lenkaaaa2 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 [quote name='ewelinka_m']Napiszcie proszę od razu jeszcze czy sunia była szczepiona, odrobaczona? jak z chodzeniem na smyczy? zostawaniem w domu? wszystko co nadaje się do ogłoszeń albo można napisać o jej charakterze mile widziane :) Sunia nie była szczepiona była tylko odrobaczona, odpchlona i od kleszczona. Od samego początku ładnie chodzi na smyczy. Bez smyczy w miejscach gdzie nie ma ulicy oczywiście też ładnie się słucha, tylko nie wiem czy z nowymi właścicielami będzie tak posłuszna bez smyczy na początku. Uwielbia szaleć z piłeczką na dworze i mogła by biegać godzinami, ale w domu natomiast śpi. Prawie cały czas w domu śpi. Uwielbia spać w łóżku, ale nauczyliśmy ją, że w nocy na kocyku na fotelu, lub podłodze, nie w łóżku. Zaczepia każdego psa, obok żadnego nie przejdzie obojętnie. Oczywiście przyjaźnie jest nastawiona, ale inne nie zawsze. Jeszcze jedno była bym zapomniała. Sunia ma wrodzoną wadę przełyku. Niczemu to nie zagraża, ani nie sprawia jej jak i zarówno nam problemu. Tylko kaszle przy piciu wody, ale pije ładnie, dużo. Po prostu za każdym razem po wypiciu pokasłuje. Przeraziło mnie, gdy usłyszałam ten kaszel, dlatego musiałam ją wziąć do weterynarza i zapytać co to oznacza. Quote
PaSja Hera Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Ooooo,jest i Madzia!!!!Madzia porob super zdjecia,najpiekniejsze jakie umiesz!!! Quote
lenkaaaa2 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 [quote name='PaSja Hera']Ooooo,jest i Madzia!!!!Madzia porob super zdjecia,najpiekniejsze jakie umiesz!!! Jasne śliczna, zrobię, zrobię... już się biorę do roboty ;) Buziaki :* Quote
megi345 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 hehe zdjęcie pod tytułem: [SIZE="3"]"Zaza- uśmiech!!" Quote
andzia69 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 zrobiłam Zazuni allegro, bo na tyle tylko mnei stać...trochę się obawiam, ze informacja o tej wadzie przełyku może utrudnić adopcje:( Quote
lenkaaaa2 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 andzia69 napisał(a):zrobiłam Zazuni allegro, bo na tyle tylko mnei stać...trochę się obawiam, ze informacja o tej wadzie przełyku może utrudnić adopcje:( Ale to nie jest ani do leczenia, ani nie zagraża pieskowi, ani w niczym nie przeszkadza :-( ale napisać musiałam. Dasz linka do allegro? Pozdrawiam :bye: Quote
lenkaaaa2 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Dziękuje za allegro! Już ją znalazłam. link nie potrzebny. Buziaki Quote
savahna Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 A ja bym tego w ogłoszeniach nie pisała, ale mówiła ludziom którzy by dzwonili. W bezpośredniej rozmowie łatwiej wytłumaczyć w czym rzecz...:roll: Czy macie gotowy tekst z namiarami ? Mogłabym jej zrobic pakiecik. Quote
PaSja Hera Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Ja juz jej zrobilam maly pakiecik tylko ze starymi zdjeciami.O wadzie przelyku nie bede pisac!!!! Quote
savahna Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Gdyby była potrzebna pomoc w ogłoszeniach to piszcie na pw. Quote
PaSja Hera Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Bardzo prosze Cie savahna o pomoc w ogloszeniach,robisz super opis,takze moze Twoje przyniosa jakis efekt.I nie pisz moze o tym przelyku,bo to chyba odstrasza,jak myslisz?Na chwile obecna nie jestem w stanie ogarnac tego wszystkiego,bo mam dziecko chore i nie mieszkam chwilowo w domu.Z gory dziekuje .Kasia... Quote
PaSja Hera Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Savahna przeslalam Ci na priw tekst ogloszenia ,ktory ja dawalam,jak bedzie cos do poprawy to zmien. Quote
ewelinka_m Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Również bym nie pisała o wadzie przełyku, skoro w żadnym stopniu nie utrudnia jej to funkcjonowania, a może odstraszać...najlepiej będzie poinformować o wszystkim w ewentualnej rozmowie tel. A że Zaza ma się doskonale mimo tego widziałam wczoraj przelotem na stoku :eviltong: Quote
savahna Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Kasia, ale ten link mi się nie otwiera wklej może na wątek, to sprawdzisz. Jakies podstawowe info z kontaktami musze mieć...;) Tak prawde mówiąc to nigdy nie wiadomo co zadziała, ale sklece coś jakos, choć przyznam ,ze mnie już dawno wena twórcza opuściła.:razz: Ech, rutyna...:evil_lol: Quote
lenkaaaa2 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='ewelinka_m']Również bym nie pisała o wadzie przełyku, skoro w żadnym stopniu nie utrudnia jej to funkcjonowania, a może odstraszać...najlepiej będzie poinformować o wszystkim w ewentualnej rozmowie tel. A że Zaza ma się doskonale mimo tego widziałam wczoraj przelotem na stoku :eviltong: Przelotem na stoku? Ooo widzę, że nas tutaj więcej jest ze stoku :smile: Ps. Zazka jechała dziś pierwszy raz autobusem, zachowywała się świetnie...nie panikowała, nie bała się, podobało się jej bardziej niż w samochodzie osobowym, bo co chwilkę ją ktoś zaczepił i pogłaskał ;) Quote
savahna Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 lenkaaaa2 napisał(a):Przelotem na stoku? Ooo widzę, że nas tutaj więcej jest ze stoku :smile: Ewelinka jest wszedzie!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Strzezmy sie...:eviltong: Quote
ewelinka_m Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Na stoku akurat byłyśmy na przedadopcyjnej :p koło lewiatana Was widziałyśmy, ale czasu nie było się zatrzymywać bo i tak byłyśmy odrobinkę spóźnione;) Quote
Recommended Posts