karusiap Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 no wlasnie ..przydalaby sie pomoc w drukowaniu....ja jak kupie kolorowy tusz to bede drukowac tylko mam atramentowke i bedzie sie chyba rozmazywac na deszczu ale pod zadaszeniami mozna... Quote
kiwi Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 mozna sie zwrocic do Paulusa, on pomaga drukowac :) tylko cos nie ma internetu ostatnio... Quote
Perfi Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 bardzo prosze niech ktos umiesci berosa na www.psie-adopcje.krakow.prv.pl i na plakacie zamiesccie adres strony najlepiej na listkach do odrywania Quote
karusiap Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 kochana agnes byla dzis z Berosikiem na spacerku,beda zdjecia:)potwierdza ze to przekochany cudny psiak,bardzo pragnie zyc i walczy ,ma duzo energii ale jest wycienczony...w szpitaliku dochodzi do siebie, ma kroplowke...jutro znowu ida na spacer:loveu::loveu: aha nie jest jeszcze na tyle gotowy by miec jutro zabieg...zobaczymy do srody... Quote
daga_27 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 karusiap napisał(a):kochana agnes byla dzis z Berosikiem na spacerku,beda zdjecia:)potwierdza ze to przekochany cudny psiak,bardzo pragnie zyc i walczy ,ma duzo energii ale jest wycienczony...w szpitaliku dochodzi do siebie, ma kroplowke...jutro znowu ida na spacer:loveu::loveu: aha nie jest jeszcze na tyle gotowy by miec jutro zabieg...zobaczymy do srody...ale wiesci:multi: :loveu: :loveu: Agnes podaj adres, prosze. wysle jutro nowa zabawke dla przystojniaka (tylko od razu mowie, ze kolor wybrala Karusia:eviltong: ) Quote
karusiap Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 to znaczy ze co??ze ciocia daga sugeruje ze rozowy to zly kolor dla przystojniaka???:mad: :eviltong: Quote
Jagienka Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 karusiap napisał(a):to znaczy ze co??ze ciocia daga sugeruje ze rozowy to zly kolor dla przystojniaka???:mad: :eviltong: bardzo... męski ;) Quote
Jagienka Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 agnes a dla Ciebie to specjalne podziekowania, aisaK ma racje, z nieba Nam spadłaś!!! :modla: :modla: :modla: Quote
Perfi Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 ja mysle ze jak kasa bedzie to na czas szukania domu do hotelu go dac... jego wybieg juz jest zajety :( Quote
karusiap Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 jego wybieg zajety??:crazyeye::crazyeye: a w schronisku gdzie go planuja dac ciekawa jestem....bo zgoda na powrot jest...no pieknie:(:mad: a co za psiak tam jest Perfi?? Quote
AniaB Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 perfi, to chyba dobrze, ze jest zajety... ja tam sie nie smuce.. przynajmniej inny psiak skorzystał a Beros na pewno domek znajdzie taki śliczny i rasowy - na pewno go ktos pokocha mam nadzieje ze charakter mu sie nie zmieni...:evil_lol: Quote
kiwi Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 na czas szukania domu ten pies nie mzoe wrocic do schroniska nie po to tyle osob sie trudzi, placi i pracuje zbye przyjechał burok i dostał berosa do pilnowania do kojca albo na lancuch domow schroniskowych nikt nie sprawdza Quote
karusiap Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 oczywiscie ze Beros do schroniska wrocic nie moze...tylko nie wiadomo jak szybko dom znajdzie:( a ja tak z czystej ciekawosci gzdie by go umiescili... a jak rudasek ma wybieg to moze byc-lubie rudaski:) Quote
kiwi Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 musi czekac ile bedzie trzeba - nie martw sie karusiu, bedzie dom :) Quote
karusiap Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 kiwi napisał(a):musi czekac ile bedzie trzeba - nie martw sie karusiu, bedzie dom :) tak wlasnie:p Quote
daga_27 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Jagienka napisał(a):bardzo... męski ;)no niech bedzie, ze meski;) Quote
karusiap Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 sa fotki!za raz wysle Jadze i wstawi jak bedzie miala chwile:) Quote
karusiap Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 "Beros jest super psem i widac ze pies pragnie zyc i my�le ,że jeszcze wiary w ludzi do końca nie stracił. Operacja z tego co mówili bedzie mozliwa dopiero najwcze�niej w �rode bo dosłownie leci z niego i cały czas chodzi w pampersie co troche przeszkadza mu w chodzeniu , nic nie wolno dawac mu do jedzenia , dostaje cišgle kroplowki. Bidulek taki ze płakać sie chce, mój mały tez zrozpaczony. Umówiłam sie ,że jutro znowu wpadniemy po Beroska na spacerek. Wymiziany i wypieszczony został należycie i tez bardzo Was pozdrawia!!! to m.in. napisala mi agnes...jestes kochana dziekujemy!!:loveu: aha i Aga napisala ze jutro zaniesie Beroskowi cos do zabawy wiec nowa moze czekac na jego powrot!:) ale jesli jedank bysmy chcialy to mam adres wiec dagus jak uwazasz?? Quote
daga_27 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 karusiap napisał(a):"Beros jest super psem i widac ze pies pragnie zyc i my�le ,że jeszcze wiary w ludzi do końca nie stracił. Operacja z tego co mówili bedzie mozliwa dopiero najwcze�niej w �rode bo dosłownie leci z niego i cały czas chodzi w pampersie co troche przeszkadza mu w chodzeniu , nic nie wolno dawac mu do jedzenia , dostaje cišgle kroplowki. Bidulek taki ze płakać sie chce, mój mały tez zrozpaczony. Umówiłam sie ,że jutro znowu wpadniemy po Beroska na spacerek. Wymiziany i wypieszczony został należycie i tez bardzo Was pozdrawia!!! to m.in. napisala mi agnes...jestes kochana dziekujemy!!:loveu: aha i Aga napisala ze jutro zaniesie Beroskowi cos do zabawy wiec nowa moze czekac na jego powrot!:) ale jesli jedank bysmy chcialy to mam adres wiec dagus jak uwazasz??ja wysle na Wasze haslo. ;) mowicie i macie:cool1: Quote
karusiap Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 no to zapytamy agnes jak ma cos dla Beroska to niech sliczna zabaweczka czeka....jeszcze by sie w szpitaliku smialy inne psy ze...rozowa :oops:skoro nawet ciotki sie smieja:mad:a mnie sie podobala bo jest fajna i jemu tez sie spodoba:eviltong: Quote
daga_27 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 karusiap napisał(a):no to zapytamy agnes jak ma cos dla Beroska to niech sliczna zabaweczka czeka....jeszcze by sie w szpitaliku smialy inne psy ze...rozowa :oops:skoro nawet ciotki sie smieja:mad:a mnie sie podobala bo jest fajna i jemu tez sie spodoba:eviltong:mowilam, ze smiechowo bedzie. a moze przystojniak jakas panne pozna i bedzie mial prezenta:cool1: :evil_lol: :evil_lol: Quote
karusiap Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 daga_27 napisał(a):mowilam, ze smiechowo bedzie. a moze przystojniak jakas panne pozna i bedzie mial prezenta:cool1: :evil_lol: :evil_lol: ehhh on sie chyba pogniewa,nie dosc ze w pampersie lata, rozowa zabawke bedzie mial to jeszcze mu jajka moze ciachna...ehh ten nasz mezczyzna:p Quote
Recommended Posts