Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 853
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mogę mu zasponsorować klatke kennlową, tyle że musielibyście poczekac na nią z 3 tygodnie.

skontaktujcie się z nimi:
http://www.terapiapsow.pl/page2.html

na amstaffowym forum jakaś kobieta pisala, że zawiozła im nieswojego psa z wyrokiem, a oni się nim zajęli. nie znam ich kwalifikacji, ale kto wie...może potrafią mu pomóc?

Posted

arjuna napisał(a):
mogę mu zasponsorować klatke kennlową, tyle że musielibyście poczekac na nią z 3 tygodnie.

skontaktujcie się z nimi:
http://www.terapiapsow.pl/page2.html

na amstaffowym forum jakaś kobieta pisala, że zawiozła im nieswojego psa z wyrokiem, a oni się nim zajęli. nie znam ich kwalifikacji, ale kto wie...może potrafią mu pomóc?

ale na jakiej zasadzie to działa? tzn. pies u nich hoteluje/dojeżdża (ja tak zrozumiałam) - jeśli dojeżdża, to czy to coś da, jeżeli on jest w azylu? myślę, że potrzebny byłby domowy DT, a zapewne takowy się nie znajdzie, bo wiadomo, że pies niszczy w domu..... :/

nie wiem......

dzięki za ew. zasponsorowanie klatki :)

Posted

Martens napisał(a):
\
No właśnie - coście się tak uwzięli na Kodiego? Tutaj tłumy, dyskusja - a na wątku Strike'a z mojego podpisu cisza i pustka, zero chętnych do sfinansowania czegokolwiek, moja deklaracja finansowa na stałe jest jedyna... Strike nikomu nie odgryzł twarzy, ma lęk separacyjny i w schronisku się go nie pozbędzie, szanse na adopcję z tym problemem ma nikłe - może któraś z cioteczek krzyczących o dawaniu biednemu psu szansy dorzuci się grosikiem na hotelik dla Strike'a albo zaoferuje DT? Czy jest za mało medialny, za mało biedny, bo nie pogryzł dziecka? On może zgnić w schronie, on siedzi tam 3 lata a nie kilka tygodni czy miesięcy, a w czym on jest mniej godny współczucia niż Kodi?
Chcecie obalać mit psa mordercy - pomóżcie mu...

baster i lusi napisał(a):
stałej nie dam rady ale jednorazowo 40 zł ale po 15 lipca.

jak widzisz tu też zadeklarowałam małą pomoc.

Posted

Baster i Lusi- dodałam Was do postu z deklaracjami :)

Napisałam do tej Terapii psów, nakreśliłam sytuacje Strike'a i pozostaje czekać na odpowiedź.
Do konca sierpnia nawet nie ma opcji żeby go u nich umieścić (info z ich strony).

Kasumi-
[FONT=Comic Sans MS] na stronie mają napisane ,,w niektórych przypadkach konieczna jest dłuższa rehabilitacja w naszym stadku"
[/FONT]

Posted

baster i lusi napisał(a):
jak widzisz tu też zadeklarowałam małą pomoc.

dzięki :)

ale na razie nie wiem co robimy.......nie ma stałych na hotel....... nie mam pojęcia co z nim zrobić..... powysyłałyśmy mnóstwo zaproszeń i..... NIC

Posted

witam z watku kajki;) No dobrze to zbieramy teraz na DT ze szkoleniowcem? jesli tak to poprosze numer konta na PW przesylam poki co 20 zl wiecej nie dam rady poki co ale zawsze cos

Posted

Kofeina- dziękujemy za przybycie :)
Póki co zbieramy deklaracje, nawet jednorazowe.
Na razie z wpłatą się wstrzymaj- jeśli nie będzie wystarczających funduszy to psiak zostanie w schronie więc pieniądze okażą się zbędne.
Ale dodaje do postu z deklaracjami :)

Posted

przepraszam nie doczytalam zmeczona jestem.. No to niezly kubus z niego:evil_lol:
to ja teraz powiem cos od siebie tez ma asta z wroclaskiego schroniska ktory tez mial nieladne wrecz zlosliwe zabawy typu szarpanie za smycz i agresje do zwierzat co prawda nie moge powiedziec szkolenie pomoglo tylko kosztowalo mnie to duzo pracy i czasu, niszczeie w domu to kolejny problem ktorego ja na szczescie nie mialam. bez szkolenia i eliminacji agresji dobrze to nie bedzie:shake: ja 3 mam kciuki postaram sie porozsylac watek

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Jestem na zaproszenie Kofeiny .....bardzo mi przykro ale finansowo na razie nie dam rady pomóc :( będę zaglądała i podnosiła ....chociaż tyle mogę zrobić ....

Dziekuje;) jak popodrzucamy temat moze uzbieraja sie kolejne deklaracje;)

Posted

sluchajcie to jest ciezki przypadek psa zeby zebrac deklaracje potrzebna pewnosc ze chlopakowi to pomoze moze by zaczac od tego by po prostu znalezc beawioryste badz szkoleniowca ktory pomoze.. bo placic za hotel np ro dla niektorych to problem wiecie dziewczyny jak z kasa.. ciezko... moze poprosic o racjonalna wspolprace kogos z waszej okolicy kto sie podejmie niech pierw moze ustali co z psem trzeba przerobic i jaki plan dzialania dalej

Posted

Zaglądam i podnoszę... Wiem jaki to problem :( Niestety mogę tylko zaglądać bo sama mam w deklaracjach takiego agenta tyle że... pudla... obecnie właśnie w hoteliku u behawiorysty (a czas jego się niestety kończy - brak deklaracji)
Zapraszam też do naszego "agresora" Może Wam wpadnie jakiś pomysł? Bo póki co nie widać dla naszego szans - wg. behawiorystki, pod której opieką jest Kajo - "pies który ugryzł to pies agresywny bez względu na przyczynę" - także mała szansa by ktoś chciał przygarnąć "takiego" pudla.
http://www.dogomania.pl/threads/205892-Pudel-Kajo-cena-%C5%BCycia-cena-miesi%C4%85ca.-Brakuje-200z%C5%82-powr%C3%B3t-do-schronu-lub-eutanazja