Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='DONnka']Ze wszystkich MISSek na zdjęciu najładniejsza jest... Małgonia oczywiście ;):evil_lol:
Ale chwała dziewczynom za to, że tak pięknie sunię promują i przysparzają nowych wielbicieli Jej i całemu schronisku :loveu:[/QUOTE]
Ja tez tak sadze ..Malgoska jest najpiekniejsza ....

Posted

[quote name='ewa36']Piękny szczęśliwy piesek !
A czy ona mieści się w nowym łóżeczku ? :)[/QUOTE]
Hi, też mnie to zaniepokoiło;) Śliczna sunieczka, jak cudnie, że jest w takiej kondycji:):):) Brawo Ludkowie:):):)

Posted

[quote name='ewa36']Piękny szczęśliwy piesek !
A czy ona mieści się w nowym łóżeczku ? :)[/QUOTE]
Oj tam,oj tam Ciotka,czepiasz się szczegółów.Ważne,że poseł przyjechał nie z pustymi rękoma i ważne, że Małgosiulce się podoba:multi::multi::multi:

Posted

jeszcze ciut lekko ten kołnierz ją krępuje ale potem wyciągnie się w nowym łóżeczku jak długa :loveu:
Ilez radości jest jak patrzy sie na tę sunię, jaka ona szczęśliwa,radosna ,wesoła,nie mogę nią oczu nacieszyć,cały czas podglądam tu Małgonię :loveu: wspaniała sunieczka
a wiadomo juz kto jest sprawcą jej męczarni??

Posted

Witaj Małgoniu, najpiękniejsza MISSko i słonko Ty moje :):):)
Jak mam doła psychicznego, to przypominam sobie Ciebie i Twoją zawsze radosną, mimo cierpienia, mordkę.
Od Ciebie uczę się pogody i radości życia :)
Jak zwykle zdrówka Ci życzę i mocno zaciskam kciuki za wspaniały domek, jak już całkiem wydobrzejesz :):):)
Mam nadzieję, że wybaczysz mi tego off`a

Zapraszam gorąco wszystkie ciotki (i wujaszków też ;)) na świeżuteńki bazarek z mojego podpisu dla chorego Dona i porzuconej Shiry. To mój pierwszy w życiu :oops: i bardzo chciałabym, żeby dobrze poszło :)

Posted

[quote name='abra43']:(Co do Ciuchci to serce się kroi jak można być tak podłym człowiekiem żeby kiedys też tak jezdził na wózku
Święte słowa abra, święte słowa...

Posted

W imieniu Pana Posła Pawła Suskiego i swoim własnym dziękuję wszystkim za udział w marszu poparcia dla nowelizacji. Dziękujemy za zjednoczenie się dla wspólnego celu. Liczymy na Waszą pomoc w dalszej pracy na rzecz zmiany prawa dotyczącego zwierząt w następnej kadencji parlamentu.
Dziękujemy za wszystkie uwagi, również te krytyczne. Wczoraj stała się rzecz wielka. Nagłośnijmy nazwiska posłów, którzy głosowali przeciw i wstrzymali się od głosu.
Piszmy do senatorów, aby nie zaskoczyli nas we wrześniu. Jeszcze raz dziękujemy.

Katarzyna Śliwa-Łobacz

asystent posła Pawła Suskiego