magdaww1 Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Standardzik - Darłówko, Sopot, Gdańsk, może Hel i Bory Tucholskie :) Co roku jedziemy do Darłowka i Sopotu, a reszta sama się klaruje :lol: Gdzie jeździcie w Bory? :cool3: Nas trąba ominęła szerokim łukiem:stormy-sad: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']:buzi::buzi::buzi: No odchamić to zawsze trochę się trzeba:evil_lol: Pciółka to może jest mała ciałkiem ale nieźle się w sercu rozpycha:lol: A poza tym mam Zazulkę z ADHD:evil_lol: Ja też siedzę cicho jak mysz pod miotłą:siara::roflt: Noooooooo.Wszyscy wiemy,że Twoja Mami boi się następnych urodzin jak ognia:evil_lol::evil_lol: Hmm...:roflt::roflt::roflt: a wiesz, że zapomniałam o tym:evil_lol::eviltong: [quote name='M&S']Witanko wieczorowe:) Witamy :) [quote name='Agnieszka Co.']A zobaczcie to maleństwo http://www.dogomania.pl/forum/threads/220703-Mikropsy-OKRĘG-ŚLĄSKI?p=19360579#post19360579 Widziałam go ostatnio.. Dobrze, że ma dt, ale wydawało mi się, że nie jest wykastrowany... No i z wagą ciut podkoloryzowali;) [quote name='magdaww1']Gdzie jeździcie w Bory? :cool3: Nas trąba ominęła szerokim łukiem:stormy-sad: W Bory jedziemy przeważnie do Ostrowite i do Charzykowy;) czasami do Chojnic na lody i połazić po mieście, w zależności ile mamy czasu i jaka pogoda jest :) To dobrze... ja się boję tego typu zjawisk, burzy tak samo:roll: Quote
Agnieszka Co. Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Tez się zastanawiałam czy waga jest dobrze podana bo na tych nakolankowych zdjęciach nie wygląda jak Twoje malizny. Quote
Vesper Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Chiquita%Deedee']Jedziemy w sobotkę :lol: Może jak TZ będzie odsypiać kaca to z rana wpadnę na dogo:cool3: Ja się obawiam lekko jak to będzie z 3, ale jestem dobrej myśli:diabloti: Kurcze to nie wesoło z rodzinką... ale jak to mówią... z rodzinką najlepiej...:roll: Biedna Ariel... w sumie przez nią zachorowałam na staffika ;-) Staffiki jak najbardziej polecam- może Twój TZ też się w Ariel zakocha? :evil_lol: Pasowałaby do Waszego stadka (tfu, wróć- nie moja Arielka, tylko dziewczynka-staffinka. Mało spałam i głupoty piszę... ;) Już Arielkę próbuję "shandlować" przez pomyłkę). Normalnie to są super psy, "do tańca i do różańca"- Ariel to taki troszkę ewenement, ma delikatne zdrowie, te udary ją dopadają dlatego, że ma przesłużone podniebienie miękkie (czy twarde- już sama nie wiem), miała kilka lat temu na to operację i trochę pomogło, ale nie tak, żeby było super... A inne znajome staffiki są aktywne, nie męczą się... Tylko moja tka bidula... :( Quote
magdaww1 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'] W Bory jedziemy przeważnie do Ostrowite i do Charzykowy;) czasami do Chojnic na lody i połazić po mieście, w zależności ile mamy czasu i jaka pogoda jest :) To dobrze... ja się boję tego typu zjawisk, burzy tak samo:roll:[/QUOTE] U nas 5 sierpień jest wystawa to moglibyśmy się tam spotkać i wymiziać wzajemnie psiurki. Ale pewnie na tak długo nie przyjeżdżacie? To chociaż daj znać kiedy będziecie to polecę Was szukać:eviltong: Quote
RUDA ZUZIA Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Co słychać u chomicząt? Pewnie myślami już jesteś na wyjeździe? Nie zapomnij zapakować dzieciom ciepłych ubranek :lol: Mizianko:lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [quote name='M&S']Doberek, głaski dla maleńtasów:)[/QUOTE] Witamy, witamy:) [quote name='Agnieszka Co.']Tez się zastanawiałam czy waga jest dobrze podana bo na tych nakolankowych zdjęciach nie wygląda jak Twoje malizny.[/QUOTE] Nie sądzę, żeby miał 1,2kg albo zdjęcia są zrobione bardzo niefortunnie. Tak czy siak dobrze, że ma dt.. oby został wykastrowany. [quote name='Vesper']Staffiki jak najbardziej polecam- może Twój TZ też się w Ariel zakocha? :evil_lol: Pasowałaby do Waszego stadka (tfu, wróć- nie moja Arielka, tylko dziewczynka-staffinka. Mało spałam i głupoty piszę... ;) Już Arielkę próbuję "shandlować" przez pomyłkę). Normalnie to są super psy, "do tańca i do różańca"- Ariel to taki troszkę ewenement, ma delikatne zdrowie, te udary ją dopadają dlatego, że ma przesłużone podniebienie miękkie (czy twarde- już sama nie wiem), miała kilka lat temu na to operację i trochę pomogło, ale nie tak, żeby było super... A inne znajome staffiki są aktywne, nie męczą się... Tylko moja tka bidula... :([/QUOTE] Biorę ją :D Pomyłka czy nie, ja się decyduje :D TZ zakochany w staffikach jak ja ;) [quote name='magdaww1']U nas 5 sierpień jest wystawa to moglibyśmy się tam spotkać i wymiziać wzajemnie psiurki. Ale pewnie na tak długo nie przyjeżdżacie? To chociaż daj znać kiedy będziecie to polecę Was szukać:eviltong:[/QUOTE] Oj nie będzie nas już 05.08. Wracamy wtedy akurat do domciu ;) Ale jak będę w okolicach to szkrobnę tu, że się wybieram :) My w Charzykowym siedzimy zawsze na jeziorkiem, albo w Asie;) [quote name='RUDA ZUZIA']Co słychać u chomicząt? Pewnie myślami już jesteś na wyjeździe? Nie zapomnij zapakować dzieciom ciepłych ubranek :lol: Mizianko:lol:[/QUOTE] Siedzą u babci, a ja jestem obłożona całą 5:lol: Dzieci mają wyprawkę lepszą niż mamunia:evil_lol: oj chciałabym, ale jeszcze trzeba ciut popracować:eviltong: [quote name='unikatowydiament']doberek:) tulaski zasyłamy:)[/QUOTE] Dobry:)) Quote
magdaww1 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'] Oj nie będzie nas już 05.08. Wracamy wtedy akurat do domciu ;) Ale jak będę w okolicach to szkrobnę tu, że się wybieram :) My w Charzykowym siedzimy zawsze na jeziorkiem, albo w Asie;) [/QUOTE] To jak będę mogła to podjadę. A Asa znam:multi: u mojego szefa się zaopatrują. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 Widzisz :) my tam jemy rybkę :) Lubię tam jeździć, bo jest spokój i mało ludzi :) Quote
Igiełka Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Igiełko... Ty jesteś.... szalona:loveu: haha (nie mylić z obciachową piosenką:diabloti:) Powiedz.. powiedz to ze mnie bierzesz przykład?:multi: (lepiej się zastanów czy to dobry przykład:stupid::hmmmm:) Dziękujemy za słodkie buziaki:loveu:[/QUOTE] oj tam zaraz szalona lepiej powiedz że dobrze Ci z tym :loveu: no biorę z Ciebie :multi: dobry ba i co do tego nie mam nawet rzadnych wątpliwości :evil_lol: dzisiaj rozpiera mnie radość :sweetCyb: znamy wynik kolejnego usg jest dużo lepiej :) a Nesiulka z Rudosławą nie mogą się nacieszyć wspólnymi harcami :) Quote
Paulinka10 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Cześć dziewczynki,ja bym jeszcze fotki pooglądała bo długo Was nie będzie to musisz na zapas oko dać nacieszyć;) ja miałam nie brać żadnej kudłatej ale chyba jednak Tosia pojedzie z nami sie wakacjować... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 Chętnie, ale kurcze cierpię na brak czasu ;) Na dogo wpadam częściej, bo pracuję na moim kompie, więc tak przelotem wpadam jak robię coś do pracy, ale zdjęcia zrobić, obrobić i wstawić to już większa filozofia:D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [quote name='Igiełka']oj tam zaraz szalona lepiej powiedz że dobrze Ci z tym :loveu: no biorę z Ciebie :multi: dobry ba i co do tego nie mam nawet rzadnych wątpliwości :evil_lol: dzisiaj rozpiera mnie radość :sweetCyb: znamy wynik kolejnego usg jest dużo lepiej :) a Nesiulka z Rudosławą nie mogą się nacieszyć wspólnymi harcami :)[/QUOTE] Oficjalnie mówię - DOBRZE MI Z TYM:loveu: Hahaha - ale komplementy:loveu: Bardzo się cieszę Igiełko - bardzo!!!:multi: Quote
RUDA ZUZIA Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Witam wieczorkiem:lol: Co tu taka cisza??? Quote
Vesper Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='Chiquita&Deedee']Biorę ją :-D Pomyłka czy nie, ja się decyduje :-D TZ zakochany w staffikach jak ja ;-) He he, najpierw musiałaby pojechać do Was na wakacje :evil_lol: Po wakacjach :hmmmm:... remont mieszkania zrobiony (taka dziewczynka obrotna), szafę Ci uporządkuje, buty dopasuje do najnowszych trendów... I jeszcze tysiąc arielkowych pomysłów (wczoraj wyżarła jedzenie kanarkom- stało na szafce w opakowaniu- to sobie wzięła :stupid:). Ale ja jej nie oddam! Mogę załatwić innego staffika, tak samo rozbestwić, ufarbować, a nawet nazwać... Pasuje? ;) :diabloti: Quote
Igiełka Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Oficjalnie mówię - DOBRZE MI Z TYM:loveu: Hahaha - ale komplementy:loveu: Bardzo się cieszę Igiełko - bardzo!!!:multi:[/QUOTE] hurra:Cool!: :sweetCyb: :calus: jak miło to słyszeć/czytać :loveu: dobrego dzionka i przyjemnej pracki :) Quote
Paulinka10 Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Trojaczki z mamusią już sie chyba wczasują:razz:...ale mamusia niedobra i z ciociami sie nie pożegnała:shake:udanego wypoczynku życzymy;) Quote
Recommended Posts