Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vesper']http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC02002.jpg Dee słodka... :loveu:

A tak patrzę na Wikunię i widzę podobieństwo "z twarzy" do mojej Milki...:hmmmm:

Hehe mówisz?:lol: ja nie widzę, ale jak będzie więcej zdjęć to może dostrzegę:cool3:

[quote name='Igiełka']Tak :loveu: no patrzcie zaraz muszę czegoś chcieć ale nic z tych rzeczy :lol: grzeczna i cicha ze mnie kobitka to przecie wiecie:evil_lol: tffuu chciałaś powiedzieć no dobrze żeś się w porę opamiętała :evil_lol: wszak mam dzisiaj super dzień :eviltong:

śliczna ta niespodzianka :loveu: Romi wie jak nam radość sprawić

trójpak w całej okazałości piękne foty :):loveu:

oj tam zaraz zgorszyć tym samym językiem władamy

:roflt:

Hehehe, cicha woda...:siara: ale jak ja Cię dobrze rozumiem:diabloti:
A o władaniu językiem... hmm...:evil_lol: lepiej nie wypowiem się:eviltong:

[quote name='Pegaza']Przyszlam sie zameldowac ze bylam widzialam przeczytalam i sie odmeldowuje..
pa.. do kiedys zas...
;)

Hehehe :) oki ;) zanotowane:evil_lol:

[quote name='Paulinka10']http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC02003.jpg
jakie słodkie :loveu::loveu::loveu:
i cześć dziewczynki;)

Cześć Paulinko:loveu:

[quote name='unikatowydiament']witanko w niedzielę :)

Witamy w niedzielę dość leniwie ;)

Jeszcze tydzień i jedziemy na wczasy - będziemy sobie leniuchować w 5:loveu: już się nie mogę doczekać:multi:

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']
Jeszcze tydzień i jedziemy na wczasy - będziemy sobie leniuchować w 5:loveu: już się nie mogę doczekać:multi:[/QUOTE]
A gdzie się wybieracie ? ;)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Standardzik - Darłówko, Sopot, Gdańsk, może Hel i Bory Tucholskie :)
Co roku jedziemy do Darłowka i Sopotu, a reszta sama się klaruje :lol:[/QUOTE]
To widzę, że Wy jak my jeździcie ciągle w te same miejsca :lol:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Standardzik - Darłówko, Sopot, Gdańsk, może Hel i Bory Tucholskie :)
Co roku jedziemy do Darłowka i Sopotu, a reszta sama się klaruje :lol:[/QUOTE]

Nie jedź Ciocia do Borów Tucholskich bo tam trąba powietrzna była i prawie
wszystko zmietła.... :-(

Jak Was porwie? :-(

Posted

[quote name='maryg22']To widzę, że Wy jak my jeździcie ciągle w te same miejsca :lol:[/QUOTE]

Oj ja Darłowko uwielbiam.. zawsze jest tam miło, nikt nie czepia się maluszków:loveu: Do Sopotu i na Hel jedziemy zawsze na wycieczkę, popatrzeć, bo noclegi są droooogie;) a w Borach to 'czarna dooopa' hehehe czyli las i woda i zero ludzi - SUPER:) Choć dużo ludzi się dziwi, że ciepłe kraje mnie nie kręcą - a ja mówię krótko - wczasy bez psiaków to stracone wczasy:D

[quote name='Lili8522']Nie jedź Ciocia do Borów Tucholskich bo tam trąba powietrzna była i prawie
wszystko zmietła.... :-(

Jak Was porwie? :-([/QUOTE]

Co Ty mówisz?:-( nie oglądam wiadomości i nic nie wiem...

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Oj ja Darłowko uwielbiam.. zawsze jest tam miło, nikt nie czepia się maluszków
:loveu: Do Sopotu i na Hel jedziemy zawsze na wycieczkę, popatrzeć, bo noclegi są droooogie;) a w Borach to 'czarna dooopa' hehehe czyli las i woda i zero ludzi - SUPER:) Choć dużo ludzi się dziwi, że ciepłe kraje mnie nie kręcą - a ja mówię krótko - wczasy bez psiaków to stracone wczasy:D

Co Ty mówisz?:-( nie oglądam wiadomości i nic nie wiem...[/QUOTE]
No fakt, Sopot jest bardzo drogi... Nie tylko noclegi...wszystko tam jest takie:-(
I tak to jest gdy człowiek nie ogląda wiadomości... Ja się też dowiedziałam po fakcie... wczoraj wieczorem,tata coś o tym mówił... :)

Posted

No, strasznie w Borach niby bylo. :-(
W wiadomosciach widzialam, to okropny widok.

Darlowko, Sopot, Hel - nigdy nie bylam, a bardzo bym chciala.
Niby mozna zabrac psiaki z soba na wczasy gdziestam daleko, ale upal 30stopni to niezbyt najlepszy pomysl i maluchy chyba wola spedzic ten czas w domku albo gdzies blisko.

A tak w ogole czesc. :loveu:
Od paru dni od poczatku przegladam galerie i w koncu doszlam do ostatniej strony. :lol:
Chi, Dee i Wiki urocze sa. Po prostu przecudowne malenstwa.
Tez mi sie marzy chilka, ale teraz to niemozliwe.

Moje serce skradla Chiquitka. :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='maryg22']No fakt, Sopot jest bardzo drogi... Nie tylko noclegi...wszystko tam jest takie:-(
I tak to jest gdy człowiek nie ogląda wiadomości... Ja się też dowiedziałam po fakcie... wczoraj wieczorem,tata coś o tym mówił... :)[/QUOTE]

No dokładnie, cenią się nieprzeciętnie..
Ja za wiadomościami nie przepadam, bo jak słucham tych 'mądrych ludzi i ich decyzji' to mnie szlak trafia;)

[quote name='Rose_']No, strasznie w Borach niby bylo. :-(
W wiadomosciach widzialam, to okropny widok.

Darlowko, Sopot, Hel - nigdy nie bylam, a bardzo bym chciala.
Niby mozna zabrac psiaki z soba na wczasy gdziestam daleko, ale upal 30stopni to niezbyt najlepszy pomysl i maluchy chyba wola spedzic ten czas w domku albo gdzies blisko.

A tak w ogole czesc. :loveu:
Od paru dni od poczatku przegladam galerie i w koncu doszlam do ostatniej strony. :lol:
Chi, Dee i Wiki urocze sa. Po prostu przecudowne malenstwa.
Tez mi sie marzy chilka, ale teraz to niemozliwe.

Moje serce skradla Chiquitka. :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Oj ja nie lubię upałów, więc dla mnie ciepłe kraje jakoś nie są atrakcją, a poza tym nigdy nie zabrałabym tam psiaka, no chyba, że po sezonie. A poza tym nie lubię siedzieć w 1 miejscu, a w tych krajach chodzenie poza hotel nie zawsze jest bezpieczne.

Moje maluchy uwielbiają jeździć ze mną na wczasy, cieszą się jak głupie kiedy idziemy na plażę:) kąpią się w baseniku i wylegują na słońcu - podziwiam je, bo ja pod parasolkiem wtedy;) Nawet jak po Sopocie nie raz w nocy łazimy to one z nami i radocha, ciągle ogony merdają - to jak miałabym je zostawić i sama sobie jechać?

Witamy :)
Chciało Ci się tyle stron przeglądać?:crazyeye: szok ;)
A my tak takie głupoty wypisywałyśmy nie raz - nie wystraszyłaś się?:lol:
Chiłki są wciągające - potwierdzam!

Chiqunia jest prze kochana, jakbyś ją na żywo poznała to już byś szukała chi :D hihihi

Dziękujemy za komplementy:loveu:

Posted

Hehehe, cicha woda...:siara: ale jak ja Cię dobrze rozumiem:diabloti:
A o władaniu językiem... hmm...:evil_lol: lepiej nie wypowiem się:eviltong:
[/QUOTE]

Przyszłam się przywitać :loveu: Romi no przecie wiem my prawie jak dwie krople wody :evil_lol: napisałam prawie bo z Kogoś biorę przykład hihi :siara:

nic nie mów już powiedziane zostało wiele :evil_lol:

ślemy buziaki :)

Posted

Igiełko... Ty jesteś.... szalona:loveu: haha (nie mylić z obciachową piosenką:diabloti:)

Powiedz.. powiedz to ze mnie bierzesz przykład?:multi: (lepiej się zastanów czy to dobry przykład:stupid::hmmmm:)

Dziękujemy za słodkie buziaki:loveu:

Posted

To mam rozumieć, że Was nie będzie?:placz: Kiedy wyjeżdżacie?

Ja w tym roku- ja i w zeszłym- mam d... a nie wakacje- może po sezonie. Wszystko za sprawą mojej "kochanej" przyrodniej siostry (to że za sobą nie przepadamy nie jest tajemnicą:diabloti:) która właśnie przyleciała z mężem i dzieckiem z Anglii i siedzi u mamy i ojczyma- tak więc Arielki i Paka nie mam gdzie zostawić... (Wd nich pies jest niewskazany w pobliżu dzieci :stupid: i dosłownie uciekają przed Koką rodziców:evil_lol:). A z 5-tką psów nie dam rady się zabrać... Jeszcze z 4-ką jako.ś by dało radę, ale Ariel nienawidzi upałów, ma po nich co jakiś czas udar i nerwy są już kiedy widzę że jest słońce a ona chce siusiu... :roll: Tak więc nad morze zdecydowanie odpada.

Posted

przestraszyc? Gdzie tam. :diabloti:
W ogole jestem optymistka, a tutaj rozmowy sa bardzo pozytywne. :D
Tez za upalami nie przepadam, moja najlepsza pora roku to wiosna ew. ciepla jesien. :lol:

A to jak chodzicie gdzies daleko, to one same dreptaja, czy na rekach u kogos? Bo szczerze mowiac, to trzy takie malenstwa to chyba zaden ciezar, co? :loveu::loveu:
Ja bym najchetniej juz teraz mala chi miala, no, ale nie moge. Mam swoja staruszke, osmioletnia shih-tzu. A przez bledy w socjalu (gdy ona sie w domu pojawila, ja 4lata mialam) to by sie chyba nie dogadaly.
Wiec na razie mam swoja, jak kieeeedys, kieeeedys umrze, to moze. Ale na razie ani ona, ani ja o tym nie myslimy. :-D

Slemy buziaczki i pozdrawiamy!
Milych wakacji zyczymy. :)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Zuziu bycza łapeczka cooo:loveu:
Korzystajcie z pogody! Ale w zimę spędzamy razem

Nie ma inaczej:evil_lol:

[quote name='Chiquita&DeeDee']Niespodzianka - najpierw z dedykacją dla Zuzi :loveu:
Chiqunia

Znaczy się dla mnie:crazyeye:
Jeśli tak to dziękuję.Chiqunia jak zwykle cudna i nawet nie wiem które zdjęcie wybrać:loveu:
Całe stadko chomików jest śliczne:loveu:

[quote name='Chiquita&DeeDee']A stadko - super sprawa, już nigdy więcej 1 psa :D
Prawda:D

Co roku jedziemy do Darłowka i Sopotu, a reszta sama się klaruje :lol:
Zazdraszczam pozytywnie:lol:
Nie ma to jak udany wypadzik:lol:

Posted

[quote name='Vesper']To mam rozumieć, że Was nie będzie?:placz: Kiedy wyjeżdżacie?

Ja w tym roku- ja i w zeszłym- mam d... a nie wakacje- może po sezonie. Wszystko za sprawą mojej "kochanej" przyrodniej siostry (to że za sobą nie przepadamy nie jest tajemnicą:diabloti:) która właśnie przyleciała z mężem i dzieckiem z Anglii i siedzi u mamy i ojczyma- tak więc Arielki i Paka nie mam gdzie zostawić... (Wd nich pies jest niewskazany w pobliżu dzieci :stupid: i dosłownie uciekają przed Koką rodziców:evil_lol:). A z 5-tką psów nie dam rady się zabrać... Jeszcze z 4-ką jako.ś by dało radę, ale Ariel nienawidzi upałów, ma po nich co jakiś czas udar i nerwy są już kiedy widzę że jest słońce a ona chce siusiu... :roll: Tak więc nad morze zdecydowanie odpada.[/QUOTE]

Jedziemy w sobotkę :lol: Może jak TZ będzie odsypiać kaca to z rana wpadnę na dogo:cool3:
Ja się obawiam lekko jak to będzie z 3, ale jestem dobrej myśli:diabloti:
Kurcze to nie wesoło z rodzinką... ale jak to mówią... z rodzinką najlepiej...:roll:
Biedna Ariel... w sumie przez nią zachorowałam na staffika ;)

[quote name='Paulinka10']Ale Wam dobrze:)my dopiero ostatni tydzień wakacji jedziemy...pewnie po wczasowaniu będzie duuuuuuuużo fotek maluszków;)[/QUOTE]

No postaram się, aby było duuuużo:loveu:

[quote name='Rose_']przestraszyc? Gdzie tam. :diabloti:
W ogole jestem optymistka, a tutaj rozmowy sa bardzo pozytywne. :D
Tez za upalami nie przepadam, moja najlepsza pora roku to wiosna ew. ciepla jesien. :lol:

A to jak chodzicie gdzies daleko, to one same dreptaja, czy na rekach u kogos? Bo szczerze mowiac, to trzy takie malenstwa to chyba zaden ciezar, co? :loveu::loveu:
Ja bym najchetniej juz teraz mala chi miala, no, ale nie moge. Mam swoja staruszke, osmioletnia shih-tzu. A przez bledy w socjalu (gdy ona sie w domu pojawila, ja 4lata mialam) to by sie chyba nie dogadaly.
Wiec na razie mam swoja, jak kieeeedys, kieeeedys umrze, to moze. Ale na razie ani ona, ani ja o tym nie myslimy. :-D

Slemy buziaczki i pozdrawiamy!
Milych wakacji zyczymy. :)[/QUOTE]

Cieszę się, że klimat się podoba - staram się jak mogę, aby być dobrym gospodarzem:lol: (reszta ciiiicho, koleżanka jest nowa:diabloti:)
Chiqunia uwielbia chodzić, Wiki nie wiem, bo na wakacje jedzie z nami 1 raz, a Dee chce, ale zdrówko jej nie pozwala i co jakiś czas biorę ją na ręce - poza tym mają wygodny transporterek:)
Mamo to Ty masz 12 lat? :) Całe życie przed Tobą, w tym wieku to ja nawet pomarzyć o psiaku nie mogłam ;)

Dziękujemy :)

Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']Nie ma inaczej:evil_lol:

Znaczy się dla mnie:crazyeye:
Jeśli tak to dziękuję.Chiqunia jak zwykle cudna i nawet nie wiem które zdjęcie wybrać:loveu:
Całe stadko chomików jest śliczne:loveu:

Prawda:-D

Zazdraszczam pozytywnie:lol:
Nie ma to jak udany wypadzik:lol:[/QUOTE]

Dla Ciebie, a kogo Kochana:loveu::loveu::loveu:
Oj ja sama sobie zazdroszczę, bo w zeszłym roku mieliśmy tylko tydzień, a pracy ogrom, trzeba się wreszcie odchamić:evil_lol::eviltong:
Całe stado chomików jest śliczne, aż się dziwię, że trzymasz się tej małej jednej Pciólko-chomiczki tak kurczowo:diabloti:

Posted

No postaram się, aby było duuuużo:loveu:

Cieszę się, że klimat się podoba - staram się jak mogę, aby być dobrym gospodarzem:lol: (reszta ciiiicho, koleżanka jest nowa:diabloti:)
Chiqunia uwielbia chodzić, Wiki nie wiem, bo na wakacje jedzie z nami 1 raz, a Dee chce, ale zdrówko jej nie pozwala i co jakiś czas biorę ją na ręce - poza tym mają wygodny transporterek:)
Mamo to Ty masz 12 lat? :) Całe życie przed Tobą, w tym wieku to ja nawet pomarzyć o psiaku nie mogłam ;)

Dziękujemy :)[/QUOTE]

Dobrze... będę cicho:lol:
U mnie ulegli jak miałam 11 :multi: Po wielu latach proszenia:lol:

Posted

[quote name='andegawenka']Tak malizna :shake: http://www.dogomania.pl/forum/threads/229505-Pogryziona-maleńka-babunia-w-schronie-(-Potrzebny-DT?p=19378875#post19378875

Widziałam bidulkę, a tu DT brak... :(

[quote name='maryg22']Dobrze... będę cicho:lol:
U mnie ulegli jak miałam 11 :multi: Po wielu latach proszenia:lol:

Hehehe, u mnie uległ dopiero TZ jak z nim zamieszkałam :D a najlepsze jest to, że moja mam teraz też ma 2... :evil_lol: A ja od małego chciałam mieć psiaka! Za to jeździłam wtedy na konie i było BOSKO!:loveu:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Widziałam bidulkę, a tu DT brak... :(

Hehehe, u mnie uległ dopiero TZ jak z nim zamieszkałam :D a najlepsze jest to, że moja mam teraz też ma 2... :evil_lol: A ja od małego chciałam mieć psiaka! Za to jeździłam wtedy na konie i było BOSKO!:loveu:[/QUOTE]
Ta... moja mama też najpierw "za nic psa mieć nie będę". A teraz już mówi, że bez psa se życia nie wyobraża. Ale chyba jej to przejdzie, jak nie będzie mnie miała pod ręką żeby psem się zająć. U mnie w domu tylko ja wyprowadzam i zajmuję się Joyką...reszta się z nią ewentualnie pobawi...

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Dla Ciebie, a kogo Kochana:loveu::loveu::loveu:
Oj ja sama sobie zazdroszczę, bo w zeszłym roku mieliśmy tylko tydzień, a pracy ogrom, trzeba się wreszcie odchamić:evil_lol::eviltong:
Całe stado chomików jest śliczne, aż się dziwię, że trzymasz się tej małej jednej Pciólko-chomiczki tak kurczowo:diabloti:[/QUOTE]

:buzi::buzi::buzi:

No odchamić to zawsze trochę się trzeba:evil_lol:

Pciółka to może jest mała ciałkiem ale nieźle się w sercu rozpycha:lol: A poza tym mam Zazulkę z ADHD:evil_lol:

[quote name='maryg22']Dobrze... będę cicho:lol:
U mnie ulegli jak miałam 11 :multi: Po wielu latach proszenia:lol:[/QUOTE]

Ja też siedzę cicho jak mysz pod miotłą:siara::roflt:

[quote name='Chiquita&DeeDee']Widziałam bidulkę, a tu DT brak... :(

Hehehe, u mnie uległ dopiero TZ jak z nim zamieszkałam :D a najlepsze jest to, że moja mam teraz też ma 2... :evil_lol: A ja od małego chciałam mieć psiaka! Za to jeździłam wtedy na konie i było BOSKO!:loveu:[/QUOTE]

Noooooooo.Wszyscy wiemy,że Twoja Mami boi się następnych urodzin jak ognia:evil_lol::evil_lol: