Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 853
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja również zaglądam na wątek - to wręcz niewiarygodna historia, aby nie miał kto przeprowadzić wizyty poadopcyjnej!:crazyeye: Zwłaszcza gdy chodzi o TAKIEGO psa!
Beztroska ludzka i nieodpowiedzialność są większe niż sądziłam:shake:

Posted

Też podobnie myślę:-(
Jaki jest los tego psa? Może został uśpiony? Przypominam, że w domu adopcyjnym było dziecko!
Myślę, że coś jest nie tak, a biorąc pod uwagę coraz częstsze lincze i "palnie czarownic" na dogo, trudno się dziwić, że brakuje odważnych do samokrytyki:cool3:

Posted

kurde ciotki bez jaj nie można tak, mamy numer do tej babki z azylu?? to jest nie mozliwością !!! niech ona zadzwoni do nich, mam to w dupie że oni sobie nie życzą trzeba sprawdzić co z psem!!!

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z panią Agnieszką. Udało się nawiązać kontakt telefoniczny z rodziną Strike'a.
Z relacji wynika, że wszystko w porządku i nie ma się czym martwić.
Natomiast pani Agnieszka obiecała, że jak skończą się teraz interwencje, to na pewno wyśle kogoś na wizytę osobistą.
Tak więc alarm odwołany, ale czujność nie uśpiona.
Szkoda tylko, że pewnie nie zobaczymy żadnych zdjęć Strike'a na włościach

Posted

Nie da rady namówić rodzinę Strike'a ażeby nawet na wątek zagościli, albo wysłali jakieś fotki jego, naprawdę nic?..
Chociaż dobrze, że jakieś wieści.

Posted

[quote name='understandme']Dobrze że choć ciut informacji. Fajnie by było chociaż jedno zdjęcie zobaczyć. Ale to i tak spokojna będą jak będzie tam jakaś wizyta.[/QUOTE]

Też tak sądzę! Jak wiadomo przez telefon można wszystko powiedzieć:shake:

Posted

a ja nie uwierzę póki nie zobaczę zdjęcia Srike'a z dzisiejszą gazeta...;)

wiem....głupi żart.....ale serio, tez jestem zdania ze powiedzieć można wszystko.....

• 4 weeks later...
  • 1 month later...