Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jezeli mariamc nie będzie miala nic przeciwko temu - jestem z całą odpowiedzialnością adoptować Gosię. Od natychmiast!
Z całą odpowiedzialnością prawną jestem zdecydowany dać Jej dom.
Nie DT ale DS. Razem z Delkiem dadzą sobie radę ze sobą - a my z Nimi.
Jestem zdecydowany przyjechać pojutrze; w piątek rano - do Szczecinka - po Gosię.
Mariamc - daj znać. Na PW zostawiłem Ci swój nr tel. Daj znać co do adopcji jest potrzebne.
Ta Wilczurka MUSI w końcu mieć SWÓJ DOM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

WILCZUREK napisał(a):
Jezeli mariamc nie będzie miala nic przeciwko temu - jestem z całą odpowiedzialnością adoptować Gosię. Od natychmiast!
Z całą odpowiedzialnością prawną jestem zdecydowany dać Jej dom.
Nie DT ale DS. Razem z Delkiem dadzą sobie radę ze sobą - a my z Nimi.
Jestem zdecydowany przyjechać pojutrze; w piątek rano - do Szczecinka - po Gosię.
Mariamc - daj znać. Na PW zostawiłem Ci swój nr tel. Daj znać co do adopcji jest potrzebne.
Ta Wilczurka MUSI w końcu mieć SWÓJ DOM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Looo..matko Wilczurku -toz z Ciebie Aniol ..Malgoska bedzie miec u Ciebie jak u pana Boga za piecem .Dales domek Delkowi ,teraz jakby dolaczyla Gosienka to szczescie bedzie podwojne .Jestem dosyc dlugo juz na watku Delgada i moge tylko potwierdzic ,ze bylbys najlepszym i najbardziej kochajcym panciem dla Gosiaczka .Trzymam wiec z calych sil kciukasy -bys dostal Adam sunie do domku na stale .

Posted

Tak, dziękuję. Własnie tak dla Gosi bysmy chcieli - jak NAJLEPIEJ!
W końcu już ta Wspaniała Psica za wiele wycierpiała w swoim życiu ....
Ale to juz teraz nie tylko ode mnie/od nas zależy.
Decydujące słowo i opinię ma Mariamc. Z niecierpliwoscią czekam na kontakt telefoniczny od Niej.
Po Gosię mogę wyjechać juz jutro po północy....... W Szczecinku byłbym w piatek, o 8:42 rano.... Mam nadzieję, że Marianc jakoś do schronu by mnie dopilotowała; w Szczecinku nigdy nie byłem....
Jedyna rzecz, to kupić nową smyczkę dla Gosi.... Ale to kwestia pół godziny......
I jeszcze jedno..... Chcielibyśmy nazwać Ją NUKA................................

To pisał Adam. Wilczurek. Z Ninki konta, bo to Ona w tej chwili jest na Dogo zalogowana.
Dodawała na watku Deluńka zdjęcia z Jego urodzin. :)

Posted

Adam WILCZUREK raz jeszcze.
:) Przed chwilą dość długo rozmawiałem z Mariamc przez komórkę.
Zobaczymy, co jutro z tego wyjdzie. Mariamc ma dać znać.
dla Mariamc: watek Delówki ---> http://www.dogomania.pl/threads/207080-PIĘKNY-DEL-już-w-DS-kochany-zaopiekowany-czeka-go-jeszcze-rehabilitacja-po-zabiegu?p=18064340&posted=1#post18064340

Na 1000% potrzymuję naszą decyzję co do adopcji Gosi (NUKI) :)

Posted

:shocked!::shocked!::shocked!: Co za wiadomość :sweetCyb::multi::loveu:! Serca się ludziom szeroko otwierają przed świętami :tree1::cunao::iloveyou:. Z Oleśnicy do Szczecinka, nocą... Kochani Mikołajowie :x-mas:!

Posted

Ja cały czas śledzę wątek Gosi choć się nie odzywam. I już stracilam nadzieję na to że kiedyś Gosia znajdzie prawdziwy domek. I do tego z czworonożnym przyjacielem. To dla niej wspaniała wiadomość.
Czekam na dalszy ciąg i zdjęcia z nowego domku!!!

Posted

Agata Balu napisał(a):
Ja cały czas śledzę wątek Gosi choć się nie odzywam. I już stracilam nadzieję na to że kiedyś Gosia znajdzie prawdziwy domek. I do tego z czworonożnym przyjacielem. To dla niej wspaniała wiadomość.
Czekam na dalszy ciąg i zdjęcia z nowego domku!!!

Adam raz jeszcze....Gosia/Nuka jest caly czas w naszych myślach......Szykujemy dla Niej Domek..... Tu......Jutro sie wszystko okaże....Delu czeka na Przyjaciółkę...... :)

Posted

mariamc napisał(a):
Oczywiście,że zgadzamy się na adopcję Małgoni przez Wilczurka.
Zapraszam do schroniska po sunię.

Nasza ''mała'' rodzinka (ja Wilczurek i Delo) czekamy na nowego jej członka :)
Jak w kazdej porządnej rodzinie musi być ''parka'' Synek jest to teraz czekamy na ''Córeczkę :D
Nie kryjemy OGROMNEGO podniecenia i lęku ''jak to będzie, jak se damy radę z dwoma ONkami'', ale wierzę, że wszystko się ułoży wilki się ugadają i będzie wspaniale :) Dwa radosne pyski to 2x więcej radości, szczęścia, ale i też obowiązków itp. :) ale damy radę i wszystko będzie dobrze :)
Gosiu/Nuka CZEKAMY NA CIEBIE !! :loveu::loveu:

Posted

Po rozmowie tel. z Mariac - wszystko OK.
Dziś po północy wyjezdżam do Szczecinka po Nukę (Gosię).
W KrakVecie Zamówiłem dla Niej worek Eukanuby dla ON-ków, jest jako priorytet i ma dojechać do Wrocka w piątek.
Taka karma ----> http://www.krakvet.pl/eukanuba-adult-german-shepherd-12kg-p-9426.html , ś.p. Nikitka kiedyś ją chrupała z apetytem.
Brykam teraz do Aligatora po smyczkę dla Wilczurki; taką samą jak ma Delek.

Posted

Wróciłem z Aligatora. Kupiłem dla Nuki smyczkę. Skórzana, porzadna, mocna, podwójna - taką jak ma Delówek. Z tym, że czerwona. I bardzo dobrze - odróżnią się :D
Deluwek, On ma czarną. I adresatkę. Dla Nuki :)

Marianc.... powiedz Psiciuni, że domek dla Niej szykujemy; czeka.......

Posted

WILCZUREK napisał(a):
Wróciłem z Aligatora. Kupiłem dla Nuki smyczkę. Skórzana, porzadna, mocna, podwójna - taką jak ma Delówek. Z tym, że czerwona. I bardzo dobrze - odróżnią się :D
Deluwek, On ma czarną. I adresatkę. Dla Nuki :)

Marianc.... powiedz Psiciuni, że domek dla Niej szykujemy; czeka.......

Pięknie :eviltong::lol::multi:! Ale czemu smyczek na naszych bazarkach nie kupujesz :mad:? Nie na moim akurat, ale są aktualnie takie!