soboz4 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Przed chwilą dostałam telefon o znalezionej na giełdzie w BYDGOSZCZY (niestety) w pudełku z karteczką, że suczka ma miesiąc i jest jamnikiem szorstkowłosym Kobieta która ja znalazła ma dwa psy, które agresywnie na nią reagują, nie wie co dalej zrobić, dała mi parę godzin, wieczorem maluszek ląduje w schronisku Czy ktoś zna kogoś w Bydgoszczy, albo może kogoś kto z Bydgoszczy może ją przywieźć do Katowic??? [email protected] 503-364-290 Bożena Sobieszek Quote
Mozartowa Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Ewentualnie przewieść do Szczecina - mogę ją wziąć do siebie, jeśli ktoś pomoże z transportem. Quote
soboz4 Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 super! Oby tylko do schroniska nie trafiła, niestety w tym wieku nie ma szans na przezycie Kobieta dała mi czas do pojutrza mamy już potencjalne 4 domy tymczasowe Szczecin Słupsk Warszawa (Otwock - Komorowo) Katowice teraz tylko transport i sunia będzie bezpieczna! Quote
Mozartowa Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 To ja będę czekała na jakiś sygnał. Wyślę ci mój telefon na priv. Quote
soboz4 Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Musze zrobić porządek z wątkami, przez moją niewiedzę z województw, kiedyś to było woj. bydgoskie a obecnie kujawsko - pomorskie, ale oczywiście miałam złe trafienia i dopiero z trzecim razem watek znalazł się w dobrym województwie (geografia i mapy zawsze były moją pietą Achillesa...) i bardzo Was wszystkich za to przepraszam. To jest link do prawidłowego rejonu... http://www.dogomania.pl/threads/210149-Bydgoszcz-miesieczna-jamniczka-szorstkowłosa-PILNE!!! Quote
paulinken Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Jestem na zaproszenie. Założyłyście link na wątku transportowym? Za kasę chyba jeździ szczepON i jeszcze jakiś facet... Gdzie jest teraz piecho? Napiszcie do martik b, ona jest z Bydgoszczy, może da radę przetrzymać małą parę dni dłużej... do Isadora7 jeszcze napiszcie, ona jest od jamników. Quote
malagos Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Ależ to cudo! :crazyeye: :multi: a w Bydgoszczy, nikt jej nie moze wziac na te 3-4 tyg. by odrobaczyc, zaszczepic i poszukac domu-będa sie o nią bic! Quote
Martika&Aischa Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Jestem na zaproszenie paulinken ....śliczny maluch z pewnością szybko znajdzie dom :* Quote
paulinken Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 malagos napisał(a):Ależ to cudo! :crazyeye: :multi: a w Bydgoszczy, nikt jej nie moze wziac na te 3-4 tyg. by odrobaczyc, zaszczepic i poszukac domu-będa sie o nią bic! Dzięki, że jesteście. Napisałam do martik b, może ona da radę, bo ja nie... Quote
Jasza Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Jestem. Z geografii jestem gorzej niż kiepska, a;le chyba nie warto takiego maluszka przewozić do Katowic, skoro w Szczecinie jest DT. Ze Szczecina jest AlfaLS. Kurcze, musze poszukać na mapie.. Quote
olly Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 jestem na zaproszenie paulinken :) gdzie w Bydgoszczy przebywa maluch?? miałabym dt do piątku. A psisko w tri miga znajdzie domek. Quote
paulinken Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Jasza napisał(a):Spróbujcie napisać do DarkWater. Córka DarkWater ma uczulenie z tego co wiem... Quote
soboz4 Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Dark Water oferowała dla sunci dom tymczasowy albo transport do Gliwic - czekamy na razie o 17 ma przyjść dziewczyna i obejrzeć malucha, może się zakocha w milusi, a jak nie to chyba na dt do DarkWater, mniejszy stres dla niej i dziewczyna ma teraz wakacje, choć u mnie (pomimo że jestem w pracy) moja mam tez oferowała pomoc przy maluszku. Priorytetem jest odrobaczenie, bo nie wierzę ze suncia była szczepiona czy odrobaczana. Quote
Jasza Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 DarkWater fajna ciotka :-) Napisałam też na wszelki wypadek do Iljova, Szczurosławy, Estery, Tigruni, DiminikiBankert i Ania_to_ja. Wszystkie z Bydgoszczy. Ale MIESIĘCZNY maluch, taki okruszek...była już z tą Panią u weterynarza? Quote
muza_51 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Jestem na zaproszenie. Pomoge finansowo ale na początku lipca. Możecie na mnie liczyć. Pozdrawiam Marta. Quote
olly Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Miesięczny to nie taki mały. Po likwidacji ostatniej pseudo uraczono mnie 4 sukami z maluchami kilkugodzinnymi, szczeniorami 3tygodniowymi, plus kilka dorosłych. W sumie 32 psy !!:shake::shake::shake: na całe szczęście wszystkie już w nowych domkach :) Jakby co służę pomocą :) Quote
kado Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Jakież to cudeńko kochaniutkie:) Finansowo troszkę pomogę, ale dopiero w lipcu..teraz doopa blada:oops: Ale wierzę, że do tego czasu malutka znajdzie domek:loveu: Quote
Neris Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Jestem na zaproszenie, ale widzę, że sytuacja rozwija się w dobrym kierunku. Quote
Sarunia-Niunia Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Jestem i ja... Narazie nie mogę pomóc w żaden sposób... Moja sunia miała właśnie dziś usunięte szwy po operacji nowotworu... Wygląda to (dla mnie) brzydko:(... Muszę nad Nią czuwać... Będę zaglądać do maleńkiej, choć widzę, że wszystko na dobrej drodze... Niunia zapewne szybciutko znajdzie domeczek - toż to sama słodycz... Quote
yunona Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Malutka prześliczna, widzę że dziewczyny działają, mam nadzieję z dobrym skutkiem. Na razie bezkasowa, ale zapisuję.... Quote
LadyS Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Zapiszę sobie, szkoda u mnie DT na razie nieaktywny. Quote
santino Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Jestem. Nie dam rady z transportem bo sama wiozę jednego w weekend z Gdańska - z dwoma nie dam rady :( ewentualnie mogę pomóc w transaporcie gdzieś w okolicach Warszawy, ale z ograniczeniami czasowymi wynikającymi z pracy :( Jednym słowem, niewiele mogę niestety :( Quote
soboz4 Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Jamnisia ma dom! Dziewczyna, która była umówiona na 17:00 przyjechała z całym ekwipunkiem, bez problemu zgodziła się z umową adopcyjną. Warunki bytowe ma świetne, gdyby musiała wyjechać sunieczka bez problemu ma przystań u jej mamy w domu z ogrodem! Od razu zakochała się w suni. zamiar adopcji psiaka ze schroniska dojrzewał juz w niej od dawna, to była decyzja przemyślana, nieważne czy sunia wyrośnie na typowego jamniora, czy tez mixa... Najważniejsze, że obiecała stały kontakt i zdjęcia malucha. Takie zakończenia lubię i oby takich domków jak najwięcej! bardzo wszystkim dziękuję! To wspaniała, że pomimo że się nie znamy to przy takiej bidzie tyle ludzi jest gotowych pomóc!!!! Quote
Recommended Posts