unixena Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='DONnka']Ze wszystkich MISSek na zdjęciu najładniejsza jest... Małgonia oczywiście ;):evil_lol: Ale chwała dziewczynom za to, że tak pięknie sunię promują i przysparzają nowych wielbicieli Jej i całemu schronisku :loveu:[/QUOTE] Ja tez tak sadze ..Malgoska jest najpiekniejsza .... Quote
ewa36 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Piękny szczęśliwy piesek ! A czy ona mieści się w nowym łóżeczku ? :) Quote
Kamila_ Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 kochana Małgosia! :) coraz bardziej radosna! ale jak taką opieke ma to jak ma być inaczej? :) zaglądam tu cały czas Quote
Marycha35 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='ewa36']Piękny szczęśliwy piesek ! A czy ona mieści się w nowym łóżeczku ? :)[/QUOTE] Hi, też mnie to zaniepokoiło;) Śliczna sunieczka, jak cudnie, że jest w takiej kondycji:):):) Brawo Ludkowie:):):) Quote
Felka z Bagien Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='ewa36']Piękny szczęśliwy piesek ! A czy ona mieści się w nowym łóżeczku ? :)[/QUOTE] Oj tam,oj tam Ciotka,czepiasz się szczegółów.Ważne,że poseł przyjechał nie z pustymi rękoma i ważne, że Małgosiulce się podoba:multi::multi::multi: Quote
Marycha35 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Ludkowie wieeelka prośba o podpisy pod petycją dla psiaka, żyjącego i dobrze się mającego, potraktowanego SIEKIERĄ przez troglodytę! http://www.petycje.pl/petycja/7638/petycja_do_ssdu_w_boleslawcu_w_sprawie_surowego_ukarania_sprawcy_usilowania_zgladzenia_siekiers_psa.html Quote
mania1979 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 jeszcze ciut lekko ten kołnierz ją krępuje ale potem wyciągnie się w nowym łóżeczku jak długa :loveu: Ilez radości jest jak patrzy sie na tę sunię, jaka ona szczęśliwa,radosna ,wesoła,nie mogę nią oczu nacieszyć,cały czas podglądam tu Małgonię :loveu: wspaniała sunieczka a wiadomo juz kto jest sprawcą jej męczarni?? Quote
mania1979 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='marycha35']ludkowie wieeelka prośba o podpisy pod petycją dla psiaka, żyjącego i dobrze się mającego, potraktowanego siekierą przez troglodytę! http://www.petycje.pl/petycja/7638/petycja_do_ssdu_w_boleslawcu_w_sprawie_surowego_ukarania_sprawcy_usilowania_zgladzenia_siekiers_psa.html ciotka podpisane ;) Quote
mariamc Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Cały czas trwa śledztwo w sprawie podpalenia Małgosi. Małgosia mieści się w nowym legowisku , tylko "lampa" jest za duża. Quote
mysza 1 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Cudo :) Rewelacyjnie zagoiły się rany, naprawdę. I jak szybko :loveu: Strasznie się cieszę, że Małgosia ma się dobrze :multi: Quote
abra43 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 :loveu:Czy pani która się zgłosiła ze wezmie po leczeniu Małgosię nadal deklaruje się dobrze żeby był już zarezerwowany DS Małgoniu trzymaj się! Quote
Marycha35 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Hi, hi, jak uczy durna TV tylko lampa w wersji 'mała ratka' zmieści się do łóżka;) Sunieczku buzi w boczki zdrowiejące:):):) Quote
DONnka Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Witaj Małgoniu, najpiękniejsza MISSko i słonko Ty moje :):):) Jak mam doła psychicznego, to przypominam sobie Ciebie i Twoją zawsze radosną, mimo cierpienia, mordkę. Od Ciebie uczę się pogody i radości życia :) Jak zwykle zdrówka Ci życzę i mocno zaciskam kciuki za wspaniały domek, jak już całkiem wydobrzejesz :):):) Mam nadzieję, że wybaczysz mi tego off`a Zapraszam gorąco wszystkie ciotki (i wujaszków też ;)) na świeżuteńki bazarek z mojego podpisu dla chorego Dona i porzuconej Shiry. To mój pierwszy w życiu :oops: i bardzo chciałabym, żeby dobrze poszło :) Quote
ania z poznania Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 I kolejni zwyrodnialcy.......... Widzieliście :shake::angryy:? http://www.tvn24.pl/-1,1714308,0,1,s...wiadomosc.html Quote
Kocurek Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Witaj Malgosiu:)Przytulam i zdrowka zycze:) Quote
Marycha35 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 [quote name='ania z poznania']I kolejni zwyrodnialcy.......... Widzieliście :shake::angryy:? http://www.tvn24.pl/-1,1714308,0,1,s...wiadomosc.html Coś potwornego, kochana sunieczka, przeżyła jednak:) Z jednej strony bestialstwo i bezmózgowie, ale z drugiej dobre, ciepłe serducha wielu ludzi dla Ciuchci...:) Małgoś, buziaki dla ciebie nieustające:) Quote
abra43 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 :(Co do Ciuchci to serce się kroi jak można być tak podłym człowiekiem żeby kiedys też tak jezdził na wózku Quote
abra43 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:Lutkowie jutro trzymac kciuki Quote
Kocurek Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 O Boziu....czyzby....:) Lapki moooocno zacisniete:) Quote
abra43 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 :klacz::klacz::klacz::sweetCyb::sweetCyb:Huuura nowalizacja ustawy przeszła przeciwko było siedem debili Quote
Selenga Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 [quote name='abra43']:(Co do Ciuchci to serce się kroi jak można być tak podłym człowiekiem żeby kiedys też tak jezdził na wózku Święte słowa abra, święte słowa... Quote
kahoona Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 W imieniu Pana Posła Pawła Suskiego i swoim własnym dziękuję wszystkim za udział w marszu poparcia dla nowelizacji. Dziękujemy za zjednoczenie się dla wspólnego celu. Liczymy na Waszą pomoc w dalszej pracy na rzecz zmiany prawa dotyczącego zwierząt w następnej kadencji parlamentu. Dziękujemy za wszystkie uwagi, również te krytyczne. Wczoraj stała się rzecz wielka. Nagłośnijmy nazwiska posłów, którzy głosowali przeciw i wstrzymali się od głosu. Piszmy do senatorów, aby nie zaskoczyli nas we wrześniu. Jeszcze raz dziękujemy. Katarzyna Śliwa-Łobacz asystent posła Pawła Suskiego Quote
Recommended Posts