zerduszko Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 malawaszka napisał(a):teraz to już i tak nie ważne - nie wiem czemu zniknęły - pewnie dlatego, że z photobucketa Aguchy zdjęcia nie były z photobucketa. A moje dawałaś na allegro? Mam kolejne zapytanie smsowe... i oczywiście co z transportem. Tylko Koszalin :lol: Ach, akurat mnie dziś głowa boli i same miłe odpowiedzi się nasuwają. Quote
malawaszka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 noo ja miałam wczoraj po 22 smsa czy Chmurka jest jeszcze "do wzięcia" :D kocham to Quote
malawaszka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Luna_wro napisał(a):jak to nie ważne? jakaś tajemnica?:) :czytaj: zerduszko napisał(a): Ach... i jest chętny super domek :cool3: ..................... Quote
Luna_wro Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 oooo!!!! to super wieści:) trzymam kciuki za Mario:) Quote
zerduszko Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Patrzcie jaki on jest zabiedzony! Jak się zwinie, to jest jak kocina moja... a dodam, ze Jazie nie jest dużym kotem, wazy < 3 kg. Na szczęście coraz bardziej się rozkręca, dziś oszczekał biegające dzieci :lol: na spacerach brakuje mu smyczy ;) Quote
malawaszka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 zerduszko napisał(a):Spoko :lol: nie ten typ :P Ty czy on? Quote
zerduszko Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 malawaszka napisał(a):Ty czy on? On :) Ja jak najbardziej, zresztą wszyscy wiedzą jak było z Teo :eviltong: Raz, że go ciężko rozpuścić, dwa, że mnie takie typy nie rozmiękczają tak bardzo jak Teo. Quote
wilczy zew Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 ja tam wiem,że każdego psa da się szybko rozpuścić Quote
zerduszko Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 My wiemy, ze Ty wiesz wszytko, ale wiedz, że się z Tobą nie zgadzamy na ogół :lol: Quote
wilczy zew Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 kto to jest "MY" bo aż się wystraszyłam :crazyeye: Quote
zerduszko Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Ja i moje psy :lol: Nijak nie wpasowują się w Twoje tezy gady :P Quote
zerduszko Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Ok. Węgierskiej Górki. Ta chętna z Chorzowa się odezwała, czy mamy drugiego Mario? Nie wiem co teraz :roll: Quote
malawaszka Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 jak to nie wiesz? co do Chorzowa miałaś jakieś wątpliwości, a jak jest dom bez wątpliwości to jaki problem? podeslij jej strone - może jakiś inny się spodoba - np ZBYNIO :diabloti: ja mu kurna zrobie takie słodkie zdjęcia zobaczycie :evil_lol: muszę go tylko czymś.... uspokoić :D Quote
zerduszko Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 malawaszka napisał(a):jak to nie wiesz? co do Chorzowa miałaś jakieś wątpliwości, a jak jest dom bez wątpliwości to jaki problem? podeslij jej strone - może jakiś inny się spodoba - np ZBYNIO :diabloti: ja mu kurna zrobie takie słodkie zdjęcia zobaczycie :evil_lol: muszę go tylko czymś.... uspokoić :D To nie jest tak, że miałam wątpliwości, tylko za wiele się nie dowiedziałam. Dom jest do sprawdzenia, esa z danymi do wizyty dostałam ładnego :D Chętnie bym podsyłała inne, tylko który się nada dla ludzi którzy nie mieli nigdy psa. Oczywiście oprócz Zbynia :evil_lol: Z miniaków jest Mario, Zbynio, Filipek i Vigo? Zaś ktoś dzwonił, muszę jakieś psiutki proponować. A tak poza tym, to gdzie ten Majrutek jest, wszędzie tam gdzie cała reszta kutwa :shake: Quote
ania z poznania Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 ZBYNIO :diabloti: ja mu kurna zrobie takie słodkie zdjęcia zobaczycie :evil_lol: muszę go tylko czymś.... uspokoić :-D :roflt::roflt:Sedalinek wysłać :diabloti:?? Quote
malawaszka Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 [quote name='zerduszko']To nie jest tak, że miałam wątpliwości, tylko za wiele się nie dowiedziałam. Dom jest do sprawdzenia, esa z danymi do wizyty dostałam ładnego :D Chętnie bym podsyłała inne, tylko który się nada dla ludzi którzy nie mieli nigdy psa. Oczywiście oprócz Zbynia :evil_lol: Z miniaków jest Mario, Zbynio, Filipek i Vigo? Zaś ktoś dzwonił, muszę jakieś psiutki proponować. A tak poza tym, to gdzie ten Majrutek jest, wszędzie tam gdzie cała reszta kutwa :shake: jeszcze ten minik w Inowrocławiu - ale wysłałam maila do weta i olewka... cero odpowiedzi http://schronisko.fresh-art.com.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=225:pies-979&catid=34:adopcje-psow&Itemid=29 i jeszcze PUSZCZYK :diabloti: i jeszcze Roxi u Jaagi http://www.dogomania.pl/threads/202646-Roksi-wraca-z-adopcji-bo-bi%C5%82o-j%C4%85-dziecko!-Prosimy-o-pomoc-w-og%C5%82aszaniu?p=17211545&viewfull=1#post17211545 Quote
malawaszka Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 ania z poznania napisał(a)::roflt::roflt:Sedalinek wysłać :diabloti:?? poproszę :lol: Quote
zerduszko Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Jest chętna na sznupa dla dzieci z Knurowa, ma nie gubić włosa... zupełnie jakbym moją matkę słyszała :evil_lol: Byliśmy dziś na szczepieniu, mamy tez tabletkę na robaki, bo dziś z niego wyszło całe stado :crazyeye: Nie wiem czemu mi się ubzdurało, że on odrobaczony :hmmmm: jak go posadziłam na siedzeniu, tak siedział całą drogę - jednym słowem ideał w samochodzie. U weta też, zero stresu. Niceo się niecierpliwił, ale dwie urocze sunie go podrywały :loveu: to się musiał poprężyć. Nawet nie wiem, kiedy go zaszczepiono ;) Obadany został dokładnie, nic niepokojącego. No i na pewno 6 lat nie ma, tylko więcej. Widac, ze miał zdejmowany kamień kiedyś, pewnie zeby też miał wówczas pousuwane. Kiedyś ktoś o niego dbał. Kastracje chcę umawiać na 5 sierpnia. A potem spotkał swojego chłopaka Pucha i sie trochę chłopcy "poprzytulali", a właściwie to Puch Mario przytulał :diabloti: Quote
malawaszka Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 zerduszko napisał(a):Jest chętna na sznupa dla dzieci z Knurowa, ma nie gubić włosa... ZBYNIO nie gubi :diabloti: Quote
Agucha Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 zerduszko napisał(a): A potem spotkał swojego chłopaka Pucha i sie trochę chłopcy "poprzytulali", a właściwie to Puch Mario przytulał :diabloti: ...z każdej strony :siara: :roflt::roflt::roflt: Quote
Recommended Posts