Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Standardzik - Darłówko, Sopot, Gdańsk, może Hel i Bory Tucholskie :)
Co roku jedziemy do Darłowka i Sopotu, a reszta sama się klaruje :lol:

Gdzie jeździcie w Bory? :cool3:

Nas trąba ominęła szerokim łukiem:stormy-sad:

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']:buzi::buzi::buzi:

No odchamić to zawsze trochę się trzeba:evil_lol:
Pciółka to może jest mała ciałkiem ale nieźle się w sercu rozpycha:lol: A poza tym mam Zazulkę z ADHD:evil_lol:
Ja też siedzę cicho jak mysz pod miotłą:siara::roflt:
Noooooooo.Wszyscy wiemy,że Twoja Mami boi się następnych urodzin jak ognia:evil_lol::evil_lol:

Hmm...:roflt::roflt::roflt: a wiesz, że zapomniałam o tym:evil_lol::eviltong:

[quote name='M&S']Witanko wieczorowe:)

Witamy :)

[quote name='Agnieszka Co.']A zobaczcie to maleństwo
http://www.dogomania.pl/forum/threads/220703-Mikropsy-OKRĘG-ŚLĄSKI?p=19360579#post19360579

Widziałam go ostatnio.. Dobrze, że ma dt, ale wydawało mi się, że nie jest wykastrowany... No i z wagą ciut podkoloryzowali;)

[quote name='magdaww1']Gdzie jeździcie w Bory? :cool3:

Nas trąba ominęła szerokim łukiem:stormy-sad:

W Bory jedziemy przeważnie do Ostrowite i do Charzykowy;) czasami do Chojnic na lody i połazić po mieście, w zależności ile mamy czasu i jaka pogoda jest :)

To dobrze... ja się boję tego typu zjawisk, burzy tak samo:roll:

Posted

[quote name='Chiquita%Deedee']Jedziemy w sobotkę :lol: Może jak TZ będzie odsypiać kaca to z rana wpadnę na dogo:cool3:
Ja się obawiam lekko jak to będzie z 3, ale jestem dobrej myśli:diabloti:
Kurcze to nie wesoło z rodzinką... ale jak to mówią... z rodzinką najlepiej...:roll:
Biedna Ariel... w sumie przez nią zachorowałam na staffika ;-)
Staffiki jak najbardziej polecam- może Twój TZ też się w Ariel zakocha? :evil_lol: Pasowałaby do Waszego stadka (tfu, wróć- nie moja Arielka, tylko dziewczynka-staffinka. Mało spałam i głupoty piszę... ;) Już Arielkę próbuję "shandlować" przez pomyłkę). Normalnie to są super psy, "do tańca i do różańca"- Ariel to taki troszkę ewenement, ma delikatne zdrowie, te udary ją dopadają dlatego, że ma przesłużone podniebienie miękkie (czy twarde- już sama nie wiem), miała kilka lat temu na to operację i trochę pomogło, ale nie tak, żeby było super... A inne znajome staffiki są aktywne, nie męczą się... Tylko moja tka bidula... :(

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']

W Bory jedziemy przeważnie do Ostrowite i do Charzykowy;) czasami do Chojnic na lody i połazić po mieście, w zależności ile mamy czasu i jaka pogoda jest :)

To dobrze... ja się boję tego typu zjawisk, burzy tak samo:roll:[/QUOTE]

U nas 5 sierpień jest wystawa to moglibyśmy się tam spotkać i wymiziać wzajemnie psiurki. Ale pewnie na tak długo nie przyjeżdżacie?

To chociaż daj znać kiedy będziecie to polecę Was szukać:eviltong:

Posted

[quote name='M&S']Doberek, głaski dla maleńtasów:)[/QUOTE]

Witamy, witamy:)

[quote name='Agnieszka Co.']Tez się zastanawiałam czy waga jest dobrze podana bo na tych nakolankowych zdjęciach nie wygląda jak Twoje malizny.[/QUOTE]

Nie sądzę, żeby miał 1,2kg albo zdjęcia są zrobione bardzo niefortunnie. Tak czy siak dobrze, że ma dt.. oby został wykastrowany.

[quote name='Vesper']Staffiki jak najbardziej polecam- może Twój TZ też się w Ariel zakocha? :evil_lol: Pasowałaby do Waszego stadka (tfu, wróć- nie moja Arielka, tylko dziewczynka-staffinka. Mało spałam i głupoty piszę... ;) Już Arielkę próbuję "shandlować" przez pomyłkę). Normalnie to są super psy, "do tańca i do różańca"- Ariel to taki troszkę ewenement, ma delikatne zdrowie, te udary ją dopadają dlatego, że ma przesłużone podniebienie miękkie (czy twarde- już sama nie wiem), miała kilka lat temu na to operację i trochę pomogło, ale nie tak, żeby było super... A inne znajome staffiki są aktywne, nie męczą się... Tylko moja tka bidula... :([/QUOTE]

Biorę ją :D Pomyłka czy nie, ja się decyduje :D
TZ zakochany w staffikach jak ja ;)

[quote name='magdaww1']U nas 5 sierpień jest wystawa to moglibyśmy się tam spotkać i wymiziać wzajemnie psiurki. Ale pewnie na tak długo nie przyjeżdżacie?

To chociaż daj znać kiedy będziecie to polecę Was szukać:eviltong:[/QUOTE]

Oj nie będzie nas już 05.08. Wracamy wtedy akurat do domciu ;) Ale jak będę w okolicach to szkrobnę tu, że się wybieram :) My w Charzykowym siedzimy zawsze na jeziorkiem, albo w Asie;)

[quote name='RUDA ZUZIA']Co słychać u chomicząt?
Pewnie myślami już jesteś na wyjeździe?
Nie zapomnij zapakować dzieciom ciepłych ubranek :lol:
Mizianko:lol:[/QUOTE]

Siedzą u babci, a ja jestem obłożona całą 5:lol: Dzieci mają wyprawkę lepszą niż mamunia:evil_lol: oj chciałabym, ale jeszcze trzeba ciut popracować:eviltong:

[quote name='unikatowydiament']doberek:)

tulaski zasyłamy:)[/QUOTE]

Dobry:))

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']

Oj nie będzie nas już 05.08. Wracamy wtedy akurat do domciu ;) Ale jak będę w okolicach to szkrobnę tu, że się wybieram :) My w Charzykowym siedzimy zawsze na jeziorkiem, albo w Asie;)

[/QUOTE]

To jak będę mogła to podjadę. A Asa znam:multi: u mojego szefa się zaopatrują.

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Igiełko... Ty jesteś.... szalona:loveu: haha (nie mylić z obciachową piosenką:diabloti:)

Powiedz.. powiedz to ze mnie bierzesz przykład?:multi: (lepiej się zastanów czy to dobry przykład:stupid::hmmmm:)

Dziękujemy za słodkie buziaki:loveu:[/QUOTE]

oj tam zaraz szalona lepiej powiedz że dobrze Ci z tym :loveu:

no biorę z Ciebie :multi: dobry ba i co do tego nie mam nawet rzadnych wątpliwości :evil_lol:

dzisiaj rozpiera mnie radość :sweetCyb: znamy wynik kolejnego usg jest dużo lepiej :) a Nesiulka z Rudosławą nie mogą się nacieszyć wspólnymi harcami :)

Posted

Cześć dziewczynki,ja bym jeszcze fotki pooglądała bo długo Was nie będzie to musisz na zapas oko dać nacieszyć;)
ja miałam nie brać żadnej kudłatej ale chyba jednak Tosia pojedzie z nami sie wakacjować...

Posted

Chętnie, ale kurcze cierpię na brak czasu ;)
Na dogo wpadam częściej, bo pracuję na moim kompie, więc tak przelotem wpadam jak robię coś do pracy, ale zdjęcia zrobić, obrobić i wstawić to już większa filozofia:D

Posted

[quote name='Igiełka']oj tam zaraz szalona lepiej powiedz że dobrze Ci z tym :loveu:

no biorę z Ciebie :multi: dobry ba i co do tego nie mam nawet rzadnych wątpliwości :evil_lol:

dzisiaj rozpiera mnie radość :sweetCyb: znamy wynik kolejnego usg jest dużo lepiej :) a Nesiulka z Rudosławą nie mogą się nacieszyć wspólnymi harcami :)[/QUOTE]

Oficjalnie mówię - DOBRZE MI Z TYM:loveu:
Hahaha - ale komplementy:loveu:

Bardzo się cieszę Igiełko - bardzo!!!:multi:

Posted

[quote name='Chiquita&Deedee']Biorę ją :-D Pomyłka czy nie, ja się decyduje :-D
TZ zakochany w staffikach jak ja ;-)
He he, najpierw musiałaby pojechać do Was na wakacje :evil_lol: Po wakacjach :hmmmm:... remont mieszkania zrobiony (taka dziewczynka obrotna), szafę Ci uporządkuje, buty dopasuje do najnowszych trendów... I jeszcze tysiąc arielkowych pomysłów (wczoraj wyżarła jedzenie kanarkom- stało na szafce w opakowaniu- to sobie wzięła :stupid:).
Ale ja jej nie oddam! Mogę załatwić innego staffika, tak samo rozbestwić, ufarbować, a nawet nazwać... Pasuje? ;) :diabloti:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Oficjalnie mówię - DOBRZE MI Z TYM:loveu:
Hahaha - ale komplementy:loveu:

Bardzo się cieszę Igiełko - bardzo!!!:multi:[/QUOTE]

hurra:Cool!: :sweetCyb: :calus:

jak miło to słyszeć/czytać :loveu:

dobrego dzionka i przyjemnej pracki :)