Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 853
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kasumi napisał(a):
tak jak się umawiałam z Olą, księgową będę ja

zaraz podam numer konta maja602 i jak możesz, to roześlijcie dalej..... Ola też ma mój numer

no i gra gitara poprosze o umer takze ja...
Bede sie kontaktowac z ta babeczka i wsystko bede opisywac na bieaco;)
pozdrawiam

Posted

słuchajcie dzwoniła dziś do mnie pani z terapii psów :)
odebrałam i powiedziałam że chciałam ją przeprosić ale rezygnujemy bo jednak mają za drogo pani stwierdziła że właśnie chciała też o tym porozmawiać stwierdziła że to będzie konsultacja i że wezmą tylko za paliwo (50zł) :p
powiedziałam jej że jednak zrezygnuję bo znaleźliśmy tańszego behawiorystę a po chwili przysłała mi SMSa o następującej treści:
"jeżeli znaleziony behawiorysta nie będzie w stanie dać sobie rady i pomóc w żaden sposób, nasza propozycja 50zł za wizytę, będzie nadal aktualna. Pozdrawiamy!"

Posted

gosia1701 napisał(a):
słuchajcie dzwoniła dziś do mnie pani z terapii psów :)
odebrałam i powiedziałam że chciałam ją przeprosić ale rezygnujemy bo jednak mają za drogo pani stwierdziła że właśnie chciała też o tym porozmawiać stwierdziła że to będzie konsultacja i że wezmą tylko za paliwo (50zł) :p
powiedziałam jej że jednak zrezygnuję bo znaleźliśmy tańszego behawiorystę a po chwili przysłała mi SMSa o następującej treści:
"jeżeli znaleziony behawiorysta nie będzie w stanie dać sobie rady i pomóc w żaden sposób, nasza propozycja 50zł za wizytę, będzie nadal aktualna. Pozdrawiamy!"

no to dobrze :) przynajmniej mamy jakiś wybór :)

Posted

A może warto poprosić Olę i Kubę aby uczestniczyli w spotkaniu. Pokusiłabym się o stwierdzenie, że oni najwięcej mogą powiedzieć o jego zachowaniu w domowych warunkach.

Posted

doddy napisał(a):
A może warto poprosić Olę i Kubę aby uczestniczyli w spotkaniu. Pokusiłabym się o stwierdzenie, że oni najwięcej mogą powiedzieć o jego zachowaniu w domowych warunkach.

no tak, bo to u nich był w DT, tak?

Posted

Dobra ja wlasnie robie przelew tylk uprzedzam mam tak chory bank ze u mnie to moze trwac 2 dni:x
sluchajcie ja mam sie kontaktowac z ta babeczka czy bezposrednio dziewczyny zwiazane z psem>??

Posted

dziękuję wszystkim za pomoc :)

Kofeina napisał(a):
Dobra ja wlasnie robie przelew tylk uprzedzam mam tak chory bank ze u mnie to moze trwac 2 dni:x
sluchajcie ja mam sie kontaktowac z ta babeczka czy bezposrednio dziewczyny zwiazane z psem>??

teraz to w sumie można to przekazać dziewczynom, które osobiście znają psa i jeszcze trzeba skontaktować się z dziewczyną, z niebieskiego i jakoś wspólnie umówić się na termin......

Posted

i mam kolejną wpłatę od Martens w wysokości 20zł :)

Rozliczenie:

20zł - Martens
40zł - baster i lusi
--------------------------------------
RAZEM: 60zł

Posted

Dziewczyny musicie sae dociagnac sprawe tego behawiorysty ja pieniazki przeslalam
prosze adwoncie do tej pani ona jest bardzo konkretna....
niestety ja bede adiej na dogo. Zlamaalam noge:(
i ledwie laze...