Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie ma za co :) trochę na wywczas trochę na kastrację - dozbiera się i będzie - Zerduszko a kiedy ten wywczas ?? bo jak po 10 sierpnia to ja jeszcze grosik bym wrzuciła

• Replies 634
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lilo napisał(a):
nie ma za co :) trochę na wywczas trochę na kastrację - dozbiera się i będzie - Zerduszko a kiedy ten wywczas ?? bo jak po 10 sierpnia to ja jeszcze grosik bym wrzuciła

13-14 sierpnia. Szukam ciągle kogoś znajomego. Czasu dużo, zobaczymy.

Saththa - no nareszcie jesteś :lol:

Posted

Jak tam Maniuś się miewasz?

Dupiata pogoda dziś u nas... ale znając twoje uwielbienie do okien - przynajmniej sobie popatrzysz jak inni mokną :lol: :evil_lol:

Posted

Agucha napisał(a):
Jak tam Maniuś się miewasz?

Dupiata pogoda dziś u nas... ale znając twoje uwielbienie do okien - przynajmniej sobie popatrzysz jak inni mokną :lol: :evil_lol:

U mnie sobie nie popatrzy, bo nie ma jak. Z powodu pogody znów zdjęć nie będzie :/ Wr.

Posted

ania z poznania napisał(a):
Agucha, Puszek nie tęskni za Maniusiem :diabloti:??

Szybko się chłopak pogodził ze stratą :lol:

zerduszko napisał(a):
U mnie sobie nie popatrzy, bo nie ma jak. Z powodu pogody znów zdjęć nie będzie :/ Wr.

Podstaw mu krzesełko ;)
Pogoda urzekająca... to prawda ;/

Posted

[quote name='Agucha']
Podstaw mu krzesełko ;)

On siedzi w pokoju, gdzie jest tylko okno balkonowe, a barierka na balkonie "pełna", z krzesła też nic nie zobaczy :D

Doszła kolejna kaska dla chłopaczka:
What May NN - 20 zł :Rose:

Posted

Ktoś mi oblał zasłonę :errrr:

Nasz kawaler zdecydowanie nie lubi deszczu, a u nas od wczoraj cały czas pada, no ewentualnie kropi chwilkę :angryy: Ale jak musi, to idzie dzielnie :razz: Wycieranie to też nie jego ulubione zajęcie. Jest gimnastyka. Całkiem odwrotnie niż inne sznupy: z brodą i przednimi łapami da zrobić wsio, ale doopki i tylmnich łapek nie wolno dotykać! Wszyscy są fajni i z każdym należy sie przywitać, przystaje na widok każdej mijanej osoby czy zwierzaka. Uległy do wszystkich. Wcale nie szczeka. Odpuszcza strasznie szybko. Mało sznupkowy ma charakterek, przypomina mi mojego byłego tymczasa Bimsa. Idealny dla kogoś, komu podobaja sie sznupy, a niekoniecznie potrafi okiełznać taki żywioł.

Jagoda spokoju mu nie daje, nie wystarczy jej, że śpia koło siebie.. ona się musi tulić :lol: Biedny ucieka przed nią z legowiska na legowisko ;) To latawica jedna :mad: Hmmm... wydaje mi sie, że Teo wcale nie męczyła. Widocznie kocha tylko sznupy :lol:

Posted

W taki deszcz aparatu nie wyciągam. Jak się tylko rozpogodzi będzie sesyjka. Plan jest na jutro, zaklinać pogodę ;)

Kochany jest bardzo, ale Lizkostwór go nie kocha :lol: Ciągle jest ban na spoufalanki ;)

Posted

Mądry ten ktoś, bo zasłonę można łatwo wyprać :lol: Ja się już wycwaniłam i jak wychodzę stawiam krzesło z metalowymi nogami na środku pokoju, nie ma siły żeby lały gdzie indziej :lol:

A kanapy współczuwam :/

Posted

zerduszko napisał(a):
Mądry ten ktoś, bo zasłonę można łatwo wyprać :lol: Ja się już wycwaniłam i jak wychodzę stawiam krzesło z metalowymi nogami na środku pokoju, nie ma siły żeby lały gdzie indziej :lol:

że niby tak lubią lać na metalowe nogi? :lol:

Posted

Nie, lubią lać na słupki i inne wystające elementy. A metalowe nogi łatwo umyć i nie śmierdzą. Poza tym, pod nogi podkładam coś, co ratuje podłogę :lol: Wolę żeby sioorały na krzesło niż na koci murek czy kanapę.

Chyba będę miała nowych gości. Czujesz, że tej szaro-burej koteczki nie ma :( Trzeba ratować resztę ;(

Posted

nie mogę nie mogę nie mogę! jak dajesz zdjęcia psów czy kotów na tle tej ściany to ja nie patrzę na zwierza tylko na nią - kocham ten kolor hahahaha :evil_lol:

to jest boskie foto :loveu:

a wizyta w Chorzowie dla Mariuszka?