szafra Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Przecież Korcia jest już na zasłużonej emeryturze :cool3::cool3:. Jeżeli będziecie miały chwilkę zajrzyjcie z Babką na wątek do mojego Dziadka Żwirka http://www.dogomania.pl/threads/212072-M%C3%B3wi%C4%85-na-mnie-quot-Dziadzio-%C5%BBwirek-quot-i-sam-ju%C5%BC-nie-wiem-ile-mam-lat-... Quote
funia Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Aimez_moi napisał(a):Jak tam nasza babulenka sie miewa? A ,dziekujemy cioteczce ma sie dobrze .Przytyła nam ładnie .Pierwsza do michy .Szaleje za moim mezem i nie opuszcza go na krok .Jak idzie do sadu to babka nie idzie tylko zasuwa za nim tylko uszy jej sie telepia .Nozki ma słabe bo rozjeżdzaja sie na boki ale daje rade .Jak stoi to trudno jej złapac równowage .Jak biegnie jest lepiej . Bierze witaaminy na stawy i ogólne na poprawe wzmocnienie organizmu . Myslę ,ze jak ten nowotwór na sutkach jej nie zaatakuje to ma szanse jeszcze pozyć .Jest naprawde fajna .Ma nawet zapedy do zabawy .Jestem teraz uziemiiona bo kompa stacjonarnego nie mam a z laptopa nie wrzuce zadnego zdjęcia bo net w hoteliku jest komórkowy .A to dupa nie internet . Ale jak mi zrobią stacjonarny to postarm się coś wrzucic.Pozdrawiam razem z Babka Mobilka . Quote
jogolcia@pdx Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Ależ ta Babuszka jest słodka Funiu... no i miała szczęście, że trafiła do Ciebie...życzę jak najszybszego kompa stacjonarnego Tobie i nam wsystkim, bo zdjęcia Korci uwilebiają oglądać wszyscy ;-) Quote
Aimez_moi Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Babuszka ma werwe i wielka chec zycia......Funiu..:) to dzieki Tobie....:) Quote
zadra Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Wczoraj rozmawiałm z Funią,babuszka przytyła i ma apetycik!!! Quote
Aimez_moi Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Ale wspaniale......:) jest szczesliwa...:):) Quote
funia Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
jogolcia@pdx Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Cudna Babuszka... dzięki Funiu :) Quote
funia Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Babka jest w niezłej formie .Czysta w domu .Potrzeby jak na jej wiek są na 6 załatwiane na dworze .Do żarcia pierwsza .Jest pierwszym sępem domowym .Nie słyszy ,ale po węchu leci jak coś wyczuje . Quote
Aimez_moi Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Super babuszka.....i te oczeta......:) Quote
Tola Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Wreszcie doczekała sie godnej starosci. Kochane siwe pyszczysko:loveu: Quote
handzia Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Proszę zdjęcia dziarskiej Babuszki, której zima nie straszna ;) Quote
handzia Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Ciąg dalszy, Babka miała ochotę pozować :) Quote
handzia Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Funia, dawaj jeszcze jakieś zdjęcia Babuszki ;) Quote
Tola Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Korcia na Metamorfozach:lol: http://www.dogomania.pl/threads/21924-Metamorfozy/page307 i na wątku zamojskich szczęściarzy:) http://www.dogomania.pl/threads/139674-Szczęściarze-z-zamojskiego-schroniska-)/page11 Quote
funia Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='handzia']Funia, dawaj jeszcze jakieś zdjęcia Babuszki ;)[/QUOTE] Zara ło .....Na zmierzchanie wstawie bo dzisiaj babka występuje w polarze zielonym , Babka sterczy koło mnie bo się studzą udka do potrawki .Dostała już michę i nadal stoi .Ale nie wychowana ...A ,fe . Quote
handzia Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Funia, to może behawiora trza nająć...To niedopuszczalne:crazyeye:, takie zachowanie na salonach? :shake: Quote
funia Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Babka troche na spiąco .Wygoniłam ja na spacer bo kondycja i memory lepsza jak się dotleni na powietrzu . Je co jej się zamani . Głucha jak pień ,ale jaki węch ....Wyczuje wszystko co dobre z kuchni i wtedy stoi i okupuje chodniczek pod kuchenką . Quote
funia Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='handzia']Funia, to może behawiora trza nająć...To niedopuszczalne:crazyeye:, takie zachowanie na salonach? :shake:[/QUOTE] Słyszałam ,ze jest taka jedna u nas w mieście co podejmuje się wyzwań .Chyba najmę ....Nie ma wyjścia .:eviltong:Maniery to rzecz ważna i nie mozna odpuścić nawet naszej 100 letniej babce . Quote
handzia Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Piękny kubrak, ale chyba coś Babuszka była dzisiaj nie w humorze...(może nowy kubraczek się podobał, dzisiaj niedziela a Ty ją w taki pospolity ubrałaś?) Babuszka z arystokracji, błękitna krew ma swoje prawa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
funia Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Osobiscie uważam ,ze w kożuszku jej lepiej bo podkreśla jej piękne siwe włosy .A ten zielony jakiś taki bez wyrazu ... Quote
Recommended Posts