Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A tutaj Kubuś. Dzielnie dzisiaj dreptał... i sikał po strategicznych punktach podwórka. Oby się chłopak nie odwodnił ;)
Misiek "od wróbli" będzie musiał po nim "poprawiać" ;)

IMG-20210306-WA0015.jpg

IMG-20210306-WA0020.jpg

IMG-20210306-WA0019.jpg

IMG-20210306-WA0021.jpg

IMG-20210306-WA0018.jpg

Posted

Fajnie, że Kubuś tak dobrze się czuje i jest taki bezproblemowy - poza odwodnieniem od sikania oczywiście ;) Będzie miał jak w raju.

A wyniszczony psiak myślę, że w takim wspaniałym miejscu i pod taką opieką dojdzie do siebie. Jego siła woli pozwoliła mu przetrwać w tym koszmarze, to teraz tym bardziej mu pomoże.

• Like 1
Posted
4 godziny temu, Aldrumka napisał:

Ojej, to trzymam

I ja...

A tu nigdy nie jest nudno. Cały czas coś się dzieje. Dwa nowe biedaki będą miały u Mari jak w raju:) Zawsze w takich sytuacjach mam mieszane uczucia - czy odczuwać smutek przez to jak wyglądało ich życie czy cieszyć się, że teraz będzie już tylko dużo lepiej:)

• Like 2
Posted
4 godziny temu, maarit napisał:

Cezar odnaleziony :)

Jak dobrze

6 godzin temu, Maciek777 napisał:

I ja...

A tu nigdy nie jest nudno. Cały czas coś się dzieje. Dwa nowe biedaki będą miały u Mari jak w raju:) Zawsze w takich sytuacjach mam mieszane uczucia - czy odczuwać smutek przez to jak wyglądało ich życie czy cieszyć się, że teraz będzie już tylko dużo lepiej:)

Rozumiem dwoistość uczuć. Z tymi nowymi mieszkańcami to wielka praca i wielkie nerwy. Trzymaj się mari, a my trzymamy za Ciebie i psiaki.

• Like 1
Posted
8 godzin temu, maarit napisał:

Potrzebne kciuki!   Cezar zaginął... :(
1516804782_IMG-20210215-WA0001(Copy).jpg.619551632b959e3052a0df11962fe567.jpg

Przewędrował jakieś 8-10 km, dobrze, że wzdłuż trasy 94, a nie do swojego dawnego, pustego teraz domu - musiałby przejść przez tą ruchliwą trasę. Słodziak chyba pomylił kierunki, szedł polami ( mieszka w ostatnim domu we wsi) i pewnie myślał, że wraca, a on się oddalał. Ale mądry pies - poszedł do ludzi po pomoc :)

• Like 2