Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no wlasnie ..przydalaby sie pomoc w drukowaniu....ja jak kupie kolorowy tusz to bede drukowac tylko mam atramentowke i bedzie sie chyba rozmazywac na deszczu ale pod zadaszeniami mozna...

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kochana agnes byla dzis z Berosikiem na spacerku,beda zdjecia:)potwierdza ze to przekochany cudny psiak,bardzo pragnie zyc i walczy ,ma duzo energii ale jest wycienczony...w szpitaliku dochodzi do siebie, ma kroplowke...jutro znowu ida na spacer:loveu::loveu:
aha nie jest jeszcze na tyle gotowy by miec jutro zabieg...zobaczymy do srody...

Posted

karusiap napisał(a):
kochana agnes byla dzis z Berosikiem na spacerku,beda zdjecia:)potwierdza ze to przekochany cudny psiak,bardzo pragnie zyc i walczy ,ma duzo energii ale jest wycienczony...w szpitaliku dochodzi do siebie, ma kroplowke...jutro znowu ida na spacer:loveu::loveu:
aha nie jest jeszcze na tyle gotowy by miec jutro zabieg...zobaczymy do srody...
ale wiesci:multi: :loveu: :loveu:

Agnes podaj adres, prosze. wysle jutro nowa zabawke dla przystojniaka (tylko od razu mowie, ze kolor wybrala Karusia:eviltong: )

Posted

perfi, to chyba dobrze, ze jest zajety...
ja tam sie nie smuce..
przynajmniej inny psiak skorzystał
a Beros na pewno domek znajdzie
taki śliczny i rasowy - na pewno go ktos pokocha

mam nadzieje ze charakter mu sie nie zmieni...:evil_lol:

Posted

na czas szukania domu ten pies nie mzoe wrocic do schroniska
nie po to tyle osob sie trudzi, placi i pracuje zbye przyjechał burok i dostał berosa do pilnowania do kojca albo na lancuch
domow schroniskowych nikt nie sprawdza

Posted

oczywiscie ze Beros do schroniska wrocic nie moze...tylko nie wiadomo jak szybko dom znajdzie:(
a ja tak z czystej ciekawosci gzdie by go umiescili...
a jak rudasek ma wybieg to moze byc-lubie rudaski:)

Posted

"Beros jest super psem i widac ze pies pragnie zyc i my�le ,że jeszcze wiary w ludzi do końca nie stracił. Operacja z tego co mówili bedzie mozliwa dopiero najwcze�niej w �rode bo dosłownie leci z niego i cały czas chodzi w pampersie co troche przeszkadza mu w chodzeniu , nic nie wolno dawac mu do jedzenia , dostaje cišgle kroplowki. Bidulek taki ze płakać sie chce, mój mały tez zrozpaczony. Umówiłam sie ,że jutro znowu wpadniemy po Beroska na spacerek.
Wymiziany i wypieszczony został należycie i tez bardzo Was pozdrawia!!!

to m.in. napisala mi agnes...jestes kochana dziekujemy!!:loveu:

aha i Aga napisala ze jutro zaniesie Beroskowi cos do zabawy wiec nowa moze czekac na jego powrot!:) ale jesli jedank bysmy chcialy to mam adres wiec dagus jak uwazasz??

Posted

karusiap napisał(a):
"Beros jest super psem i widac ze pies pragnie zyc i my�le ,że jeszcze wiary w ludzi do końca nie stracił. Operacja z tego co mówili bedzie mozliwa dopiero najwcze�niej w �rode bo dosłownie leci z niego i cały czas chodzi w pampersie co troche przeszkadza mu w chodzeniu , nic nie wolno dawac mu do jedzenia , dostaje cišgle kroplowki. Bidulek taki ze płakać sie chce, mój mały tez zrozpaczony. Umówiłam sie ,że jutro znowu wpadniemy po Beroska na spacerek.
Wymiziany i wypieszczony został należycie i tez bardzo Was pozdrawia!!!

to m.in. napisala mi agnes...jestes kochana dziekujemy!!:loveu:

aha i Aga napisala ze jutro zaniesie Beroskowi cos do zabawy wiec nowa moze czekac na jego powrot!:) ale jesli jedank bysmy chcialy to mam adres wiec dagus jak uwazasz??
ja wysle na Wasze haslo. ;) mowicie i macie:cool1:

Posted

no to zapytamy agnes jak ma cos dla Beroska to niech sliczna zabaweczka czeka....jeszcze by sie w szpitaliku smialy inne psy ze...rozowa :oops:skoro nawet ciotki sie smieja:mad:a mnie sie podobala bo jest fajna i jemu tez sie spodoba:eviltong:

Posted

karusiap napisał(a):
no to zapytamy agnes jak ma cos dla Beroska to niech sliczna zabaweczka czeka....jeszcze by sie w szpitaliku smialy inne psy ze...rozowa :oops:skoro nawet ciotki sie smieja:mad:a mnie sie podobala bo jest fajna i jemu tez sie spodoba:eviltong:
mowilam, ze smiechowo bedzie. a moze przystojniak jakas panne pozna i bedzie mial prezenta:cool1: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

daga_27 napisał(a):
mowilam, ze smiechowo bedzie. a moze przystojniak jakas panne pozna i bedzie mial prezenta:cool1: :evil_lol: :evil_lol:

ehhh on sie chyba pogniewa,nie dosc ze w pampersie lata, rozowa zabawke bedzie mial to jeszcze mu jajka moze ciachna...ehh ten nasz mezczyzna:p