Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
teraz to już i tak nie ważne - nie wiem czemu zniknęły - pewnie dlatego, że z photobucketa

Aguchy zdjęcia nie były z photobucketa. A moje dawałaś na allegro?

Mam kolejne zapytanie smsowe... i oczywiście co z transportem. Tylko Koszalin :lol: Ach, akurat mnie dziś głowa boli i same miłe odpowiedzi się nasuwają.

• Replies 634
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patrzcie jaki on jest zabiedzony! Jak się zwinie, to jest jak kocina moja... a dodam, ze Jazie nie jest dużym kotem, wazy < 3 kg.
Na szczęście coraz bardziej się rozkręca, dziś oszczekał biegające dzieci :lol: na spacerach brakuje mu smyczy ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
Ty czy on?

On :) Ja jak najbardziej, zresztą wszyscy wiedzą jak było z Teo :eviltong:
Raz, że go ciężko rozpuścić, dwa, że mnie takie typy nie rozmiękczają tak bardzo jak Teo.

Posted

jak to nie wiesz? co do Chorzowa miałaś jakieś wątpliwości, a jak jest dom bez wątpliwości to jaki problem?
podeslij jej strone - może jakiś inny się spodoba - np ZBYNIO :diabloti: ja mu kurna zrobie takie słodkie zdjęcia zobaczycie :evil_lol: muszę go tylko czymś.... uspokoić :D

Posted

malawaszka napisał(a):
jak to nie wiesz? co do Chorzowa miałaś jakieś wątpliwości, a jak jest dom bez wątpliwości to jaki problem?
podeslij jej strone - może jakiś inny się spodoba - np ZBYNIO :diabloti: ja mu kurna zrobie takie słodkie zdjęcia zobaczycie :evil_lol: muszę go tylko czymś.... uspokoić :D

To nie jest tak, że miałam wątpliwości, tylko za wiele się nie dowiedziałam. Dom jest do sprawdzenia, esa z danymi do wizyty dostałam ładnego :D Chętnie bym podsyłała inne, tylko który się nada dla ludzi którzy nie mieli nigdy psa. Oczywiście oprócz Zbynia :evil_lol:
Z miniaków jest Mario, Zbynio, Filipek i Vigo? Zaś ktoś dzwonił, muszę jakieś psiutki proponować. A tak poza tym, to gdzie ten Majrutek jest, wszędzie tam gdzie cała reszta kutwa :shake:

Posted

[quote name='zerduszko']To nie jest tak, że miałam wątpliwości, tylko za wiele się nie dowiedziałam. Dom jest do sprawdzenia, esa z danymi do wizyty dostałam ładnego :D Chętnie bym podsyłała inne, tylko który się nada dla ludzi którzy nie mieli nigdy psa. Oczywiście oprócz Zbynia :evil_lol:
Z miniaków jest Mario, Zbynio, Filipek i Vigo? Zaś ktoś dzwonił, muszę jakieś psiutki proponować. A tak poza tym, to gdzie ten Majrutek jest, wszędzie tam gdzie cała reszta kutwa :shake:

jeszcze ten minik w Inowrocławiu - ale wysłałam maila do weta i olewka... cero odpowiedzi
http://schronisko.fresh-art.com.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=225:pies-979&catid=34:adopcje-psow&Itemid=29

i jeszcze PUSZCZYK :diabloti:
i jeszcze Roxi u Jaagi
http://www.dogomania.pl/threads/202646-Roksi-wraca-z-adopcji-bo-bi%C5%82o-j%C4%85-dziecko!-Prosimy-o-pomoc-w-og%C5%82aszaniu?p=17211545&viewfull=1#post17211545

Posted

Jest chętna na sznupa dla dzieci z Knurowa, ma nie gubić włosa... zupełnie jakbym moją matkę słyszała :evil_lol:

Byliśmy dziś na szczepieniu, mamy tez tabletkę na robaki, bo dziś z niego wyszło całe stado :crazyeye: Nie wiem czemu mi się ubzdurało, że on odrobaczony :hmmmm: jak go posadziłam na siedzeniu, tak siedział całą drogę - jednym słowem ideał w samochodzie. U weta też, zero stresu. Niceo się niecierpliwił, ale dwie urocze sunie go podrywały :loveu: to się musiał poprężyć. Nawet nie wiem, kiedy go zaszczepiono ;) Obadany został dokładnie, nic niepokojącego. No i na pewno 6 lat nie ma, tylko więcej. Widac, ze miał zdejmowany kamień kiedyś, pewnie zeby też miał wówczas pousuwane. Kiedyś ktoś o niego dbał.

Kastracje chcę umawiać na 5 sierpnia.

A potem spotkał swojego chłopaka Pucha i sie trochę chłopcy "poprzytulali", a właściwie to Puch Mario przytulał :diabloti:

Posted

zerduszko napisał(a):

A potem spotkał swojego chłopaka Pucha i sie trochę chłopcy "poprzytulali", a właściwie to Puch Mario przytulał :diabloti:

...z każdej strony :siara:

:roflt::roflt::roflt: