam że zawsze tak jest, jednak jeśli juz polityk musi zabiegać o głosy to niech robi to tak jak Małgosiny poseł - dobrym przykładem, bo złych przykładów w wykonaniu szych mamy aż nadto, poza tym jak zrozumiałam dzieki panu posłowi pieniążki też suni przypływają - więc tak po ludzku chwała mu za to i dziękuję , tak jak i innym darczyńcom, każdy z nas ma jakąś motywację by pomagać, ja w to nie wnikam, licza się działania i efekty

Posted

To była piąta wizyta posła w schronie. Teraz specjalnie zrobiłam zdjecia , właśnie ze względu na kampanię.
Kiedy przyjeżdzał , aby pomóc mi w sprawie Białogardu , nie pisałam...
Jesli żle to odbieracie, mogę wykasować.

Ma 3 sznaucery, więc nie przygarnie.

Posted

W sprawie Białogardu nikomu nie ufam, tam jest taka sitwa, za dużo osób kryje to bagno.
A Suski jest mi potrzebny, jak woda rybie. Nigdy nie zdawałam sobie sprawy , ile może załatwić jeden telefon polityka.......

Posted

mariamc napisał(a):
To była piąta wizyta posła w schronie. Teraz specjalnie zrobiłam zdjecia , właśnie ze względu na kampanię.
Kiedy przyjeżdzał , aby pomóc mi w sprawie Białogardu , nie pisałam...
Jesli żle to odbieracie, mogę wykasować.

Ma 3 sznaucery, więc nie przygarnie.

Pan poseł Suski byl też zaangażowany w sprawie schroniska-mordowni w Dyminach. To czlowiek, któremu naprawdę leży na sercu los zwierząt, a nie tylko dobra fotka w kampanii.