PaSja Hera Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Zaza to półroczna suczka,która została porzucona przez pijaków,pozostawiona sama sobie.Ufająca ludziom bezgranicznie,mimo odepchnięcia:-(.W tej chwili przebywa u Magdy,dziewczyny,która nie mogla przejść obojętnie obok jej krzywdy.Niestety,ale nie moze pozostac u niej dlugo,ze wzgledu na tesciow,ktorzy uwazaja,ze pies powinien byc uwiazany przy budzie,a nie wylegiwać się w domu:angryy:!!!Sunia jest niewiele większa od jamnika,lubiąca koty i inne psy.Nie wykazuje agresji do dzieci,bez problemu dopuszcza do swojej miski.Uwielbia zabawę i długie spacerki.Nie panikuje podczas kapieli.Poprostu psiak idealny! Quote
PaSja Hera Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Pilnie potrzebna osoba do przeprowadzenia wizyty przed adopcyjnej w Częstochowie,czy byłby ktoś w stanie pomoc,bo suczka miałaby ewentualnie fajny domek???? Quote
andzia69 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 biedna suczynka:( ludzie z Cz-wy się rozmyślili, a malej kończy się dt:( Quote
ewelinka_m Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 cholera..narazie se zapisze..jak się obrobię z ogłoszeniami to za nią bym się wzięła.. tylko czy jest szansa na lepsze fotki? Quote
Fiera Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Zapisuję się na wątku i 3-mam kciuki za mała :) Quote
auraa Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Śliczna mała. Będę do niej zaglądać, oby krótko! Quote
erka Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Rzeczywiście ciekawsze fotki by sie przydały. To nic ,że ma fajny charakter, kiedy ludzie przede wszystkim patrzą na wygląd psa, coś musi ich przyciągnąć. Quote
PaSja Hera Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Dzieki,ze jestescie!!!Dzisiaj skontaktuje sie z Magda odnosnie fotek.Allegro miala zrobic dzisiaj.Andzi69 -DZIEKUJE,NA CIEBIE ZAWSZE MOZNA LICZYC!!!!!!!! Quote
megi345 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 uu szkoda, a ja już znalazłam osobę do przeprowadzenia umowy.. :( Quote
PaSja Hera Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 nNarazie mam tyle zdjec.Pozdrawiam Kasia Quote
PaSja Hera Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 To zdjecie z Magda jak najbardziej do wykorzystania:) Quote
PaSja Hera Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 I te ,ktore dostalam przed chwilka. Quote
lenkaaaa2 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 :) oj.... A ja tu po co? :) Moja Zazka, dziękuje za pomoc kochani :* Postaram się jej zrobić lepsze fotki jutro. Quote
ewelinka_m Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Napiszcie proszę od razu jeszcze czy sunia była szczepiona, odrobaczona? jak z chodzeniem na smyczy? zostawaniem w domu? wszystko co nadaje się do ogłoszeń albo można napisać o jej charakterze mile widziane :) Quote
andzia69 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 lenkaaaa2 napisał(a)::) oj.... A ja tu po co? :) Moja Zazka, dziękuje za pomoc kochani :* Postaram się jej zrobić lepsze fotki jutro. zdjęcia ładne:) postaraj się zrobić jeszcze takie przy nodze - wtedy widać jaka jest "duża":) choć na rękach tez widać - ale im więcej ładnych zdjęć tym lepiej:) Quote
ewelinka_m Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 andzia69 napisał(a):zdjęcia ładne:) postaraj się zrobić jeszcze takie przy nodze - wtedy widać jaka jest "duża":) choć na rękach tez widać - ale im więcej ładnych zdjęć tym lepiej:) i straj się nie robić zdjęć " z góry" przykucnij do poziomu psa :) wtedy wyjdzie korzystniej! ale ostatnie na kanapie super! Quote
lenkaaaa2 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Ok. Zazka dokładnie ma 8 miesięcy i waży 5kg. Sprawdzone w Przychodni weterynaryjnej "Cztery łapy" Quote
Recommended Posts