Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mieszkamy dość daleko od siebie- nie jest moją bliską koleżanką z którą widzę się jeszcze poza uczelnią.

Właśnie- męczę na uczelni- a że teraz jest długa przerwa - święta, nowy rok- to i zjazdów nie mamy. Dopiero w poł. stycznia.

• Replies 853
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

hej jakies wiesci? ja mam nr do dziewczyny zajmujacej sie adopcjami w azylu,wiec krzyczcie jak chcecie nr, to zapodam, i moze jakos dowiemy sie czy rodzina sobie radzi.... z tego co pamietam, scrappy/strike do dzieci nadawal sie,bo nie skakal i byl posluszny ( to moj podopieczny z palucha) ogolnie, pies nie konfliktowy procz tego ,ze nie toelruje innych psow no i te nieszczesne niszczenie domu, choc na chwile obecna bardziej tu pasuje slowo- totalna demolka :)

mam nadzieje,ze mimo wszytsko trafil do dobrego domu i rozsadnych ludzi, kto wie, moze to juz ten jedyny domek :)

ale mimo wszystko chyba bedzie trzeba nadzorowac schroniska i obserwowac czy nigdzie nie trafi :(

Posted

Wczoraj nawet do mnie napisał, abym sprawdziła ile kasy wpłacił..........Czyli teraz jest 100zł od Rolanda-de?
Odpisałam zaraz pw, ale już go nie było.
Czekam na odpowiedź. Cz

Posted (edited)

[quote name='winter7']Wczoraj nawet do mnie napisał, abym sprawdziła ile kasy wpłacił..........Czyli teraz jest 100zł od Rolanda-de?
Odpisałam zaraz pw, ale już go nie było.
Czekam na odpowiedź. Cz

z tego co widzę po poprzednich stronach, to mam 100zł :)

edit:

przepraszam za offa, ale...

ruszyła już nowa ankieta KV :)

jeśli ktoś nie ma swojego kandydata, albo nie może się zdecydować, to ja polecam Wolontariuszy z Szydłowca :) Znam osobiście, w Szydłowcu byłam nie raz i widziałam co tam się dzieje na własne oczy.... Poza tym miałam nawet 'spotkanie' z kierownikiem wysypiska, gdzie są przetrzymywane psy (całkowita olewka, stawiłyśmy się z anita_happy na umówioną godzinę, a ta persona właśnie stamtąd wyjeżdżała i miała nas w d....)

http://www.dogomania.pl/threads/220736-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-stycze%C5%84

Edited by kasumi
Posted

[quote name='redcat']Czy wiadomo gdzie Strike zamieszkał? Może trzeba by tam podjechać i podpatrzeć co u niego? On był wykastrowany prawda? Bo już mi sie myli...[/QUOTE]
Z tego co wiem, to był kastrowany. Azyl nie poda nikomu adresu. Tylko oni mogą tam pojechać....

Posted

Czy naprawdę NIKT nie ma wpływu na osoby ze schroniska,o przeprowadzenie kontroli poadopcyjnej?:-(
Tak długa cisza jest zasmucająca! A może jest coś nie tak, tylko sprawę zamieciono pod przysłowiowy dywan?
Co z psem? Gdzie jest, czy napewno u osób,które go adoptowały?

Posted

Dokładnie!
A moja bujna wyobraźnia podsuwa mi tyle okropnych wizji, że już lepiej byłoby znać prawdę, nawet najgorszą!
Np. pies pogryzł dzieciaka /bo chyba to była rodzina z dzieckiem?/ i mogli go oddać do innego schronu lub uspić?:-(

Posted

A nikogo w Azylu sumienie nie gryzie?:cool3:
Naprawdę nie interesuje ich los TAKIEGO PSA??? Rozumiem, że nie sprawdzają / z braku czasu i nawału pracy/ domów do których poszły psy małe, spokojne.
Ale Strike to poważna sprawa - nawet jeśli nikogo nie obchodzi los psa, to choćby los ludzi, którzy go adoptowali:mad:
Tam było dziecko - czy wszystko jest OK?

• 4 weeks later...