maja602 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Wpłacę dla Strikego te brakujące 20zł. Ustalcie nr konta i prześlijcie mi wiadomość. No i działajcie. Trzymam kciuki za pieska. Quote
kasumi Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 tak jak się umawiałam z Olą, księgową będę ja zaraz podam numer konta maja602 i jak możesz, to roześlijcie dalej..... Ola też ma mój numer Quote
Kofeina Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 kasumi napisał(a):tak jak się umawiałam z Olą, księgową będę ja zaraz podam numer konta maja602 i jak możesz, to roześlijcie dalej..... Ola też ma mój numer no i gra gitara poprosze o umer takze ja... Bede sie kontaktowac z ta babeczka i wsystko bede opisywac na bieaco;) pozdrawiam Quote
baster i lusi Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Moja jednorazowa 40 zł poleciała na konto które dostałam na pw Quote
gosia1701 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 słuchajcie dzwoniła dziś do mnie pani z terapii psów :) odebrałam i powiedziałam że chciałam ją przeprosić ale rezygnujemy bo jednak mają za drogo pani stwierdziła że właśnie chciała też o tym porozmawiać stwierdziła że to będzie konsultacja i że wezmą tylko za paliwo (50zł) :p powiedziałam jej że jednak zrezygnuję bo znaleźliśmy tańszego behawiorystę a po chwili przysłała mi SMSa o następującej treści: "jeżeli znaleziony behawiorysta nie będzie w stanie dać sobie rady i pomóc w żaden sposób, nasza propozycja 50zł za wizytę, będzie nadal aktualna. Pozdrawiamy!" Quote
kasumi Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 gosia1701 napisał(a):słuchajcie dzwoniła dziś do mnie pani z terapii psów :) odebrałam i powiedziałam że chciałam ją przeprosić ale rezygnujemy bo jednak mają za drogo pani stwierdziła że właśnie chciała też o tym porozmawiać stwierdziła że to będzie konsultacja i że wezmą tylko za paliwo (50zł) :p powiedziałam jej że jednak zrezygnuję bo znaleźliśmy tańszego behawiorystę a po chwili przysłała mi SMSa o następującej treści: "jeżeli znaleziony behawiorysta nie będzie w stanie dać sobie rady i pomóc w żaden sposób, nasza propozycja 50zł za wizytę, będzie nadal aktualna. Pozdrawiamy!" no to dobrze :) przynajmniej mamy jakiś wybór :) Quote
doddy Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 A może warto poprosić Olę i Kubę aby uczestniczyli w spotkaniu. Pokusiłabym się o stwierdzenie, że oni najwięcej mogą powiedzieć o jego zachowaniu w domowych warunkach. Quote
kasumi Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 doddy napisał(a):A może warto poprosić Olę i Kubę aby uczestniczyli w spotkaniu. Pokusiłabym się o stwierdzenie, że oni najwięcej mogą powiedzieć o jego zachowaniu w domowych warunkach. no tak, bo to u nich był w DT, tak? Quote
kasumi Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 mam pierwszą wpłatę: 40zł - baster i lusi bardzo dziękujemy! :) Quote
Kofeina Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Dobra ja wlasnie robie przelew tylk uprzedzam mam tak chory bank ze u mnie to moze trwac 2 dni:x sluchajcie ja mam sie kontaktowac z ta babeczka czy bezposrednio dziewczyny zwiazane z psem>?? Quote
kasumi Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 dziękuję wszystkim za pomoc :) Kofeina napisał(a):Dobra ja wlasnie robie przelew tylk uprzedzam mam tak chory bank ze u mnie to moze trwac 2 dni:x sluchajcie ja mam sie kontaktowac z ta babeczka czy bezposrednio dziewczyny zwiazane z psem>?? teraz to w sumie można to przekazać dziewczynom, które osobiście znają psa i jeszcze trzeba skontaktować się z dziewczyną, z niebieskiego i jakoś wspólnie umówić się na termin...... Quote
kasumi Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 i mam kolejną wpłatę od Martens w wysokości 20zł :) Rozliczenie: 20zł - Martens 40zł - baster i lusi -------------------------------------- RAZEM: 60zł Quote
Aleksandrossa Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 ojej, pysiak kochany :) postaram sie dzisiaj zamiescic rozliczenie na pierwszej stronie :) Quote
Kofeina Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Dziewczyny musicie sae dociagnac sprawe tego behawiorysty ja pieniazki przeslalam prosze adwoncie do tej pani ona jest bardzo konkretna.... niestety ja bede adiej na dogo. Zlamaalam noge:( i ledwie laze... Quote
Aleksandrossa Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 ja wyjeżdżam na 2 tyg na obóz z psem także jakby była wizyta u behawiorysty proszę po o jakieś info na tel: 512-222-096 :) Bo mnie ciekawość będzie zżerała :) Powodzenia :) Quote
Recommended Posts