lenkaaaa2 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Zaraz wstawię zdjęcia które przed chwilką dostałam od nowych właścicieli Zazuni. Quote
Roszpunka Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Zazunia jest po prostu szczęśliwa :loveu: Quote
andzia69 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 właśnie - ona jest szczęśliwa, bo to widać!:lol: taki domek to ja bym sobie życzyła dla każdego naszego podopiecznego... Quote
lunarmermaid Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Super! Ślicznie Zaza wygląda i bawi się z nową koleżanką. Każdy psiak powinien mieć taki domek! Quote
lenkaaaa2 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='Roszpunka']Zazunia jest po prostu szczęśliwa :loveu:[/QUOTE] jak znajdę chwilkę to jutro będę na Żytniej, wezmę odrobaczenie, karmę i zadzwonię... Quote
Roszpunka Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='lenkaaaa2']jak znajdę chwilkę to jutro będę na Żytniej, wezmę odrobaczenie, karmę i zadzwonię...[/QUOTE] Zadzwoń z małym wyprzedzeniem, żebym się do ładu doprowadziła - remont mam w domu ;) Quote
PaSja Hera Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 SUNIA W TYPIE LABKA PILNIE SZUKA DOMU TYMCZASOWEGO!W TEJ CHWILI KOCZUJE BIEDNA NA OSIEDLU KSM...... Quote
lenkaaaa2 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='Roszpunka']Zadzwoń z małym wyprzedzeniem, żebym się do ładu doprowadziła - remont mam w domu ;)[/QUOTE] ;) Jasne, że zadzwonię wcześniej. Quote
PaSja Hera Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Jak tam Madziu u tej Twojej Szwagierki?Da rade przetrzymac Labusie kilka dni?Biedna Labcia koczuje samotnie na ul.Wielkopolsiej przy bloku nr7.Pogoda jeszcze przez pare dni ladna,a potem totalne deszcze......Biedna sama na ulicy.... Quote
lenkaaaa2 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 PaSja Hera napisał(a):Jak tam Madziu u tej Twojej Szwagierki?Da rade przetrzymac Labusie kilka dni?Biedna Labcia koczuje samotnie na ul.Wielkopolsiej przy bloku nr7.Pogoda jeszcze przez pare dni ladna,a potem totalne deszcze......Biedna sama na ulicy.... niestety Kasiula, nie da rady :-( Quote
lenkaaaa2 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Dziewczyny po moim osiedlu biega sunia identyczna jak Zazulka, tylko starsza w obroży, ale je na śmietnikach, śpi na przestankach:-( nie wiem co z nią będzie, myślałam, że ktoś się zgłosi po Zazkę jeszcze to wcisnę ją, ale zero chętnych :-( walcze o nią u mnie w domu, chociaż na tymczas, ale jak na razie nie da rady... Quote
PaSja Hera Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Walcz,walcz Magdalena!!!!Zrób suni zdjęcie,koniecznie,jest przecież identyczna jak Zazula!!! Quote
Roszpunka Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Magduś, miło było Cię dziś poznać i porozmawiać. PaSja Hera ma rację - czasem warto postawić na swoim, nawet kosztem czyjegoś focha.... Quote
PaSja Hera Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Tak Roszpunka,bo jak nie walczy sie o swoje marzenia to zycie traci sens!!!!!A przeciez Madziula PSY(zwierzeta) to Twoje zycie................Ja tez wiecznie trace cos co dla mnie znaczace,bo ogladam sie na innych.Trzeba do tego dojrzec:cool3: ROSZPUNKA TRZYMAM KCIUKI ZA WASZE SPOTKANIE,MOZE I JA SIE PRZYLACZE:razz:.Pozdrowionka Quote
Roszpunka Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Dziś właśnie poznałam Magdę, oczywiście liczę na kolejne spotkanie w powiększonym składzie :lol: Quote
PaSja Hera Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Mam nadzieje,ze cos z tego wyjdzie:)Pozdrowionka Quote
lenkaaaa2 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Przed chwilą odebrałam najnowsze Foto Zazuni z nowego nowego domku. Zaza jest już po sterylce, po 2 kontrolach czuję się świetnie! Jest energiczna i żwawa! A ja mam łzy w oczach oglądając to foto! Quote
lenkaaaa2 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Chciała bym ją przytulić, pogłaskać, powiedzieć jak bardzo ją kocham i zabrać do domu... :( Przytyła co nie cioteczki? I sierść ma piękną błyszczącą, widać, że jest zadbana. tylko smutna taka jakaś na każdym zdjęciu... Quote
lenkaaaa2 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Cioteczki będę zmuszona błagać was o wizytę po adopcyjną! Jeśli tylko ktoś może! Czas wizyty po adopcyjnej już chyba powoli nadchodzi. Quote
savahna Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Dzieki lenkaaaa,ze mi podesłałaś info.Super wiesci. Widać,że ma dobry kontakt z chłopcem.... I tak sobie myśle,że dla Ciebie najlepszym lekarstwem na tesknotę za Zazą byłby inny biedak w potrzebie....;) Zaza z tego co widać ma się świetnie. Darzy chłopca zaufaniem...Zrobiłaś kawał dobrej roboty dając jej szansę...Martwię sie tylko trochę, tym,że piszesz,iz chciałabyś ja zabrac do domu. To chyba nie na serio, co?:roll: Quote
Recommended Posts