Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba by dodać tylko wystający język Chiquity i były by identyczne :)
I Joy jakoś taka mało towarzyska (do psów...do ludzi wręcz przeciwnie). I u rodziców by nie przeszło:)

Posted

unikatowydiament napisał(a):
joj,ale masz kruszynki w domciu

pozdrawiamy

Małe Gramlinki:D ale rządzą równo;)

Mada95 napisał(a):
Jakie śliczne Chihuahuaki! i to cała trójka...to już na zdjęciach wygląda cudnie i wesoło :loveu:

Witamy!:)

I dziękujemy!:)

maryg22 napisał(a):
Trzeba by dodać tylko wystający język Chiquity i były by identyczne :)
I Joy jakoś taka mało towarzyska (do psów...do ludzi wręcz przeciwnie). I u rodziców by nie przeszło:)

Hehehe:D fajnie by razem wyglądały;) a ile Joy waży? Wiki ma 1,7kg i ok.20-21cm wzrostu;)
No ja u rodziców nie mogłam mieć ani jednego:D ale TZ przerobiłam już na 3, a też miało nie być ani 1 :eviltong:
Wyglądały by jak prawie bliźniaczki;)

Posted

Mi na jednego udało się ich jakoś namówić :)
Joy - 1,9kg (nawet nie wiem kiedy zrzuciła 200g:crazyeye:), mierzy 18-19 cm, co świadczy o tym, że chyba jednak jeszcze trochę musi stracić;) Ale chyba ogólnie Wiki jest drobniejszej budowy, bo moja to taka bardziej masywna:cool3:
Razem faktycznie wyglądały by świetnie:)

Posted

No to chyba wpadnę do Gdyni w wakacje;)
Zrobimy wspólne foto:D
W sumie w Gdyni byliśmy raz, wpadamy na spacerek do Sopotu i Gdańska co roku, ale Gdynia jakaś trudniejsza do ogarnięcia chyba, choć na plażę szło się pięknym lasem:)
Wystawiasz Joy? Czy jest pecikiem?:)

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
No to chyba wpadnę do Gdyni w wakacje
;)
Zrobimy wspólne foto:D
W sumie w Gdyni byliśmy raz, wpadamy na spacerek do Sopotu i Gdańska co roku, ale Gdynia jakaś trudniejsza do ogarnięcia chyba, choć na plażę szło się pięknym lasem:)
Wystawiasz Joy? Czy jest pecikiem?:)

Muszę się przyznać, że Joy to bez papieru jest (oczywiście teraz nie zamieniłabym jej na żadną inną) ...znowu decyzja rodziców:oops:
Na wystawy trójmiejske zaglądamy jako widz:) Do Gdyni zapraszamy ;)

Posted

maryg22 napisał(a):
Muszę się przyznać, że Joy to bez papieru jest (oczywiście teraz nie zamieniłabym jej na żadną inną) ...znowu decyzja rodziców:oops:
Na wystawy trójmiejske zaglądamy jako widz:) Do Gdyni zapraszamy ;)

U na tylko Wiki ma rodowód, ale cała 3 u mnie z odzysku;)
Z rodzicami nie wygramy:) hehe
Może mi się uda zahaczyć o Gdynię - teraz mam motywację:D

Mada95 napisał(a):
O i my chętnie was poznamy:multi:

No proszę jak motywacja rośnie:D

Posted

U na tylko Wiki ma rodowód, ale cała 3 u mnie z odzysku;)
Z rodzicami nie wygramy:) hehe
Może mi się uda zahaczyć o Gdynię - teraz mam motywację:D

W Gdyni sporo miejsc spacerowych, teraz otworzyli jeden odcinek plaży dla psów, a od lipca ma być tor agillity więc zapowiada się ciekawie;)
Jakbyśmy przejeżdżali w okolicy Bielsko-Białej to też chętnie wpadniemy;) W sumie na wakacje jeżdżę zwykle do zakopanego a to już znacznie bliżej:)

Posted

My byliśmy w Zakopcu w listopadzie:) Wiki była z nami miesiąc, ale widać było, że jej dobrze:)
Ona biedna w hodowli z rodo, a siedziała w jakiś kojcu/klatce i 3 dni czekałam, aż w ogóle w domu do mnie podejdzie:roll: zachudzona była, ale już jest dobrze, od 22 października jest z nami i jest coraz lepiej, obudziłam w niej szalonego pieska:D
W albumie są zdjęcia z Zakopca:) Taki skrót wszystkich zdjęć wstawianych tutaj, bo wiadomo, że czytać Nasze wszystkie wypociny było by trudno;) hehe
My jeździmy zawsze do Darłowka w wakacje i do Sopotu i Gdańska na spacerek:) lubię plażę w Sopocie i stare miasto Gdańska:) W Gdyni byliśmy jak na plaży były takie budowle z piasku, jakieś twarze i takie tam:) wtedy jeszcze z 1 pieskiem;)

Posted

My byliśmy w Zakopcu w listopadzie:) Wiki była z nami miesiąc, ale widać było, że jej dobrze:)
Ona biedna w hodowli z rodo, a siedziała w jakiś kojcu/klatce i 3 dni czekałam, aż w ogóle w domu do mnie podejdzie:roll: zachudzona była, ale już jest dobrze, od 22 października jest z nami i jest coraz lepiej, obudziłam w niej szalonego pieska:D
W albumie są zdjęcia z Zakopca:) Taki skrót wszystkich zdjęć wstawianych tutaj, bo wiadomo, że czytać Nasze wszystkie wypociny było by trudno;) hehe
My jeździmy zawsze do Darłowka w wakacje i do Sopotu i Gdańska na spacerek:) lubię plażę w Sopocie i stare miasto Gdańska:) W Gdyni byliśmy jak na plaży były takie budowle z piasku, jakieś twarze i takie tam:) wtedy jeszcze z 1 pieskiem;)

Specjalnie do Trójmiasta na spacerki chodzicie?:cool3: Zdjęcia zaraz obejrzę;)

Posted

unikatowydiament napisał(a):
tak,tak wiem że Chiłi wszędzie gdzie się da żądzą równo:evil_lol:
ale i tak są przekochane

No nie do końca.
Joy co prawda podbija ludzkie tłumy (nawet ja jestem jej fanką :D ),ale w śród innych psów raczej nie jest Bosem :evil_lol: