Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Oj tam bez przesady :evil_lol: ja jak burza przeszłam kilka wątków, po czym TZ już burczał i musiałam opuścić komp ;)

no dobrze już dobrze :loveu: wy-ba-czam :evil_lol:

Posted

Jesteśmy na chwilkę :loveu:
Dziękujemy, że o nas pamiętacie!!:multi:

U nas oki, byliśmy u weta po kropelki na karki i wszystko oki, tylko Dee ma kropelki na oczka - czyli żadnych strat po wakacjach;)
Poza tym odsypiają wojaże :D

W galerii Joy są fotki ze spotkania, zerknijcie sobie, a ja wstawię niedługo pomału nasze :cool3:

Pozdrawiamy!:)

Posted

Staram się jak mogę, ale obrobienie tych zdjęć to ...:mad:

W ogóle wiecie kupiłam maluchom nowy domek :loveu: całą drogę w nim jechały i mi było wreszcie wygodnie:diabloti: a one smacznie spały, bo mają willę taką, że wszystkie mają sporo miejsca!

Podróż była więc wyjątkowo przyjemna!:multi:

Posted

Oj tam mówiłam, że pierwsze zdjęcia są u Joy w galerii ;)

No więc wczasy były super:multi: Tym razem zamiast parasola zakupiłam maluszkom namiot plażowy i to było to!

Chiqunia śpi

Dee w namiociku

Wiki okupowała wnętrze bardziej

Posted

Lenistwo kolankowe;)

Zaczepianko ;)

To pierwsza tura zdjęć za nami :D
To było pierwsze plażowanko. Wiki na początku była nieswoja, ale później pokochała plażę i biegała jak szczeniaczek:loveu:
Jak się 'oparawanowaliśmy' (:evil_lol:) to mieliśmy spokój od gapiów:diabloti:
Przeważnie kąpiel była w wiaderku pożyczanym od Pani z Beach baru, ale w jeden ciepły dzień poszliśmy nawet razem do morza:cool3:

Posted (edited)

Sama bym się pogapiła na ludzi z takimi maleństwami i nie tylko pewnie to.Zaczepiłabym, a jakże.Rozumiem, że może to być uciążliwe, ale mnie też zaczepiano, jak wychodziłam z moją ratlerką.Jak spotykam kogoś z mikruskiem, to zachwycam się, bardziej, niż dzieckiem.Gdzie znajdujecie taką plażę, że można być z pieskami? Pytam tylko z ciekawości, bo już 23 lata nie byłam nad morzem.Cziquitkę, to mogłam zjeść.Cudeńko i mój ideał, z tym języczkiem, jak mój Lejeczek.Jak poukładam sobie życie, to poproszę odpowiednią osobę o takie cudeńko, ale stareńkie i takie maleńkie.No, napatrzeć się nie mogę....

Edited by Syla