Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maarit - dziękuję za wstawianie zdjęć, bardzo dziękuję !!!

Dzisiaj Miluś miał usg i pobieraną krew, oj, jak płakał ;) Nie ma płynu w jamie brzusznej i guzów, prostata niestety "paskudna", ale z taką przyjechał przecież. Mały Kubuś dostał leki i też miał pobraną krew do badań. W przeciwieństwie do Milusia był dzielny i grzeczny :)

Feniks dostał leki, potem przyszły wyniki :( są bardzo złe :( :(

Jedyną pociechą na dzisiaj jest dobry wynik badania histopatologicznego Tulisia, opis zmian w obu jądrach, ale najważniejsze - nie stwierdzono komórek nowotworowych.

Posted
1 godzinę temu, maarit napisał:

A.... Jeszcze Cezar. Dobrze że się odnalazł. Gdzie by miał tak dobrze? 

IMG-20210310-WA0025.jpg

Płot raczej nie ma podmurówki a więc historia może się powtórzyć.Dobrze by było jakoś zabezpieczyć nawet zwykłą siatką dół.

Posted
37 minut temu, konfirm31 napisał:

Tam, gdzie i moje ;). Psiaki prześliczne :*) 

45 minut temu, Nesiowata napisał:

A gdzie moje lajki?

A ja kolejny raz proszę, lajkujcie ludzi, którzy mądrze piszą, a nie moje posty ze zdjęciami od mari23. WtedyWam nie braknie ;) Mam możliwość, to wrzucam. Wiem, że też z niecierpliwością na nie czekacie :) 

Posted
24 minuty temu, Tyśka) napisał:

Mały kradziej skradł mi serce jak jeszcze byl w schronisku, a teraz to nie mogę się na niego napatrzeć  ❤

On w realu jest przecudny. Zaglądał mi przez ramię jak jechaliśmy.

Posted
8 godzin temu, Nesiowata napisał:

Ale uchachany!

Już się cieszy na widok człowieka, a szczekaniem domaga się szybszego podania michy :)

Posted

IMG-20210315-WA0008_resize_53.jpg

Feniks coraz mocniejszy, apetyt dopisuje, powoli nabiera sił i kolorów :)

Dzisiaj odebrałam wyniki Kubusia i Milusia - w przeciwieństwie do Feniksa ich wyniki są dość dobre :)

Kubusia jutro zabieram razem z Kazankiem do gabinetu, Kazan na usg, a Kubuś na dokładne osłuchanie serduszka, bo kastrować malucha trzeba, ma zmiany w jąderkach. Jednak najpierw trzeba sprawdzić, czy można mu podać narkozę. Kubunio słodziak jeszcze nie wie, że wkrótce pożegna "klejnoty rodowe" ;) Ale jego kupka jest jak Milusiowa - spłaszczona trochę, widać prostata już powiększona mocno.

• Like 1
Posted
20 godzin temu, mari23 napisał:

Już się cieszy na widok człowieka, a szczekaniem domaga się szybszego podania michy :)

Głosik jak Himilsbach

• Like 1