zerduszko Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 A żebyś wiedziała :) Taki okruszek, dzidzia kochana... sesese :P Podkłada sobie tylne łapy pod brodę i śpi. Nie mogę się na niego napatrzeć! Quote
zerduszko Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 To nie ja :-? Jak się dziś ktoś obłożył trzema księżniczkami i jednym księciem, to tylko zrobić zdjęcie i podpisać " ten co nie chcę zwierząt w domu" :lol: Moja mama stwierdziła, że jest bardzo grzeczny, ale dziwny, bo jak się gotuje w kuchni, to co on robi na kanapie :eviltong: Anioł do gości. Muszę przestać go chwalić, bo się popsuje :oops: Quote
Saththa Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 [quote name='zerduszko']To nie ja :-? Jak się dziś ktoś obłożył trzema księżniczkami i jednym księciem, to tylko zrobić zdjęcie i podpisać " ten co nie chcę zwierząt w domu" :lol: Moja mama stwierdziła, że jest bardzo grzeczny, ale dziwny, bo jak się gotuje w kuchni, to co on robi na kanapie :eviltong: Anioł do gości. Muszę przestać go chwalić, bo się popsuje :oops: Heheh może mu tak dobrze na tej kanapie, ze korzysta póki może;) Quote
zerduszko Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Saththa napisał(a):Heheh może mu tak dobrze na tej kanapie, ze korzysta póki może;) Też mam takie podejrzenie. Jak sypiał na posłaniu, to leciał za mną, jak tylko wstałam. Teraz udaje, że nie widzi i śpi dalej :lol: On tak lubi kanapę, ze nawet da się wrobić w przestępstwo :lol: Liz rozpracowała na drobne zabawkę kota, a ten osiołek się w to położył :lol: Moje suki do takich rzeczy nie podchodzą, choćby na gołych dechach miały spać. Quote
lilo Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 zerduszko napisał(a):Umówiłam go na kastrację za tydzień (05 sier.). Potrzebne fundusze na ten cel. Dorzucę 20 zł tylko bardzo Cię prosze o numer konta bo mam tylko do Waszki a po co przesyłąc w te i wewte :) Quote
zerduszko Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Wiecie, że jak się nie ma zębów, to też można nimi dzwonić :lol: Komedia z tym psem ;) Liluś :* Quote
zerduszko Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Noooo... od tego są darmozjady :diabloti: Quote
zerduszko Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Mariutek się obraził za posądzanie o darmozjadztwo i zrobił nam dwa prezenty :megagrin: Niedobrze :-( Jakbyście ich widzieli, jak śpią razem :loveu: Łepek w łepek z moja Liz :razz: Quote
zerduszko Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Qpala śmierdziela. Szczegółów nie znam, bo padło na Damiana.... szedł w nocy po ciemku do łazienki :roflt::roflt:a potem jak wrócił z pracy tez była qpa. Ale w nocy sioo tez się pojawiło. To może tak mu się zdarzyło? Poobserwuję go, Gabryś to dopiero sadził zanim mu się unormowało. Quote
malawaszka Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 ups biedny Damian :errrr: ale niedobrze, że się dwa razy zdarzyło i siku też! obserwuj czy zdrów chłopak! Quote
wilczy zew Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 zrób zdjęcie jak śpią współczuję niespodzianki Quote
zerduszko Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 malawaszka napisał(a):ups biedny Damian :errrr: ale niedobrze, że się dwa razy zdarzyło i siku też! obserwuj czy zdrów chłopak! Obserwuję, bo ciągle jest szczuplutki bardzo. Ale to pewnie robale z niego wszytko wysysały, dopiero tydzień temu odrobaczony. Mogła się jednak dupka zaziębić, bo non stop leje! a on ma taki bujny włos, że szok..... :( ja drżę o niego, bo on taki malutki, słodziutki... budzi we mnie matczyne instynkty :D A przecież wczoraj nie zrobił kooo na noc, jak zrobił nad ranem, to na rannym spacerze już nie zrobił i nie wytrzymał do naszego powrotu z pracy - mogło tak być. Ze zdjęciami to jest tak: siedzę, to śpią. Wstaję i moje lecą, bo może przecież do kuchni idę :D Quote
wilczy zew Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 dobrze rozumujesz; miękniesz :lol: to siedź z aparatem Quote
zerduszko Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 wilczy zew napisał(a):to siedź z aparatem Tylko żeby im zrobić zdjęcie to tez muszę wstać i nieco odejść ;) bo mi towarzystwo pod ręką rozłożone :D Quote
Saththa Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 trzeba kupic taki zdalny przycisk :lol:;) 3mam kciuki za unormowanie spraw fizjologicznych:) Quote
zerduszko Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Help :/ http://www.dogomania.pl/threads/212230-3-szczeniaczki-do-utopienia-pilnie-DT-DS. Quote
zerduszko Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Dziś Mariutek została puszczony luzem na spacerze. No i nie powiem, pilnuje się ładnie - tylko nie koniecznie mnie :lol: Uwielbia rowery i jak tylko jakiś nasy wyprzedził, to było już pewne, ze Mario za nim przyspieszy w nadziei, że go ten ktoś na rowerze zabierze ze sobą :lol: Niestety, wydawało mi się, ze nie kuli się i wywala na plecki przy próbie dotyku, ale tylko mi się tak wydawało. Owszem w domu czy an smyczy jest ok. Ale luzem, to jest tak jak było na początku. Ale co się dziwić, mały rozumek ma ;) Spotkaliśmy tez konika , więc na wszelki wypadek to był koniec luźnego spacerowania, ale nie zareagował jakoś gwałtownie. Bardzo był szczęśliwy, ze w końcu na luzaka może pobiegać :) Quote
zerduszko Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Foch, jak z Rybnika do Poznania :obrazic: Quote
Akrum Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Piękny psinek się z niego zrobił :) już jakieś domki się biją o chłopaka?? Quote
Recommended Posts