Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A teraz zagadka - kto jest na tym zdjęciu?:cool3:

A ja wiem!!!:sweetCyb: Najpierw myślę: Chiqunia ale...coś za ciemne te znaczenia. I jeszcze wpadło mi w oko "coś dziwnego"- ledwo cień jedynie:p- w okolicach nóżek (kurde jeśli się mylę to Rami z Chikunią mnie zagryzą...:eviltong:)- jakby ładnie powiedzieć- piesek wyglądał na pieska. Stąd wiem że to piesek Twojej Mamy!!!:lol: (Mam nadzieję że miałam rację, z tym "pieskiem" nie jestem pewna, bo może być to cień pod brzuszkiem, a Twoja Mama ma kilka chi- w każdym razie albo ten fajny chłopaczek, albo dziewczynka).
Napisz proszę czy miałam rację? (Długo mi zajęło szukanie Ciebie ukrytej gdzieś pod kocem :stupid::evil_lol:).

Posted

Vesper napisał(a):
A ja wiem!!!:sweetCyb: Najpierw myślę: Chiqunia ale...coś za ciemne te znaczenia. I jeszcze wpadło mi w oko "coś dziwnego"- ledwo cień jedynie:p- w okolicach nóżek (kurde jeśli się mylę to Rami z Chikunią mnie zagryzą...:eviltong:)- jakby ładnie powiedzieć- piesek wyglądał na pieska. Stąd wiem że to piesek Twojej Mamy!!!:lol: (Mam nadzieję że miałam rację, z tym "pieskiem" nie jestem pewna, bo może być to cień pod brzuszkiem, a Twoja Mama ma kilka chi- w każdym razie albo ten fajny chłopaczek, albo dziewczynka).
Napisz proszę czy miałam rację? (Długo mi zajęło szukanie Ciebie ukrytej gdzieś pod kocem :stupid::evil_lol:).

No, faktycznie coś za ciemne te znaczenia jak na Chiqunie, ale nie wiem jak to dostrzegłaś :) Brawo za spostrzegawczość:klacz:

Posted

maryg22 napisał(a):
No, faktycznie coś za ciemne te znaczenia jak na Chiqunie, ale nie wiem jak to dostrzegłaś :) Brawo za spostrzegawczość:klacz:

Dzięki, ale taka bystra aż nie jestem. :lol: Najpierw (jak pisałam) szukałam...ukrytej w kocach Rami:evil_lol::stupid:
Nie znalazłam, więc zaczęłam się przyglądać "dziewczynkom"- i coś ta Chiqunia taka jakby ciemniejsza mi się wydała. Sprawdziłam porównawczo z Jej innymi fotkami i już miałam pewność że to nie Ona (np- piesek ze zdjęcia nie ma jasnych brwi). A że pamiętałam o pieskach Mamy Rami, było to pierwsze co wpadło mi do głowy...

Zobaczymy czy miałam rację...;)

Posted

[quote name='Igiełka']hurra kolejna piękna fotorelacja :multi::multi: wiedziałam kiedy zajrzeć by oko móc nacieszyć :loveu: śliczne maluszki jak zawsze :loveu:
w takim razie zwracam honor :evil_lol: ale w sumie dobrze że babiniec gra pierwsze skrzypce :evil_lol:
hehehe super napisane o haremie :roflt:

Dziękujemy:loveu:
Hehehe harem powodem do dumy:diabloti:

[quote name='maryg22']W końcu są zdjęcia :)
http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01908.jpg Jak ślicznie śpi ;)

Oj tam od razu w końcu...:eviltong: Vesper ścigajcie ze mną:evil_lol:

[quote name='Vilena']Zdjęcia w baseniku zawsze mi się najbardziej podobają :loveu:

A psiakom najmniej:lol:

[quote name='unikatowydiament']witanko :)

mizianki zasyłamy:)

[quote name='FredziaFredzia']Słodkie kruszynki :)

Witamy :)

[quote name='Pegaza']Przyszlam powiedziec ze wstawilam nowe fotki na FB :evil_lol:
a Twoje fotki psie tez sa ladne:)
sliczny ma ten profilek:loveu:
http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01916.jpg
co do zagadki ja widze 2 psy Dee i Chichitke..
a co Tz bylo ze az na pogotowiu sie znalazl?:roll:

Ty... a Ty Bzidka jesteś:eviltong: ja nie mam FB ani NK ani SRAKA:diabloti:
Dawaj na DOGO:loveu:
Też lubię profilek:loveu:
TZ miał jakiś skurcz/postrzał i leżał trupem.
Zagadka w 2/3 dobrze rozwiązana :razz:

Posted

Vesper napisał(a):
A ja wiem!!!:sweetCyb: Najpierw myślę: Chiqunia ale...coś za ciemne te znaczenia. I jeszcze wpadło mi w oko "coś dziwnego"- ledwo cień jedynie:-P- w okolicach nóżek (kurde jeśli się mylę to Rami z Chikunią mnie zagryzą...:eviltong:)- jakby ładnie powiedzieć- piesek wyglądał na pieska. Stąd wiem że to piesek Twojej Mamy!!!:lol: (Mam nadzieję że miałam rację, z tym "pieskiem" nie jestem pewna, bo może być to cień pod brzuszkiem, a Twoja Mama ma kilka chi- w każdym razie albo ten fajny chłopaczek, albo dziewczynka).

Hmm..Na zdjęciu jest Chiqunia i Dee...:cool3:
Mnie nie ma na szczęście:evil_lol:

unikatowydiament napisał(a):
mizianki ślemy:smile:

Mada95 napisał(a):
Ale urocze różowe posłanko macie i bialutka (to Dee? ) bajecznie w nim wygląda:loveu:

Dee białasek:loveu: mój kurdupelek nawet na najmniejszym spanku wygląda jak w królewskim łożu:loveu:

maryg22 napisał(a):
No, faktycznie coś za ciemne te znaczenia jak na Chiqunie, ale nie wiem jak to dostrzegłaś :smile: Brawo za spostrzegawczość:klacz:

Vesper napisał(a):
Dzięki, ale taka bystra aż nie jestem. :lol: Najpierw (jak pisałam) szukałam...ukrytej w kocach Rami:evil_lol::stupid:
Nie znalazłam, więc zaczęłam się przyglądać "dziewczynkom"- i coś ta Chiqunia taka jakby ciemniejsza mi się wydała. Sprawdziłam porównawczo z Jej innymi fotkami i już miałam pewność że to nie Ona (np- piesek ze zdjęcia nie ma jasnych brwi). A że pamiętałam o pieskach Mamy Rami, było to pierwsze co wpadło mi do głowy...

Zobaczymy czy miałam rację...;-)

Brawo nie brawo, Chiqunia jak w pysk strzelił.. :lol:
Jak mi się uda - mam awarię kompa i siedzę na zapasowym, który działa... ŹLE!:mad: - to wklee rozwązanie zagadki, a teraz jeszcze chwila niepewności:cool3:

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Hehehe, to jest spojrzenie jak śmiesz mnie budzić... MATKA!! :evil_lol:

"Nawet bliżej nie podchodź, bo ci rękę odgryzę ! Jak śmiałaś mi przeszkodzić":evil_lol:

Posted

A ja zacznę jednak od zagadki- na zdjęciu są wszystkie 3 sunieczki!:eviltong: Po prostu Wiki jest pod kocem- to wybrzuszenie za Chikunią to Ona. :lol: Dałaś nam podpowiedź pisząc, że zagadka rozwiązana w 2/3... ;)
A w ogóle zdjęcia świetne, Dee jak zwykle miodzio mój skarbek mały, Wiki odkąd ją pamiętam z zimy (wtedy była u Ciebie jakoś nie za długo) jest nie do poznania- naprawdę zrobiłaś z niej miss-chihuahua:thumbs:.
I wszystko pięknie, ale nie daruję tego:

[quote name='Chiquita&Deedee']Vesper ścigajcie ze mną:evil_lol:
No pięknie, już dziewczyny na mnie napuszczasz!:placz::mad: Wiesz dobrze, że jak piszę, że wrzucę zdjęcia, to będą- jakieś 2 tygodnie po terminie, ale będą:nono:. A tym razem (żebyś nie mogła mnie nękać), to normalnie się wezmę i wrzucę DZIŚ.:diabloti:

A tak poważnie- u nas dzisiaj było 35 stopni w cieniu:mdleje:. Wyglądałam prawie tak::grab:... Ja mam dość, a co dopiero psiaki (o Ariel to już nawet nie piszę- ma zakaz wychodzenia od weta pomiędzy 8-mą a 22-gą). Ale teraz była super-burza i powietrze się ruszyło- bo już się rozpływałam...