mari23 Posted March 10, 2021 Author Posted March 10, 2021 Maarit - dziękuję za wstawianie zdjęć, bardzo dziękuję !!! Dzisiaj Miluś miał usg i pobieraną krew, oj, jak płakał ;) Nie ma płynu w jamie brzusznej i guzów, prostata niestety "paskudna", ale z taką przyjechał przecież. Mały Kubuś dostał leki i też miał pobraną krew do badań. W przeciwieństwie do Milusia był dzielny i grzeczny :) Feniks dostał leki, potem przyszły wyniki :( są bardzo złe :( :( Jedyną pociechą na dzisiaj jest dobry wynik badania histopatologicznego Tulisia, opis zmian w obu jądrach, ale najważniejsze - nie stwierdzono komórek nowotworowych. Quote
Anula Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 1 godzinę temu, maarit napisał: A.... Jeszcze Cezar. Dobrze że się odnalazł. Gdzie by miał tak dobrze? Płot raczej nie ma podmurówki a więc historia może się powtórzyć.Dobrze by było jakoś zabezpieczyć nawet zwykłą siatką dół. Quote
Anula Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 16 godzin temu, Poker napisał: Cezar jest spory, nie przejdzie dołem. Tak sądzisz?Nie będzie miał problemu z podkopaniem się pod ogrodzeniem. Quote
konfirm31 Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 6 minut temu, Nesiowata napisał: A gdzie moje lajki? Tam, gdzie i moje ;). Psiaki prześliczne :*) 1 Quote
Tyśka) Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 48 minut temu, maarit napisał: Kubuś Mały kradziej skradł mi serce jak jeszcze byl w schronisku, a teraz to nie mogę się na niego napatrzeć ❤ 1 Quote
maarit Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 37 minut temu, konfirm31 napisał: Tam, gdzie i moje ;). Psiaki prześliczne :*) 45 minut temu, Nesiowata napisał: A gdzie moje lajki? A ja kolejny raz proszę, lajkujcie ludzi, którzy mądrze piszą, a nie moje posty ze zdjęciami od mari23. WtedyWam nie braknie ;) Mam możliwość, to wrzucam. Wiem, że też z niecierpliwością na nie czekacie :) Quote
Aska7 Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 24 minuty temu, Tyśka) napisał: Mały kradziej skradł mi serce jak jeszcze byl w schronisku, a teraz to nie mogę się na niego napatrzeć ❤ On w realu jest przecudny. Zaglądał mi przez ramię jak jechaliśmy. Quote
maarit Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 4 minuty temu, Aska7 napisał: On w realu jest przecudny. Zaglądał mi przez ramię jak jechaliśmy. Miałaś pilota ;) Quote
Nesiowata Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 26 minut temu, maarit napisał: Ale uchachany! Quote
mari23 Posted March 14, 2021 Author Posted March 14, 2021 8 godzin temu, Nesiowata napisał: Ale uchachany! Już się cieszy na widok człowieka, a szczekaniem domaga się szybszego podania michy :) Quote
Nesiowata Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 Przed chwilą, mari23 napisał: Już się cieszy na widok człowieka, a szczekaniem domaga się szybszego podania michy :) Musi dbać o siebie. Quote
mari23 Posted March 15, 2021 Author Posted March 15, 2021 Feniks coraz mocniejszy, apetyt dopisuje, powoli nabiera sił i kolorów :) Dzisiaj odebrałam wyniki Kubusia i Milusia - w przeciwieństwie do Feniksa ich wyniki są dość dobre :) Kubusia jutro zabieram razem z Kazankiem do gabinetu, Kazan na usg, a Kubuś na dokładne osłuchanie serduszka, bo kastrować malucha trzeba, ma zmiany w jąderkach. Jednak najpierw trzeba sprawdzić, czy można mu podać narkozę. Kubunio słodziak jeszcze nie wie, że wkrótce pożegna "klejnoty rodowe" ;) Ale jego kupka jest jak Milusiowa - spłaszczona trochę, widać prostata już powiększona mocno. 1 Quote
Aska7 Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 20 godzin temu, mari23 napisał: Już się cieszy na widok człowieka, a szczekaniem domaga się szybszego podania michy :) Głosik jak Himilsbach 1 Quote
Tyśka) Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 Za zdrówko Milusia, Kubusia i reszty ferajny trzymam kciuki :) Mają raj na Ziemi, niech jeszcze się nim nacieszą dłuuugo :) 1 Quote
Recommended Posts