PaSja Hera Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Madziu,a odpowiedzial ktos na ogloszenia? Quote
lenkaaaa2 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 PaSja Hera napisał(a):Madziu,a odpowiedzial ktos na ogloszenia? Niestety nie :bigcry: Quote
lenkaaaa2 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Nawet nie wiedziałam, ze tak trudno znaleźć domek dla takiego cudownego, małego pieska :-( nie wiem co robić? :niewiem: Jedyna nadzieja w tej kobitce z Kielc co się ma odezwać w przyszłym tygodniu, ale tyle osób już się miało odezwać i nic :-( Quote
savahna Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Dziewczyny, nie ma się co załamywać. Rzadko tak domek w mig się znajduję. Proponuję jednak tą chusteczkę z napisem ,a przyszłym tygodniu, jeśli będzie potrzeba nowe ogłoszenia.;) Quote
PaSja Hera Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Tak,trzeba zalatwic jej to chusteczke:)Pieknie bedzie w niej wygladala!!!Madziu umowimy sie w nastepnym tygodniu i pojdziemy w teren:).Ja wezme dzieciaki,a Ty Zazule.Aby tylko pogoda sie poprawila....Buziaki Quote
ewelinka_m Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Tak jak pisałam wcześniej, mam 2 takie chustki ;) wyglądają tak: osobiście myślę, że na Zazie dużo lepiej prezentowałaby się ta żółta :) Quote
megi345 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 ale ta czerwona jest bardziej wyrazista ;) stawiam na tą czerwoną;] Quote
ewelinka_m Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 to chyba tylko na zdjęciu tak wyszło, na żywo nie jest tak soczyście czerwona;) ale zawsze można zrobić zdjęcia z jedną i drugą a potem ocenić, która lepiej spasowała Quote
andzia69 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 i co z tym jednym domkiem, który miał się umawiać na oglądanie? odezwał się choć? Quote
megi345 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 ewelinka_m napisał(a):to chyba tylko na zdjęciu tak wyszło, na żywo nie jest tak soczyście czerwona;) ale zawsze można zrobić zdjęcia z jedną i drugą a potem ocenić, która lepiej spasowała możliwe, że tak, ale chodziło mi raczej też o to, że ten napis jest wyrazisty bardziej, tamten jest taki zawijany i jak pies jakoś idzie szybko to ktoś może nawet nie zdążyć go przeczytac czy coś, a ta jest prosta i fajna;-) takie moje zdanie Quote
PaSja Hera Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Tak,ja tez stawiam na czerwona,ale Madzia najlepiej jak zadecyduje sama.Ewelinka czyli mam rozumiec,ze odsprzedalabys jedna z nich:)???"i co z tym jednym domkiem, który miał się umawiać na oglądanie? odezwał się choć?"Kobitka ma sie odezwac po niedzieli,takze zobaczymy jak to bedzie.najgorsze to to,ze Magda musi isc do pracy,a poki Zaza jest u niej w domciu,nie ma takiej mozliwosci.Magda nie zostawi Zazy samej,poprostu boi sie o nia,bo nie mieszka sama.Pozdrawiam Kasia Quote
ewelinka_m Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Myślałam bardziej, że planujecie chustkę zainstalować do zdjęć;) Szczerze powiedziawszy przerabiałam już takie akcje z szukaniem domów w ten sposób i niestety nie zdaje to egzaminu..może w innym mieście, ale nie u nas. Przez tyle lat próbowaliśmy czy to na różnego typu psich happeningach , marszach, dniach zwierząt itp..skutki opłakane, jeśli było jakieś zainteresowanie to wyłącznie słodkimi szczeniakami, które znikało tak szybko jak się pojawiało. w kielcach nie ma co liczyć, że w ten sposób Zaza znajdzie dom :shake: dlatego myślę, że skuteczniejsze byłyby dobre zdjęcia i ogłoszenia w necie Quote
lenkaaaa2 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 andzia69 napisał(a):i co z tym jednym domkiem, który miał się umawiać na oglądanie? odezwał się choć? Nie, ta pani ma sie odezwać dopiero w tym tygodniu... zobaczymy... Quote
lenkaaaa2 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Zazka właśnie ma cieczkę, rano zobaczyłam :-? Quote
lenkaaaa2 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 ewelinka_m napisał(a):Myślałam bardziej, że planujecie chustkę zainstalować do zdjęć;) Szczerze powiedziawszy przerabiałam już takie akcje z szukaniem domów w ten sposób i niestety nie zdaje to egzaminu..może w innym mieście, ale nie u nas. Przez tyle lat próbowaliśmy czy to na różnego typu psich happeningach , marszach, dniach zwierząt itp..skutki opłakane, jeśli było jakieś zainteresowanie to wyłącznie słodkimi szczeniakami, które znikało tak szybko jak się pojawiało. w kielcach nie ma co liczyć, że w ten sposób Zaza znajdzie dom :shake: dlatego myślę, że skuteczniejsze byłyby dobre zdjęcia i ogłoszenia w necie Tak szczerze? To jestem za... A co do chusteczki to pewnie, że czerwona ładniejsza ;) Quote
savahna Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Poczekamy, co wyniknie z tego potencjalnego domu . Jesli trzeba będzie to znów się ją ogłosi.;) Cieczka? No to nieszczególnie fajnie. Ale przyznam,że jest to sytuacja łatwiejsza do przeżycia w bloku niż w domku, gdzie psy się pchaja na podwórko...:roll: I mogę Cię pocieszyć,ze duuuużo łatwiejsza niż rójka cały czas miauczącej kociczki :diabloti: Quote
lenkaaaa2 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 savahna napisał(a):Poczekamy, co wyniknie z tego potencjalnego domu . Jesli trzeba będzie to znów się ją ogłosi.;) Cieczka? No to nieszczególnie fajnie. Ale przyznam,że jest to sytuacja łatwiejsza do przeżycia w bloku niż w domku, gdzie psy się pchaja na podwórko...:roll: I mogę Cię pocieszyć,ze duuuużo łatwiejsza niż rójka cały czas miauczącej kociczki :diabloti: Wiem kotka też mam. Został u rodziców po moim ślubie, bo to ukochany synek mojej mamuśki i by go nikomu nie oddała;) ale mimo, że kastrat zawsze było mnóstwo kotów i kotek na balkonie, bo to parter. Zazka grzecznie chodzi w majteczkach, ale jak ona śmiesznie nich wygląda :lol: zrobię jej foto i wstawię zaraz... Quote
PaSja Hera Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 A i jestes za chodzeniem z Zazka w tej chusteczce,czy nie,bo nie bardzo zrozumialam:) Quote
lenkaaaa2 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Szczerze? Jestem za wyjściem Zazki w chusteczce, ale nie tak na co dzień, tak sporadycznie na dłuższe spacery w miasto to tak... i do zdjęć jak najbardziej Kasiu. U nas na osiedlu i tak się to nie sprawdzi na spacerach, a ja i tak każdemu mówię jak komuś się tylko Zaza spodoba, albo wykaże jakie kolwiek zainteresowanie pieskiem. Quote
lenkaaaa2 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 PaSja Hera napisał(a):Tak,trzeba zalatwic jej to chusteczke:)Pieknie bedzie w niej wygladala!!!Madziu umowimy sie w nastepnym tygodniu i pojdziemy w teren:).Ja wezme dzieciaki,a Ty Zazule.Aby tylko pogoda sie poprawila....Buziaki Jasne!:multi: Pogoda ma być już lepsza od środy.:p Buziaki :calus: Quote
PaSja Hera Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Cudnie wygląda w tych majteczkach,słodziutka jest.Jutro mam troche wolnego czasu takze porobie Zazie ogloszenia.Moze cos sie ruszy.Pozdrawiam Kasia Quote
lenkaaaa2 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 :Help_2: Dziewczyny potrzebny ktoś do wizyty przed adopcyjnej na biega kobita czeka już na Zazę, przyjedzie po nią osobiście. Widać, że to dobra rodzina poza tym maja już kotkę ze schroniska, która pierwsze co zrobili to wysterylizowali i mają jeszcze małą sunię. Obiecała przesyłać mi zdjęcia w przyszłości Zazki, jak jej jest u nich, jak rośnie itp. Zaza ma duże szanse na dobry domek:bigcool:ale ta wizyta przed adopcyjna na adres:ul.Ks.A.Mroczka 75 43-600 Jaworzno, a ja się na tym kompletnie nie znam.:niewiem: Quote
Recommended Posts