Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ania z poznania napisał(a):
To Maniek też gejaszek???

Jeśli myślisz, że on nie był zadowolony z zalotów Pucha, to powiem Ci wręcz przeciwnie. Nadstawiał się, ale tak subtelnie. Moje suki olewa, ale uwaga w przyszłym DS jest samiec :lol:

No Zbynio to jest już legenda. Tylko codzienne lanie dupy może mu pomóc ;)

• Replies 634
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doszło 200 zł od Ani, dzięki serdeczne :) To faktycznie niezłą ma górkę teraz :D

Wczoraj nagotowałam serduszek, na tym ryż i tylko ten ryż na kolację dostał. Zjadł z wielkim apetytem. Dziś już śniadanie z wkładką serduszkową. Kupa już lepsza. Może mu ta moja karma nie służy? Taki psy lubię, co mu nie dać do jedzenia zje ze smakiem.

Posted

Jeśli myślisz, że on nie był zadowolony z zalotów Pucha, to powiem Ci wręcz przeciwnie. Nadstawiał się, ale tak subtelnie. Moje suki olewa, ale uwaga w przyszłym DS jest samiec :lol:

A ja miałam nadzieję, że to tylko Puch :)!

Jak fajnie, tak szybciutko ma nowy domek :)!

Posted

Co tu się dzieje na wątku ... najpierw psu jajka wytną a później od gejaszków wyzywają :evil_lol:

Miło być znowu u chłopaka :) Bardzo się cieszę, że zabieg ma już za sobą!

Posted

[quote name='wilczy zew']to,że nie mogąc się doczekać zadzwoniła nowa Pani dobrze rokuje[/QUOTE]
Mam nadzieje, bo mam dość porażek an dziś! Pani zaczęła rozmowe "Dzwonię w sprawie mojeg psa. Jak on się czuje?" Fajnie, co?
Jeszcze mnie Mariutek niepokoi, ale już skonsultowałam z moim guru :D i do jutro obserwacja. Musze sobie jakich ziółek zaparzyć ;)

Na spacerach już jest coraz lepszy :)

Posted

[quote name='ania z poznania']Biedny siurek..... Trzymamy kciuki :)![/QUOTE]
Biedny, boli go bardzo. Nawet dziwnie chodzi :( Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło. Jakie kombinacje były żeby GO obejrzeć, to histeryk jeden ;)

Będę dziś płakać :(

Posted

o kurde , biedak może jakieś zapalenie pęcherza albo co :shake: zresztą cokolwiek by nie było w " tych " miejscach jest wyjątkowo męczące. A może go coś ugryzło ?? Oby to szybciuteńko zeszło.

Zerduszko nie płacz :glaszcze: Bo my też będziemy :placz:

Posted

Wasz-ka... pisałam, że ok. 17. Jak oni trafią, to nie wiem, do mnie 3 z 4 dróg dojazdowych zamknięte.
[quote name='lilo']o kurde , biedak może jakieś zapalenie pęcherza albo co :shake: zresztą cokolwiek by nie było w " tych " miejscach jest wyjątkowo męczące. A może go coś ugryzło ?? Oby to szybciuteńko zeszło.
[/QUOTE]
Nie, z sikaniem ok. To na pewno po kastracji, nasieniowody się na ciąga dość mocno i wszystko tam jest podrażnione. Oczywiści zapomniałam naukowego wywodu :D Ma leki p.zapalne, p. bólowe i śmiga jak fryga, więc będzie dobrze.