beta ata Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Oj, a te kropy na nosialach jakie maja! :-) Quote
Noemi1 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Śliczne dziewczynki, ale jakoś u nich pusto :( Czy może znalazł się dla nich jakiś domek? Quote
Marycha35 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Ja też oczywiście, za wspólny domek kciukaczę:):):) Quote
Lili8522 Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Co tam u moich Słoneczek słychać? :loveu: Quote
danavas Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Lili8522']Co tam u moich Słoneczek słychać? :loveu:[/QUOTE] naszych Słoneczek :eviltong: Quote
Lili8522 Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Tak, tak :D Naszych :D Super! Zaraz dopisze do ich kasiorki ;) Quote
TERESA BORCZ Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Byłam odwiedzić cudności nasze, ogromnie są przytulaśne, ale jakoś nie widzę kandydatów na adopcję bliżniaczą, pan który był nadzieją i miał super warunki z jakichś względów milczy, no cóż różne mają ludzie koleje losu, a naciskać nie można , musi wszystko iść swoim torem, będę mieć teraz nieco więcej czasu to sama osobiście tez będę szukać miejsca dla nich, mają świetną pamięć, nie zapominajĄ kto je kocha i odwiedza, piĘknie wyglądają, zadbane i spokojne, porobię zdjęcia portretowe zwykłym aparatem i porozwieszam w zaprzyjaznionych klinikach, tak by adopcja nie była daleka i można je czasem było odwiedzać/ Jeszcze bardzo potrzebują pomocy psiaki bardzo blisko WAS, ich życie zagrożone bardzo realnie, muszę wymyślić jak im pomóc a potem zajmę się księżniczkami, narazie wszystkim o nich opowiadam prezentując fotki z gali, mam je zawsze przy sobie/ Jak pouzupełniam wątkowe zaległości na dogo poświęce im wiecej czasu na super sesję, I JAKIEŚ PRASOWE OGŁOSZONKO grunt że sĄ zadbane i bezpieczne!!! FAJNIE ŻE JE URATOWAŁYŚCIE! Quote
Marycha35 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Dziękujemy za wieści:) Oby znalazł się jednak domek dla tandemu:) Quote
ewunian Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Jeśli nie mają jeszcze domku, to wyślę ogłoszenie do znajomego, wstawi je na swoją stronkę... który tekst do ogłoszeń? Quote
TERESA BORCZ Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Prosimy bardzo ewunian, one są tak śliczne że szkoda ich byle gdzie, ja już straciłam nadzieję na domek dla tandemu ale może?? W każdym razie chciałabym by przed zimą miały domek, może w końcu trzeba brać pod uwagĘ adopcje pojedyncze???krzywda siĘ im nie dzieje, nie ma kosztów utrzymania, świetnie wyglądają więc poczekajmy jeszcze na tę szcześliwą godzinę zero/ obie sĄ radosne i pięknie mnie witajĄ, przyjazne dla wszystkich, mŁodsza zdecydowanie nie lubi psiaków, najpierw tylko czArnych a teraz juz wiekszości/ mam stale nadziejĘ że to chwilowe fochy/ Quote
Igiełka Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 trzymamy kciuki adopcja dwupaku cieszy podwójnie :) Quote
gabi2 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Sunie mają u nas na Skrzydlatym też swój wątek. http://www.skrzydlatypies**********/grupa-extra-kundelki-wszelkiej-masci-i-wielkosci,122/sara-2-lata-i-pusia-8-lat,625.html Quote
Lili8522 Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 [SIZE="3"]Cioteczki UWAGA!!!!!!!!!!!! A może za pieniążki które mają dziewczyny zamówię im pakiet mega ogłoszeń? Tylko to musi być decyzja wpłacających na nie czy się zgadzacie? Napisze jakiś tekst dla 'dwupaku' bo zdjęcia już śliczne mamy... Proszę o odpowiedź :) Quote
Lili8522 Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 [quote name='gabi2']Sunie mają u nas na Skrzydlatym też swój wątek. http://www.skrzydlatypies**********/grupa-extra-kundelki-wszelkiej-masci-i-wielkosci,122/sara-2-lata-i-pusia-8-lat,625.html Link nie działa Quote
Recommended Posts