magdyska25 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Mieszkamy dość daleko od siebie- nie jest moją bliską koleżanką z którą widzę się jeszcze poza uczelnią. Właśnie- męczę na uczelni- a że teraz jest długa przerwa - święta, nowy rok- to i zjazdów nie mamy. Dopiero w poł. stycznia. Quote
gosia1701 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 tak koleżanka z uczelni i Ania z azylu to ta sama osoba :) Quote
winter7 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Dzwoniłam właśnie do Ani. Ma też cisnąć,żeby sprawdzili co u Strike'a. Quote
groosia Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 hej jakies wiesci? ja mam nr do dziewczyny zajmujacej sie adopcjami w azylu,wiec krzyczcie jak chcecie nr, to zapodam, i moze jakos dowiemy sie czy rodzina sobie radzi.... z tego co pamietam, scrappy/strike do dzieci nadawal sie,bo nie skakal i byl posluszny ( to moj podopieczny z palucha) ogolnie, pies nie konfliktowy procz tego ,ze nie toelruje innych psow no i te nieszczesne niszczenie domu, choc na chwile obecna bardziej tu pasuje slowo- totalna demolka :) mam nadzieje,ze mimo wszytsko trafil do dobrego domu i rozsadnych ludzi, kto wie, moze to juz ten jedyny domek :) ale mimo wszystko chyba bedzie trzeba nadzorowac schroniska i obserwowac czy nigdzie nie trafi :( Quote
piescofajnyjest Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 bardzo ciekawe, co u Chlopaka.... Quote
danavas Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 mam nadzieje ze wszystko dobrze...podglądam często wątek z nadzieją że coś konkretnego będzie wiadomo..... Quote
zioberek87 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 kurde ja tak samo jak danavas boję sie ze cos nie tak, nowi ludzie Strika powinni dac znac chociaz sms napisac ze jest ok, przeciez my sie tu wszyscy o niego martwimy... Quote
kasumi Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 mam kolejną wpłatę od Roland_De 25zł szkoda, żeby tak ciągle wpłacał tą kasę..., były wysyłane PW? Quote
winter7 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Wczoraj nawet do mnie napisał, abym sprawdziła ile kasy wpłacił..........Czyli teraz jest 100zł od Rolanda-de? Odpisałam zaraz pw, ale już go nie było. Czekam na odpowiedź. Cz Quote
kasumi Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 (edited) [quote name='winter7']Wczoraj nawet do mnie napisał, abym sprawdziła ile kasy wpłacił..........Czyli teraz jest 100zł od Rolanda-de? Odpisałam zaraz pw, ale już go nie było. Czekam na odpowiedź. Cz z tego co widzę po poprzednich stronach, to mam 100zł :) edit: przepraszam za offa, ale... ruszyła już nowa ankieta KV :) jeśli ktoś nie ma swojego kandydata, albo nie może się zdecydować, to ja polecam Wolontariuszy z Szydłowca :) Znam osobiście, w Szydłowcu byłam nie raz i widziałam co tam się dzieje na własne oczy.... Poza tym miałam nawet 'spotkanie' z kierownikiem wysypiska, gdzie są przetrzymywane psy (całkowita olewka, stawiłyśmy się z anita_happy na umówioną godzinę, a ta persona właśnie stamtąd wyjeżdżała i miała nas w d....) http://www.dogomania.pl/threads/220736-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-stycze%C5%84 Edited January 10, 2012 by kasumi Quote
redcat Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Czy wiadomo gdzie Strike zamieszkał? Może trzeba by tam podjechać i podpatrzeć co u niego? On był wykastrowany prawda? Bo już mi sie myli... Quote
winter7 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='redcat']Czy wiadomo gdzie Strike zamieszkał? Może trzeba by tam podjechać i podpatrzeć co u niego? On był wykastrowany prawda? Bo już mi sie myli...[/QUOTE] Z tego co wiem, to był kastrowany. Azyl nie poda nikomu adresu. Tylko oni mogą tam pojechać.... Quote
phase Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Proszę zajrzyjcie, może ktokolwiek będzie w stanie jakoś pomóc. :( Czas tyka.. http://www.dogomania.pl/threads/221381-AMSTAFFKA-W-CI%C4%84%C5%BBY-na-dniach-urodzi-w-zimnym-kojcu!-POMOC-NA-CITO!-POMOCY!?p=18430299#post18430299 Quote
winter7 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Słuchajcie - dzisiaj mnie olśniło. Strike to żaden amstaff tylko staffordshire bull terrier. No wypisz wymaluj! Quote
doddy Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Winter7, kiepsko Cię olśniło. :) Akurat moooocno chybiłaś. Pies w typie asta jest, ze staffiora nie ma nic ;) Quote
epe Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Czy naprawdę NIKT nie ma wpływu na osoby ze schroniska,o przeprowadzenie kontroli poadopcyjnej?:-( Tak długa cisza jest zasmucająca! A może jest coś nie tak, tylko sprawę zamieciono pod przysłowiowy dywan? Co z psem? Gdzie jest, czy napewno u osób,które go adoptowały? Quote
Karro Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Mi sie ta sytuacja wogole nie podoba :( jak dla mnie to jest za bardzo podejrzane ... :( Quote
epe Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Dokładnie! A moja bujna wyobraźnia podsuwa mi tyle okropnych wizji, że już lepiej byłoby znać prawdę, nawet najgorszą! Np. pies pogryzł dzieciaka /bo chyba to była rodzina z dzieckiem?/ i mogli go oddać do innego schronu lub uspić?:-( Quote
winter7 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Niestety ja też nie mam wpływu na Azyl. Rozmawiałam z panią Agnieszką i z panią Anią, która pracuje w Azylu. Nie znam adresu i nikt mi go nie poda. Quote
epe Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 A nikogo w Azylu sumienie nie gryzie?:cool3: Naprawdę nie interesuje ich los TAKIEGO PSA??? Rozumiem, że nie sprawdzają / z braku czasu i nawału pracy/ domów do których poszły psy małe, spokojne. Ale Strike to poważna sprawa - nawet jeśli nikogo nie obchodzi los psa, to choćby los ludzi, którzy go adoptowali:mad: Tam było dziecko - czy wszystko jest OK? Quote
piescofajnyjest Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 ja caly czas sie zastanawiam, czy wszystko ok..... Quote
Recommended Posts