Paulinka10 Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Ale Wam dobrze...ale już może tak by starczyło tego wakacyjnego lenistwa:eviltong: Quote
Igiełka Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Oj tam bez przesady :evil_lol: ja jak burza przeszłam kilka wątków, po czym TZ już burczał i musiałam opuścić komp ;) no dobrze już dobrze :loveu: wy-ba-czam :evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 hello niedzielnie:) tulaski zasyłamy:) Quote
zozolina Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Pcioło nie ma nikogo....wyjechali...zostawili nas...:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 zozolina napisał(a):Pcioło nie ma nikogo....wyjechali...zostawili nas...:evil_lol: A to Obca Baba jedna.Jak ona mogła?:evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 no właśnie gdzie się podziewacie? pozdrawiamy:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 Jesteśmy na chwilkę :loveu: Dziękujemy, że o nas pamiętacie!!:multi: U nas oki, byliśmy u weta po kropelki na karki i wszystko oki, tylko Dee ma kropelki na oczka - czyli żadnych strat po wakacjach;) Poza tym odsypiają wojaże :D W galerii Joy są fotki ze spotkania, zerknijcie sobie, a ja wstawię niedługo pomału nasze :cool3: Pozdrawiamy!:) Quote
Pegaza Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Niedaleko Krynicy..w takiej malej miejscowosci... no to czekam na relacje..:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Staram się jak mogę, ale obrobienie tych zdjęć to ...:mad: W ogóle wiecie kupiłam maluchom nowy domek :loveu: całą drogę w nim jechały i mi było wreszcie wygodnie:diabloti: a one smacznie spały, bo mają willę taką, że wszystkie mają sporo miejsca! Podróż była więc wyjątkowo przyjemna!:multi: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Przerobiłam zdjęcia w jednym programie, wgrałam w drugi i całą poprawkę szlak trafił... i jak tu się nie wkur...:mad::diabloti: Ja to zdolna jestem..:evil_lol: Quote
Syla Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Nie ma obiecanych zdjątek ...Willę chociaż dawaj. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Oj tam mówiłam, że pierwsze zdjęcia są u Joy w galerii ;) No więc wczasy były super:multi: Tym razem zamiast parasola zakupiłam maluszkom namiot plażowy i to było to! Chiqunia śpi Dee w namiociku Wiki okupowała wnętrze bardziej Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Dziewczynki były moczone regularnie, żeby się nie zgrzały :cool3: Wiki po kąpieli leciała do spanka i spała w najlepsze :lol: Dee Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Lenistwo :D A tak wygląda biedny piesek jak zobaczy serek wiejski :D hehe Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Lenistwo kolankowe;) Zaczepianko ;) To pierwsza tura zdjęć za nami :D To było pierwsze plażowanko. Wiki na początku była nieswoja, ale później pokochała plażę i biegała jak szczeniaczek:loveu: Jak się 'oparawanowaliśmy' (:evil_lol:) to mieliśmy spokój od gapiów:diabloti: Przeważnie kąpiel była w wiaderku pożyczanym od Pani z Beach baru, ale w jeden ciepły dzień poszliśmy nawet razem do morza:cool3: Quote
Baton Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC02056.jpg Coś mi się wydaje, że ten biedny piesek jest raczej zadowolony ze swojego łupu :evil_lol: Czekamy na resztę fotek ;) Quote
Syla Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 (edited) Sama bym się pogapiła na ludzi z takimi maleństwami i nie tylko pewnie to.Zaczepiłabym, a jakże.Rozumiem, że może to być uciążliwe, ale mnie też zaczepiano, jak wychodziłam z moją ratlerką.Jak spotykam kogoś z mikruskiem, to zachwycam się, bardziej, niż dzieckiem.Gdzie znajdujecie taką plażę, że można być z pieskami? Pytam tylko z ciekawości, bo już 23 lata nie byłam nad morzem.Cziquitkę, to mogłam zjeść.Cudeńko i mój ideał, z tym języczkiem, jak mój Lejeczek.Jak poukładam sobie życie, to poproszę odpowiednią osobę o takie cudeńko, ale stareńkie i takie maleńkie.No, napatrzeć się nie mogę.... Edited August 8, 2012 by Syla Quote
Recommended Posts