Jump to content
Dogomania

Zaza-ma dom dzieki wam!!! ALE SA INNE,KTORE POTRZEBUJA POMOCY! str.9.

Recommended Posts

• Replies 299
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lenkaaaa2']jak znajdę chwilkę to jutro będę na Żytniej, wezmę odrobaczenie, karmę i zadzwonię...[/QUOTE]

Zadzwoń z małym wyprzedzeniem, żebym się do ładu doprowadziła - remont mam w domu ;)

Posted

Jak tam Madziu u tej Twojej Szwagierki?Da rade przetrzymac Labusie kilka dni?Biedna Labcia koczuje samotnie na ul.Wielkopolsiej przy bloku nr7.Pogoda jeszcze przez pare dni ladna,a potem totalne deszcze......Biedna sama na ulicy....

Posted

PaSja Hera napisał(a):
Jak tam Madziu u tej Twojej Szwagierki?Da rade przetrzymac Labusie kilka dni?Biedna Labcia koczuje samotnie na ul.Wielkopolsiej przy bloku nr7.Pogoda jeszcze przez pare dni ladna,a potem totalne deszcze......Biedna sama na ulicy....

niestety Kasiula, nie da rady :-(

Posted

Dziewczyny po moim osiedlu biega sunia identyczna jak Zazulka, tylko starsza w obroży, ale je na śmietnikach, śpi na przestankach:-( nie wiem co z nią będzie, myślałam, że ktoś się zgłosi po Zazkę jeszcze to wcisnę ją, ale zero chętnych :-( walcze o nią u mnie w domu, chociaż na tymczas, ale jak na razie nie da rady...

Posted

Tak Roszpunka,bo jak nie walczy sie o swoje marzenia to zycie traci sens!!!!!A przeciez Madziula PSY(zwierzeta) to Twoje zycie................Ja tez wiecznie trace cos co dla mnie znaczace,bo ogladam sie na innych.Trzeba do tego dojrzec:cool3:
ROSZPUNKA TRZYMAM KCIUKI ZA WASZE SPOTKANIE,MOZE I JA SIE PRZYLACZE:razz:.Pozdrowionka

• 2 months later...
Posted

Przed chwilą odebrałam najnowsze Foto Zazuni z nowego nowego domku. Zaza jest już po sterylce, po 2 kontrolach czuję się świetnie! Jest energiczna i żwawa! A ja mam łzy w oczach oglądając to foto!

Posted

Chciała bym ją przytulić, pogłaskać, powiedzieć jak bardzo ją kocham i zabrać do domu... :( Przytyła co nie cioteczki? I sierść ma piękną błyszczącą, widać, że jest zadbana. tylko smutna taka jakaś na każdym zdjęciu...

Posted

Dzieki lenkaaaa,ze mi podesłałaś info.Super wiesci. Widać,że ma dobry kontakt z chłopcem....
I tak sobie myśle,że dla Ciebie najlepszym lekarstwem na tesknotę za Zazą byłby inny biedak w potrzebie....;)
Zaza z tego co widać ma się świetnie. Darzy chłopca zaufaniem...Zrobiłaś kawał dobrej roboty dając jej szansę...Martwię sie tylko trochę, tym,że piszesz,iz chciałabyś ja zabrac do domu.
To chyba nie na serio, co?:roll: