funia Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):Funiu - mam zaszczyt przekazać Ci ukłony, pokłony, i wszelkie możliwe dobre słowa od uczestników wydarzenia Korci na FB... Ludzie są zachwyceni tym co zrobiłaś dla Babuszki i przesyłaja słowa podziwu, radości, i uznania... :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::mdleje::mdleje::mdleje::ylsuper::ylsuper::ylsuper::klacz::klacz::klacz::calus::calus::calus: (a to wersja obrazkowa) A ja dziękuje tym ludziom właśnie .....Bo bez nich nie byłoby tak fajnie .I za wsparcie finansowe dzieki któremu babuszka miała mozliwosc być diagnozowana i leczona .Podziękuj im Jolu ode mnie za to . Wczoraj babka jak zobaczyłą ,ze mój chłop wjeżdza autem na podwórko to przefrunęła trzy schody ( zamiast zejśc ) i gnała jak normalny zdrowy pies ....Byłam w szoku widzac to .Uwielbia gosci i zamieszanie .Lubi jak coś się dzieje . Siatki z zakupami ja interesuja pcha mordencję do środka . Babka bierze od soboty preparat na stawy oraz witaminy .Przytyła troszke i juz lepiej wygląda . Apetyt ma ogromny . Jeśli zostanie jeszce cos z jej pieniazków chciałabym kupic jej karmę dla seniorów .Teraz je RC senior dla psów do 10kg .Ogromnie jej smakuje . Babka wieczorem ma swój rytuał przed zaśnięciem .Zabawy w łapanie mnie za rękę .Ja ja łapie za nos a ona mnie za ręke .Komedia .Lubi to .Bo stoi i czeka na zaczepki .... Quote
funia Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Z tych mniej fajnych info ....Znalazłam jej guzka ? pod łapka w okolicy łokcia ...Przesuwa sie pod palcem i jest nieduże..Jak fasolka . Guzy na sutkach są duże....Końce ostre ze wyczuwam to przez skóre .Ale teraz za wcześnie na jakiekolwiek zabiegi .Przeszła dwa znieczulenia i dwa RTG .Kolejna operacja to ryzyko ....A raz nam sie juz udało :roll: Quote
Tola Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Jak będzie faktura od weta, to zrobię rozliczenie pieniązków Korci. Mizianka dal babusi Quote
zadra Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Tola napisał(a):Jak będzie faktura od weta, to zrobię rozliczenie pieniązków Korci. Mizianka dal babusi Koszty poniesione na Korcię: Diagnostyka krwi- 92pln Czyszczenie zębów- 40pln Sterylizacja-150pln Zdjęcia RTG- 50pln witaminy- 10pln witaminy na stawy-25pln sucha karma RC mature-8pln r-m 375pln Quote
funia Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_sucha/royal_canin_size/mini/30986 To ta karma gdyby ktoś miał chęć zasponsorować chętnie przyjmiemy woreczek .Babce bardzo smakuje a ja niestety mogę jej tylko czasem zakupić nie dużo na wagę .Jest zbyt droga niestety ... Ps .Zmieniłam jej imie ( i tak nie słyszy ) nazywa sie od dzisiaj Mobilka Quote
Tola Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Na Korcię wpłynęło 305 zł. vampo - 100zł(wpłacone 24.06.2011) Marta P. - 100 zł(wpłacone 24.06.2011) Mateusz C. - 5 zł((wpłacone 24.06.2011) P. Anna W. z Katowic - 100 zł (wpłacone 27.06.2011) Koszty poniesione u weta - 375 zł. Quote
funia Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 [SIZE="4"]Mobilka sie cieszy Uploaded with ImageShack.us [SIZE="4"]Mobilka sie zamyśliła Uploaded with ImageShack.us [SIZE="4"]Mobilka bardzo sie cieszy Uploaded with ImageShack.us Quote
jogolcia@pdx Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Funiu - przekazałam Twoje podziekowania, i tak jesteś gwiazdą FB ;-) Tolu - czyli nawet dodając 50 zł po Szansuni jest jeszcze dług u weta (20 zł)... hhmmmmmmmmmm trzeba coś wymyśleć, żeby Funia znowu nie dokładała.... Quote
funia Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Jolu dam radę . Ja tylko tak nieśmiało zapytałam.. Je gotowane i suchej tez dostaje .Co prawda nie RC ,ale inną .Po pierwszym kupie jej RC troszke na wagę i jakos tam będzie;) Quote
Tola Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 Żadnego długu u weta nie nie ma. Zrobiłam rozliczenie pieniędzy, które wpłynęły na Korcię tu na wątku. Jak będzie opłacona faktura - wstawię całość tutaj i na wątku Szansy. Quote
jogolcia@pdx Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 [quote name='Tola']Żadnego długu u weta nie nie ma. Zrobiłam rozliczenie pieniędzy, które wpłynęły na Korcię tu na wątku. Jak będzie opłacona faktura - wstawię całość tutaj i na wątku Szansy. Czyli jest kilka groszy dla Babuszki ;-) ... Świetnie Tolu, dzięki... Funiu ogłosiłam na FB potrzebę na tę karmę dla Korci - może ktoś zasponsoruje... ja będ mogła dopiero w Październiku, jak zacznę dostawać wypłatę... Quote
Tola Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Dziewczyny - wrzućcie na FB:placz: http://centaurus.org.pl/pozostale/zola/ Quote
_Goldenek2 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [FONT=Times New Roman][FONT=Arial]Casting![/FONT] [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Arial]Szukamy psa na okładkę Magicznego Drzewa! [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]Czy chcesz, aby Twój pupil został psem z okładki bestsellerowej powieści MAGICZNE DRZEWO?[/FONT][FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Arial] Poszukujemy psiaka, który wystąpi na okładce i ilustracjach kolejnej książki z serii "Magiczne Drzewo", w roli mówiącego psa o imieniu Budyń. Autorem powieści jest znany pisarz i reżyser filmowy Andrzej Maleszka. Poszukiwany przez nas zwierzak to mieszaniec podobny do psa na załączonej ilustracji. Jeśli macie Państwo pieska, który przypomina naszego bohatera, wyślijcie jego zdjęcie. [/FONT][/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] Wybranemu przez Autora psiakowi oferujemy profesjonalną sesję zdjęciową. Na jej podstawie powstaną okładka i ilustracje powieści "Magiczne Drzewo". Ponadto zwycięzcy castingu zapewniamy pełną miskę do końca roku. Prosimy zainteresowane osoby o wysyłanie do 10 sierpnia 2011 zdjęć pieska na adres mailowy [email protected]. Do zdjęć, w treści maila, prosimy dołączyć następujące informacje: imię i nazwisko osoby zgłaszającej zdjęcia, miasto, adres mailowy i telefon kontaktowy do właściciela czworonoga.[/FONT][FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]Gorąco zapraszamy na casting! Może u Funi jest podobny psiak??? [/FONT] Quote
funia Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Mobilka jakas taka słaba była dzisiaj .....Bardzo duzo spała ...Mało chodziła .....Dobrze ,ze je .Smutno mi na duszy jak pomysle ,ze jej juz blizej niz dalej ..... W sadzie była z nami raczyliśmy się śliwkami ale zarz chciała do domu .Biedaczysko to moje kochane .Mam nadzieje ,ze będzie nam dane nacieszyć się soba jeszcze trochę .....W kazdym razie szepnę słówko do góry ,ze to jeszcze nie ten czas .....Bo nam dobrze razem i pięknie ..... Quote
funia Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Goldenku u mnie nie ma nic w tym typie co na zdjęciu .....Jest Reksio ,który był w hoteliku a został z nami .Wstawię go jutro ,ale chyba mało podobny ... Quote
_Goldenek2 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Wysłac na casting zawsze warto :). Nie dość, że będzie sławny to jeszcze na jedzonko zarobi :):):). Quote
Aimez_moi Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Funiu.....:) powtarzaj Jej caly czas.......:) Quote
szafra Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 My jutro będziemy robić zdjęcia w naszym schronisku !!! _Goldenek2 napisał(a):Wysłac na casting zawsze warto :). Nie dość, że będzie sławny to jeszcze na jedzonko zarobi :):):). Funiu to może tylko słabszy dzień u Mobilki - stawy nawalaja w taką pogodę, jak to u starowinki ...będzie dobrze zobaczysz :lol:. Quote
funia Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 szafra napisał(a):My jutro będziemy robić zdjęcia w naszym schronisku !!! Funiu to może tylko słabszy dzień u Mobilki - stawy nawalaja w taką pogodę, jak to u starowinki ...będzie dobrze zobaczysz :lol:. Dziekuje za podniesienie na duchu . Dzisiaj faktycznie było lepiej .Nawet przed chwilą prosiła na dwór i poszłą za dom kupalka zrobic .Aha i zabawa nasza też była przed zaśnięciem ( łapanie za nos i a ona mnie za rękę ) .Teraz juz śpi i chrapie aż furczy . Quote
funia Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 zadra napisał(a):To już pora iść do pracy!!! nie czaję ?:oops: Quote
zadra Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 funia napisał(a):nie czaję ?:oops: Miałam na mysli Korcię,która "robi w samochodach" Quote
Recommended Posts