mariamc Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
unixena Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Ale foteczki piekne .Malgosia coraz sliczniejsza i to w jakim towarzystwie ..samego posla Suskiego :siara:.No a tak na marginesie to pan posel daje bardzo dobry przyklad innym politykom ...i juz Go za to lubie .:cool3:Oby wiecej takich politykow ... Quote
wykrywka Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Świetny pomysł na promocję psa :lol: i ... posła również :evil_lol:. Quote
mariamc Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Oczywiście ,że posła również. Kibicuję Mu z całego serca. Tym bardziej ,że jest w moim okręgu wyborczym. Cel jest wspólny. Quote
mania1979 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Małgosi prześlicznie sierść odrasta :lol: piękna sunia, mam nadzieje ze zapomniała już o tym co przeszła .. Quote
margaret Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 wykrywka napisał(a):Świetny pomysł na promocję psa :lol: i ... posła również :evil_lol:. nie miałabym nic przeciwko gdyby więcej znalazło sie posłów i senatorów z takim pomysłem na przekonanie wyborców do siebie Małgocha imienniczko moja - trzymam kciuki! Quote
abra43 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 :loveu::loveu::iloveyou::iloveyou:Małgosiu zapomnij o tym co przeszłaś chociaż to trudne ale są ludzie którzy ci pomogli o tym pamiętaj pa rybko Quote
wawer Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Nie znam pana posła i trudno mi ocenić jego wkład w losy Małgosi. Faktem jest, że ona jest nadal bezdomna, ale będzie "gwiazdą" spotu. Nie lubię takich akcji. Wolałabym, żeby pan poseł przygarnął sukę na stałe, nie tylko na czas przedwyborczych akcji, a potem może ją "lansować" na gwiazdę do woli. Wtedy byłoby to szczere, a tak... Tylko na mnie nie naskakujcie. Jak po wyborach ten trend sympatii nadal się utrzyma, też może będę agitować za panem posłem, przynajmniej w kwestii zwierząt. Quote
Marycha35 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 He, he, nie naskakujemy, mnie Twoje odczucia są bardzo bliskie. Też nie lubię takich akcji, ostentacji, polityki, ale jeśli to pomoże suni to niechaj i foty w tym typie będą. Quote
margaret Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 każdy polityk zawsze mysli o wyborach i swoich szansach, nie jestem naiwna, zakładam że zawsze tak jest, jednak jeśli juz polityk musi zabiegać o głosy to niech robi to tak jak Małgosiny poseł - dobrym przykładem, bo złych przykładów w wykonaniu szych mamy aż nadto, poza tym jak zrozumiałam dzieki panu posłowi pieniążki też suni przypływają - więc tak po ludzku chwała mu za to i dziękuję , tak jak i innym darczyńcom, każdy z nas ma jakąś motywację by pomagać, ja w to nie wnikam, licza się działania i efekty Quote
Julia84 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Wybaczcie off - top - chociaż podrzuce przy okazji :) Cioteczki zapraszam na bazarek dla pszczyniaków - prosze chociaż podrzucajcie.. http://www.dogomania.pl/threads/214859-ZARA-FRODO-Bazarek-ciuchowy-od-Julia84-na-pszczynskie-dlugi-do-30.09-do-23.00 Quote
mariamc Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 To była piąta wizyta posła w schronie. Teraz specjalnie zrobiłam zdjecia , właśnie ze względu na kampanię. Kiedy przyjeżdzał , aby pomóc mi w sprawie Białogardu , nie pisałam... Jesli żle to odbieracie, mogę wykasować. Ma 3 sznaucery, więc nie przygarnie. Quote
Marycha35 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 No co Ty, zostaw. Ja politykom z zasady nie ufam, ale to nie ma nic do rzeczy. Tu Gosiula najważniejsza:) A jej zdjęcia miód na serducho:):):) Quote
mariamc Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 W sprawie Białogardu nikomu nie ufam, tam jest taka sitwa, za dużo osób kryje to bagno. A Suski jest mi potrzebny, jak woda rybie. Nigdy nie zdawałam sobie sprawy , ile może załatwić jeden telefon polityka....... Quote
Marycha35 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 I tak trzymaj, byle psiaki zyskały!!!:) Quote
mania1979 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 pomóżcie chociaż rozsyłac mi tego bidaka.. http://www.dogomania.pl/threads/215351-Pruszk%C3%B3w-kusy-pies-kt%C3%B3ry-kocha-wszystkich-szuka-domu?p=17719937#post17719937 Quote
Isiak Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 mariamc napisał(a):To była piąta wizyta posła w schronie. Teraz specjalnie zrobiłam zdjecia , właśnie ze względu na kampanię. Kiedy przyjeżdzał , aby pomóc mi w sprawie Białogardu , nie pisałam... Jesli żle to odbieracie, mogę wykasować. Ma 3 sznaucery, więc nie przygarnie. Pan poseł Suski byl też zaangażowany w sprawie schroniska-mordowni w Dyminach. To czlowiek, któremu naprawdę leży na sercu los zwierząt, a nie tylko dobra fotka w kampanii. Quote
wawer Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 W takim razie - pozdrawiam wszystkich psiolubnych - Pana Posła także! Oby gwiazdorstwo Małgosi przyniosło jej domek i spokój, na jaki sobie zasługuje! Quote
abra43 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 :kiss_2::kiss_2::sleep2::sleep2:Małgosiu jeszcze będziesz szczęsliwa znajdziesz napewno kochajacy dom spij spokojnie sunieczko Quote
mania1979 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='Marycha35']Sunieczko buziaki w boczek:)[/QUOTE] i ode mnie też :lol: Quote
Kamila_ Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Witaj Małgosiu! nie wierze, że tu takie pustki.... ;> Quote
mania1979 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 kolorowych snów Małgosiu... ja też padam bo wrażeń dość na dziś..pa pa Quote
Recommended Posts