sanchezauu Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 funia napisał(a):Uznaliśmy ( jęsli pozwolicie ) dać jej dom do końca swoich dni .....Jestem pewna ,ze u sanchezauu nie zabrakło by jej niczego ,ale ona nie ma zbyt wiele czasu ..... Tutaj ma weta ,który w razie czego podejmie leczenie znając dotychczasowe jej problemy .( stoimy nad dylematem kolejnego zabiegu gdyż guzy są ogromne na sutku )i możliwości organizmu ( z całym szacunkiem dla waszego weta ) .Chcemy również oszczędzić jej długiej podróży ,która byłaby pewnie dla niej obciążeniem . .....Nie wiem co wy na to ale wydaje mi się ,ze kolejną zmianę miejsca odchorowałaby .Dzisiaj miała gorszy dzień sporo przespała .... Była u nas dzisiaj cioteczka IVV i była zachwycona Babuszką . Proszę tylko o pomoc w razie gdyby dochodziły większe koszty kolejnych zabiegów .Mam nadzieję ,ze nie bedą potrzebne . Teraz muszę postarać się o coś dobrego na jej stawy bo są w opłakanym stanie .I jakieś super witaminy. Dziękuje sanchezauu za to ,ze chcieli adoptować takiego psa .Dobrze wiemy ze takich domów jest na lekarstwo . Funiu, niech więc tak się stanie:) Najważniejsze by Korcia cieszyła się życiem jak długo tylko będzie mogła:) A ja w takim razie szukam innej psinki do pokochania;) Quote
jogolcia@pdx Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 sanchezauu napisał(a):Funiu, niech więc tak się stanie:) Najważniejsze by Korcia cieszyła się życiem jak długo tylko będzie mogła:) A ja w takim razie szukam innej psinki do pokochania;) Świetnie - zaraz rozgłoszę te wieści na FB ;-) Quote
dusje Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 _Goldenek2 napisał(a):Oj dziewczyny..... ryczę przez Was znowu..... Funiu i sanchezauu - brak mi słów. Jesteście cool dziewczyny. Obie. Serce się raduje gdy widać taką postawę: bo najważniejszy jest pies. Dałyście obie nam wszystkim wspaniałą lekcję i za to dziękuję :loveu::loveu::loveu:. Podpisze sie i wielkie dla Was :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::cool2: Quote
Joodith Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 A wszystko dla dobra Babuni... i to jest piękne. Quote
szafra Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Sanchezauu w najbliższej okolicy masz schronisko w Cieszynie - tam psiaki bardzo potrzebują pomocy ( jeden staruszek nie doczekał i już go niestety nie ma) i zapraszam do naszego schroniska w Jastrzębiu Zdroju. To rzut beretem :evil_lol::evil_lol:. Joodith napisał(a):Sanchezauu polecamy zamojszczaki ;) Quote
jogolcia@pdx Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Funiu - Mariola z FB sugerowała Trocoxil na stawy Babuszki. Ona zamawia na "SGGW, Za 95mg wychodzi 115zł, ale to wystarcza dla psa o wadze 47kg. Opłaca się zamawiać te najwieksze tabletki i dokładnie dzielić jak piesek jest mniejszy. Trzeba liczyć 2mg/1kg masy ciała." Quote
sonia71 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Babka zostaje? :) ,funiu- nisko chylę Wam czoła :) :) Quote
Tola Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Nie jestem zaskoczona decyzją funi - zawsze miała "słabość" do takich bidulek; dostrzegała w schronie te największe nieszczęścia, wynajdywała je wciśniete w kąty - jeszcze w czasach wolontariatu. Dziękuję więc dziewczynom za taką decyzję:Rose: Nic piękniejszego nie mogło spotkac skrzywdzonej babci jak oferta domu sanchezauu dla chorej, starej suni no i teraz taka wspólna decyzja:loveu: Korcia zostaje więc w Zamościu. :multi: Czyli mam zmieniać tytuł:cool3: Quote
funia Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 No ,tak zmieniaj nie ma wyjścia ....Babka moja .Ale juz nawet igly u mnie nie wciśnie .Szlaban pod rygorem rozwodu .5 psow i kot wystarczy W zupelnosci .Babkę kocham a ona nas jeszce bardziej .mam tyle fot fajmych ale komp zepsuty ...I lodówka mi się zepsuła zeby komplet był ,,,,:eviltong: Quote
_Goldenek2 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Funiu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Aimez_moi Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Funiu.....:) czyli babunia Twoja....:):) Jakos mnie to nie dziwi.....:):) Quote
sanchezauu Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Joodith napisał(a):A wszystko dla dobra Babuni... i to jest piękne. Ja ogółem chciałam podziękować wszystkim na forum, ktorzy poswiecaja swoj czas i energię by ulżyć cierpieniu naszym czworonogom. Podczas wizyty przedadopcyjnej Dea przybliżyła mi wiele aspektów związanych z adopcją, bezdomnymi psiakami, i opieką nad nimi, za co również chcę jej serdecznie podziękować. W najbliższym czasie wybiorę się do schroniska w Cieszynie, do Jastrzebia takze napewno zajrzę. Mam nadzieję że dzięki stronom takim jak ta, z dnia na dzien grono ludzi mających współczucie dla potrzebujących zwierząt będzie rosło w niesamowitym tempie:) A puki co, gratuluję Korci, jak i Funi zyskania takiej przyjaźni:) To dopiero jest piękne;) Quote
szafra Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Piękne zakończenie historii Babuszki! :multi::multi: . Sanchezauu dla Ciebie wielkie ukłony za to że chciałaś ją na stare lata przygarnąć !!! Wszyscy jesteście wspaniali :evil_lol:. Quote
jogolcia@pdx Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Babuszka robi podchody pod smaczki przywiezione przez cioteczkę Iwonię :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
jogolcia@pdx Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Cioteczka Beatka z Babuszką: Wizyta cioteczek u Funi: Quote
Lili8522 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Jupiiiii!!!!!!! Super że zostaje na zawsze!! :multi::multi: Quote
zadra Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 funia napisał(a):No ,tak zmieniaj nie ma wyjścia ....Babka moja .Ale juz nawet igly u mnie nie wciśnie .Szlaban pod rygorem rozwodu .5 psow i kot wystarczy W zupelnosci .Babkę kocham a ona nas jeszce bardziej .mam tyle fot fajmych ale komp zepsuty ...I lodówka mi się zepsuła zeby komplet był ,,,,:eviltong: Bardzo się cieszę,że Korcia zostaje u Ciebie.Wiem jak ja kochasz i ona Ciebie.Deklaruję wszelką pomoc jesli bedzie taka potrzeba. Quote
sonia71 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 to pewnie wątek powędruje na ten "domowy"! super ,KOrcia obyś jak najdłużej korzystała ze swego szczęścia ! Quote
funia Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Uploaded with ImageShack.us [B[SIZE="4"]]Babka Biały kieł !!!! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Babka jako dama dbająca o swój wyglad ( uwielbia stać w lustrze i około 5 minut gapi sie na siebie ,swoją droga pękamy ze śmiechu !!!) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
jogolcia@pdx Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Ona ma w sobie coś bardzo rozczulającego - zdjęcia przeklejam na FB... to przed lustrem wymiata ;-) Quote
Becia Lublin Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Funiu cudowna decyzja, czekałam na to :) Zdrówka babciu !! Quote
jogolcia@pdx Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Funiu - mam zaszczyt przekazać Ci ukłony, pokłony, i wszelkie możliwe dobre słowa od uczestników wydarzenia Korci na FB... Ludzie są zachwyceni tym co zrobiłaś dla Babuszki i przesyłaja słowa podziwu, radości, i uznania... :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::mdleje::mdleje::mdleje::ylsuper::ylsuper::ylsuper::klacz::klacz::klacz::calus::calus::calus: (a to wersja obrazkowa) Quote
Recommended Posts