Dzikie nieporadne Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Jakie śliczne Chihuahuaki! i to cała trójka...to już na zdjęciach wygląda cudnie i wesoło :loveu: Quote
Dzikie nieporadne Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'] Faktycznie podobna do Joy :) Quote
Baton Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Trzeba by dodać tylko wystający język Chiquity i były by identyczne :) I Joy jakoś taka mało towarzyska (do psów...do ludzi wręcz przeciwnie). I u rodziców by nie przeszło:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 unikatowydiament napisał(a):joj,ale masz kruszynki w domciu pozdrawiamy Małe Gramlinki:D ale rządzą równo;) Mada95 napisał(a):Jakie śliczne Chihuahuaki! i to cała trójka...to już na zdjęciach wygląda cudnie i wesoło :loveu: Witamy!:) I dziękujemy!:) maryg22 napisał(a):Trzeba by dodać tylko wystający język Chiquity i były by identyczne :) I Joy jakoś taka mało towarzyska (do psów...do ludzi wręcz przeciwnie). I u rodziców by nie przeszło:) Hehehe:D fajnie by razem wyglądały;) a ile Joy waży? Wiki ma 1,7kg i ok.20-21cm wzrostu;) No ja u rodziców nie mogłam mieć ani jednego:D ale TZ przerobiłam już na 3, a też miało nie być ani 1 :eviltong: Wyglądały by jak prawie bliźniaczki;) Quote
Baton Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Mi na jednego udało się ich jakoś namówić :) Joy - 1,9kg (nawet nie wiem kiedy zrzuciła 200g:crazyeye:), mierzy 18-19 cm, co świadczy o tym, że chyba jednak jeszcze trochę musi stracić;) Ale chyba ogólnie Wiki jest drobniejszej budowy, bo moja to taka bardziej masywna:cool3: Razem faktycznie wyglądały by świetnie:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 No to chyba wpadnę do Gdyni w wakacje;) Zrobimy wspólne foto:D W sumie w Gdyni byliśmy raz, wpadamy na spacerek do Sopotu i Gdańska co roku, ale Gdynia jakaś trudniejsza do ogarnięcia chyba, choć na plażę szło się pięknym lasem:) Wystawiasz Joy? Czy jest pecikiem?:) Quote
Baton Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):No to chyba wpadnę do Gdyni w wakacje ;) Zrobimy wspólne foto:D W sumie w Gdyni byliśmy raz, wpadamy na spacerek do Sopotu i Gdańska co roku, ale Gdynia jakaś trudniejsza do ogarnięcia chyba, choć na plażę szło się pięknym lasem:) Wystawiasz Joy? Czy jest pecikiem?:) Muszę się przyznać, że Joy to bez papieru jest (oczywiście teraz nie zamieniłabym jej na żadną inną) ...znowu decyzja rodziców:oops: Na wystawy trójmiejske zaglądamy jako widz:) Do Gdyni zapraszamy ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 maryg22 napisał(a):Muszę się przyznać, że Joy to bez papieru jest (oczywiście teraz nie zamieniłabym jej na żadną inną) ...znowu decyzja rodziców:oops: Na wystawy trójmiejske zaglądamy jako widz:) Do Gdyni zapraszamy ;) U na tylko Wiki ma rodowód, ale cała 3 u mnie z odzysku;) Z rodzicami nie wygramy:) hehe Może mi się uda zahaczyć o Gdynię - teraz mam motywację:D Mada95 napisał(a):O i my chętnie was poznamy:multi: No proszę jak motywacja rośnie:D Quote
Baton Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):U na tylko Wiki ma rodowód, ale cała 3 u mnie z odzysku;) Z rodzicami nie wygramy:) hehe Może mi się uda zahaczyć o Gdynię - teraz mam motywację:D W Gdyni sporo miejsc spacerowych, teraz otworzyli jeden odcinek plaży dla psów, a od lipca ma być tor agillity więc zapowiada się ciekawie;) Jakbyśmy przejeżdżali w okolicy Bielsko-Białej to też chętnie wpadniemy;) W sumie na wakacje jeżdżę zwykle do zakopanego a to już znacznie bliżej:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 My byliśmy w Zakopcu w listopadzie:) Wiki była z nami miesiąc, ale widać było, że jej dobrze:) Ona biedna w hodowli z rodo, a siedziała w jakiś kojcu/klatce i 3 dni czekałam, aż w ogóle w domu do mnie podejdzie:roll: zachudzona była, ale już jest dobrze, od 22 października jest z nami i jest coraz lepiej, obudziłam w niej szalonego pieska:D W albumie są zdjęcia z Zakopca:) Taki skrót wszystkich zdjęć wstawianych tutaj, bo wiadomo, że czytać Nasze wszystkie wypociny było by trudno;) hehe My jeździmy zawsze do Darłowka w wakacje i do Sopotu i Gdańska na spacerek:) lubię plażę w Sopocie i stare miasto Gdańska:) W Gdyni byliśmy jak na plaży były takie budowle z piasku, jakieś twarze i takie tam:) wtedy jeszcze z 1 pieskiem;) Quote
Baton Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):My byliśmy w Zakopcu w listopadzie:) Wiki była z nami miesiąc, ale widać było, że jej dobrze:) Ona biedna w hodowli z rodo, a siedziała w jakiś kojcu/klatce i 3 dni czekałam, aż w ogóle w domu do mnie podejdzie:roll: zachudzona była, ale już jest dobrze, od 22 października jest z nami i jest coraz lepiej, obudziłam w niej szalonego pieska:D W albumie są zdjęcia z Zakopca:) Taki skrót wszystkich zdjęć wstawianych tutaj, bo wiadomo, że czytać Nasze wszystkie wypociny było by trudno;) hehe My jeździmy zawsze do Darłowka w wakacje i do Sopotu i Gdańska na spacerek:) lubię plażę w Sopocie i stare miasto Gdańska:) W Gdyni byliśmy jak na plaży były takie budowle z piasku, jakieś twarze i takie tam:) wtedy jeszcze z 1 pieskiem;) Specjalnie do Trójmiasta na spacerki chodzicie?:cool3: Zdjęcia zaraz obejrzę;) Quote
Oscar Patric Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 tak,tak wiem że Chiłi wszędzie gdzie się da żądzą równo:evil_lol: ale i tak są przekochane Quote
Dzikie nieporadne Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 unikatowydiament napisał(a):tak,tak wiem że Chiłi wszędzie gdzie się da żądzą równo:evil_lol: ale i tak są przekochane No nie do końca. Joy co prawda podbija ludzkie tłumy (nawet ja jestem jej fanką :D ),ale w śród innych psów raczej nie jest Bosem :evil_lol: Quote
Baton Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 http://s1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/?action=view¤t=DSC01516.jpg Skąd Ty wzięłaś zdjęcie mojego psa? Na tym zdjęciu są nie do odróżnienia;) Quote
monia&nero Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 ale Dee wściekła po tej kąpieli :) Głaski dla trojaczków Quote
Paulinka10 Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Cześć dziewczyny;)co tam u Was słychać?jakieś zdjęcia księżniczek fajnie by było zobaczyć...;) Quote
Vesper Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Witam Was o nietypowej porze :D i (Rami- przepraszam za OT) chciałabym Was zaprosić drogie Cioteczki na bazarro mojego autorstwa, dla chorego teriera Basika... Chociaż zajrzyjcie, podbijcie... Link: http://www.dogomania.pl/forum/threads/228447-Dla-Basika-teriera-na-leczenie-ciuszki-dla-dzieci-i-dla-Ciebie-ksi%C4%85%C5%BCki?p=19260975#post19260975 I buziaki! Quote
Vilena Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Co słychać u chomiczków? :D Rami, ale jesteś zapracowana :mad: Quote
Igiełka Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Przyszłam się przywitać z dziewczynkami i zabieganą Ciocią :loveu::eviltong: miłego dzionka i dużo słonka :) Quote
Recommended Posts