lenkaaaa2 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 savahna napisał(a):Dzieki lenkaaaa,ze mi podesłałaś info.Super wiesci. Widać,że ma dobry kontakt z chłopcem.... I tak sobie myśle,że dla Ciebie najlepszym lekarstwem na tesknotę za Zazą byłby inny biedak w potrzebie....;) Zaza z tego co widać ma się świetnie. Darzy chłopca zaufaniem...Zrobiłaś kawał dobrej roboty dając jej szansę...Martwię sie tylko trochę, tym,że piszesz,iz chciałabyś ja zabrac do domu. To chyba nie na serio, co?:roll: Serio, ale wiem, że to nie możliwe, ludzie pokochali psiaka, są dla niej dobrzy, a z nową właścicielką Zazki mam super kontakt mailowy, pisze mi się z nią extra, super kobitka. A ja z mężem będziemy się powoli rozglądać za inną małą bidą, przynajmniej na DT. Nie można wiecznie patrzeć na innych ludzi, w tym przypadku na teściów i siostrę męża. Musiałam wstawić to foto dla was cioteczki, pokazać jak Zazulka przytyła i ją ma błyszczącą sierść, śpi w pościeli, ma super małego właściciela... :) Quote
ewelinka_m Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 prześliczne zdjęcia!! widać, że jest tam kochana:loveu: i wcale nie smutna, a zaspana ;) Quote
PaSja Hera Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 ewelinka_m napisał(a):prześliczne zdjęcia!! widać, że jest tam kochana:loveu: i wcale nie smutna, a zaspana ;) Dokladnie,zaspana,odpoczywa po sterylce.Super domek jej sie trafil:) Quote
lenkaaaa2 Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 No tak. W sumie jak by tylko takie wesołe zdjęcia przesyłali to by było podejrzane. Dobra wracajmy do Jokerka ;) A o Zazce jeszcze nie raz będę pewnie informować jak dostane nowe foto ;) Pewnie przytyje po sterylce ;) Quote
lenkaaaa2 Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 (edited) SŁUCHAJCIE! Mega problem Zazkę chcą po pół roku oddać!!! Bo pogryzła kury sąsiadom, przeszła ponoć przez siatkę! Przed paroma sekundami dostałam taką wiadomość. A miał to być kochający dom!!!! Po pół roku z tak błachego powodu? Szoook. Przecież to już inny pies, dorosły, może mnie nie poznać, może gryźć... :( A ja nadal nie mam warunków do jej trzymania. Co dalej. Oczywiście, odpisałam, że ją wezme i że mają jej nie szukać domu na własną rękę, bo tak chcieli zrobić, ale nie wiem co dalej!! :( Pewnie nie pierwszy raz się zdarza, że pies wraca z adopcji, ale dla mnie to pierwszy pies na tym czas, pierwsza taka sytuacja i przyznam szczerze, że jestem tak spanikowana jak nigdy, przed maturą i ślubem miałam mniej stresu niż dzisiaj. W głowie się nie mieści, że można tak traktować psa... niczym rzecz. Edited April 28, 2012 by lenkaaaa2 Quote
Roszpunka Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Po prostu wierzyć się nie chce :angryy: Zamiast poprawić ogrodzenie, lepiej oddać psa...:shake: Quote
lenkaaaa2 Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Kiniu o 21 umówiłam się z Pasja po umowę Zazki. Tak to oni mają mi ją przywieść. Zadzwonię i powiem, żeby przywieźli. Tylko ku*wa ja mieszkam z męża siostrą ona ma małe dziecko 3 letnie i teraz będzie za 2 miesiące rodzić drugie, a pieron wie jaka jest Zazka teraz. Skora chcą ją z byle powodu oddać to znaczy moim zdaniem jej nie kochają... może ją źle traktowali, szczuli... może być agresywna itp. nie no w szoku jestem, co za ludzie!! :angryy: :-( Quote
Roszpunka Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 O agresję jej raczej nie podejrzewam... Najważniejsze, żeby była bezpieczna u Ciebie choć przez chwilę, potem się coś wymyśli. Zmobilizujemy cioteczki od ogłoszeń - jest malutka, śliczna i młoda, powinna szybciutko znaleźć domek. Quote
Roszpunka Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Nie wygłupiaj się ;) Takie sytuacje się zdarzają, bo nawet najlepiej rokujące domki mogą okazać się do bani... Nie da rady prześwietlić ludzi na wylot. Quote
lenkaaaa2 Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Będę dziś u babci po południu, nie wybierasz się na spacer z pieskami Roszpunko ;P Quote
Roszpunka Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 lenkaaaa2 napisał(a):Będę dziś u babci po południu, nie wybierasz się na spacer z pieskami Roszpunko ;P Masz już PW :) Quote
lenkaaaa2 Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 (edited) Napisałam do p. Iwony (właścicielki zazy) z zapytaniem kiedy przywiezie Zazkę. A to dokładna treść maila jaką dostałam dziś od p. Iwony: [FONT=Verdana]>Dzień dobry![/FONT] [FONT=Verdana]Miałam właśnie dzisiaj napisac , że jest dobrze po za drobnymi sprawami.[/FONT] [FONT=Verdana]Niestety dzisiaj i to chwilę temu Zaza wywineła numer po którym jestem[/FONT] [FONT=Verdana]zmuszona oddac ją. Nie wiem czy Państwo nadal ją chcą a jak nie to[/FONT] [FONT=Verdana]będziemy szukali jej nowego domu.Zaza uciekła po siatce do sąsiadów i[/FONT] [FONT=Verdana]pozagryzała kury.U nas przeszła po siatce i usiąsiada też.[/FONT] [FONT=Verdana]Z poważaniem[/FONT] [FONT=Verdana]Iwona Słoma.[/FONT] Edited April 28, 2012 by lenkaaaa2 Quote
lunarmermaid Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Jestem w szoku. Nie tak dawno widziałam p.Iwonę... Według zdjęć chciany,kochany pies i nagle oddać? To tak jakbym chciała oddać swoją sunię,bo zaczęła chorować i tylko wydatki przez nią. Przecież po pół roku to już mó pies!!! Nie wiem co napisać... Quote
lenkaaaa2 Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 [quote name='lunarmermaid']Jestem w szoku. Nie tak dawno widziałam p.Iwonę... Według zdjęć chciany,kochany pies i nagle oddać? To tak jakbym chciała oddać swoją sunię,bo zaczęła chorować i tylko wydatki przez nią. Przecież po pół roku to już mó pies!!! Nie wiem co napisać... lunarmermaid widziałaś cioteczko p. Iwonę? Quote
lunarmermaid Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Jakoś tydzień temu,ale w autobusie i nie rozmawiałyśmy.... Quote
lenkaaaa2 Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 lunarmermaid napisał(a):Jakoś tydzień temu,ale w autobusie i nie rozmawiałyśmy.... ooo to Jesteś gdzieś tam z okolic Jaworzna? Tak? Dla mnie też jest szokiem mail od p. Iwony. Głowę bym sobie dała uciąć, że wymarzony domek dla Zazy, a ludzie wręcz prze wspaniali... eh... :( Quote
lunarmermaid Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Ja jestem z Jaworzna,tylko z innej dzielnicy. Naprawdę brak mi słów...i żal psiaka,który przeciez do ludzi się przywiązał... Quote
Agula99 Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Ja też jestem, co za ludzie!! A takie zdjęcia na łóżeczku, skandal!! Potwory!!! Jakiś problem a już psa się pozbywają, dobrze, że dali znać, a nie wepchnęli komuś!! Widzę, że ROszpunka też już się tutaj piekli, to będzie dobrze!! Ona zaczaruje, poczaruje i domek będzie!!!!! :p Quote
lenkaaaa2 Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Nawet nie wiecie jak mi szkoda Zazuli! Od rana myślę tylko o niej! Dzięki wielkie za to, że jesteście cioteczki!!! :calus: Quote
lenkaaaa2 Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Kolejny mail od P. Iwony... Dostałam go dosłownie przed sekundą!!! Eh... Nawet nie wiem co mam jej odpisać... :( > Dzień dobry! Niestety jesteśmy zmuszeni oddać Zazę bo teraz tylko czycha na okazję aby uciec do sąsiada. Nie chcę aby się męczyła i była ciągle zapinana. Mam problem z samochodem ale jak uda mi się tylko zorganizować transport to odwieziemy Zazkę.Możliwe, że uda mi się w poniedziałek. Z poważaniem Iwona Słoma Quote
lenkaaaa2 Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Co ja mam tej kobiecie powiedzieć jak przyjedzie? Jak się zachować w stosunku do niej? Najchętniej bym ją... :mad: ale tak nie wolno... pociesza mnie to, że ją mi przywiezie, a nie odda nikomu innemu, eh... :( Quote
Agula99 Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Woli do sąsiada?? No to nieźle, widać sąsiad lepszy niż obecna właścicielka..echh Quote
lenkaaaa2 Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 (edited) Cioteczki zaczyna się! :-( Powiedziałam z mężem o powrocie Zazuni i teść wpadł w furię. Zabić, a nie trzymać w domu :placz: dla odmiany teściowa się ucieszyła i chce ja do siebie na wieś, do łańcucha... chyba tylko po to żeby w mieszkaniu nie była...:nerwy: MASAKRA JAKAŚ!!!!!! eh... dobrze, że mój mąż taki nie jest, on kocha zwierzęta jak ja! Edited April 29, 2012 by lenkaaaa2 Quote
Recommended Posts