Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
a wizyta w Chorzowie dla Mariuszka?

Dzwoniła dziś chętna na niego kobieta. Ale... A ci od Loli się nie odzywają. Warto chyba sprawdzić?

Hahaha, jak się okazuje ściana z tej drugiej strony też jest świetnym tłem :D

Boski jest, co nie?? ;)

• Replies 634
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja się tam lepiej nie odzywam, bo z moja niewyparzoną mordą, to zaraz będzie dym :evil_lol:
Kobita z Elbląga pyta o transport, a w Olsztynie ma pięknego młodziutkiego pieska.

Posted

W ramach odstresowania byliśmy na spacerku, jest pogoda! Waszka, tylko nie dawaj tych fot na fb ;) Więcej fot w albumie

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Nie pozmieniałam ustawień, więc w ruchu wszystkie rozmazane, ale to jedno Wam pokażę ;)

Posted

[quote name='Agucha']Ps. Gdzie ten album?
http://s805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Mario/

Dziś zrobiłam test i przy czesaniu go nie puszczałam, nawet jak zaczynał się odwijać zębami. I tak jak myślałam, nawet mnie nie tknął. Bardzo się boi jak go w pachwinach dotyka :shake:

Poza tym w ogóle się nie słucha, najchętniej sobie by sam powycieczkował, a jak chce coś osioorać, to najpierw wydrapuje podłoże łapką :lol:

Ach... i jest chętny super domek :cool3:

Posted

zerduszko napisał(a):

Nie, ty obcinałaś :P

Tak mu się wywija do góry? :lol: :lol:
Zaczesuj mu często na nos - powinna się zacząć układać... i przednie łapska "drap" ;)

Posted

Witam Mańka i cioteczki po tygodniowej nieobecności :) i nie poznaję czy to ten sam psiak, którego wiozłam???? :crazyeye: Nie może być ;)

Ja przed wyjazdem zdążyłam mieć awanturę o Mario od pana J.O. ze Zb. Historia zawiła szkoda pisać, ale jakby ten pan się zwrócił jednak z jakiegoś ogłoszenia to opowiem i proszę informację jakby co.

Jutro Mario idzie na szczepienie? - tylko tak przypominam bo jutro mijają 3 tygodnie.

Posted

SkarpetKa napisał(a):
Jutro Mario idzie na szczepienie? - tylko tak przypominam bo jutro mijają 3 tygodnie.

Nie, w niedzielę jest zamknięte :lol: Idziemy w poniedziałek ;)

Opowiedz nam o co chodzi z panem ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
teraz to już i tak nie ważne - nie wiem czemu zniknęły - pewnie dlatego, że z photobucketa

To nie reguła... z TinyPica też znikają ;/