Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 538
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Jak tam nasza babulenka sie miewa?

A ,dziekujemy cioteczce ma sie dobrze .Przytyła nam ładnie .Pierwsza do michy .Szaleje za moim mezem i nie opuszcza go na krok .Jak idzie do sadu to babka nie idzie tylko zasuwa za nim tylko uszy jej sie telepia .Nozki ma słabe bo rozjeżdzaja sie na boki ale daje rade .Jak stoi to trudno jej złapac równowage .Jak biegnie jest lepiej .
Bierze witaaminy na stawy i ogólne na poprawe wzmocnienie organizmu .
Myslę ,ze jak ten nowotwór na sutkach jej nie zaatakuje to ma szanse jeszcze pozyć .Jest naprawde fajna .Ma nawet zapedy do zabawy .Jestem teraz uziemiiona bo kompa stacjonarnego nie mam a z laptopa nie wrzuce zadnego zdjęcia bo net w hoteliku jest komórkowy .A to dupa nie internet .
Ale jak mi zrobią stacjonarny to postarm się coś wrzucic.Pozdrawiam razem z Babka Mobilka .

Posted

Ależ ta Babuszka jest słodka Funiu... no i miała szczęście, że trafiła do Ciebie...życzę jak najszybszego kompa stacjonarnego Tobie i nam wsystkim, bo zdjęcia Korci uwilebiają oglądać wszyscy ;-)

• 1 month later...
Posted

Babka jest w niezłej formie .Czysta w domu .Potrzeby jak na jej wiek są na 6 załatwiane na dworze .Do żarcia pierwsza .Jest pierwszym sępem domowym .Nie słyszy ,ale po węchu leci jak coś wyczuje .

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='handzia']Funia, dawaj jeszcze jakieś zdjęcia Babuszki ;)[/QUOTE]
Zara ło .....Na zmierzchanie wstawie bo dzisiaj babka występuje w polarze zielonym ,
Babka sterczy koło mnie bo się studzą udka do potrawki .Dostała już michę i nadal stoi .Ale nie wychowana ...A ,fe .

Posted

Babka troche na spiąco .Wygoniłam ja na spacer bo kondycja i memory lepsza jak się dotleni na powietrzu .
Je co jej się zamani .
Głucha jak pień ,ale jaki węch ....Wyczuje wszystko co dobre z kuchni i wtedy stoi i okupuje chodniczek pod kuchenką .

Posted

[quote name='handzia']Funia, to może behawiora trza nająć...To niedopuszczalne:crazyeye:, takie zachowanie na salonach? :shake:[/QUOTE]

Słyszałam ,ze jest taka jedna u nas w mieście co podejmuje się wyzwań .Chyba najmę ....Nie ma wyjścia .:eviltong:Maniery to rzecz ważna i nie mozna odpuścić nawet naszej 100 letniej babce .

Posted

Piękny kubrak, ale chyba coś Babuszka była dzisiaj nie w humorze...(może nowy kubraczek się podobał, dzisiaj niedziela a Ty ją w taki pospolity ubrałaś?) Babuszka z arystokracji, błękitna krew ma swoje prawa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: