Vilena Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 O dziewczynkach pamiętam cały czas! Zaglądam i podnoszę :) Quote
Noemi1 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Dawno mnie tu nie było, ale o księżniczkach nie zapomniałam. Quote
fernari Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Księżniczki, o Was nie da się zapomniec :evil_lol: Podrzucam Quote
danavas Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 a ja bym sobie jakieś zdjątka pooglądała.......hmmmm.... Quote
necianeta89 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 jeszcze raz się przypomne... proszę o potwierdzenie dotarcia pieniążków tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/211150-Czekam-na-potwierdzenie-Zako%C5%84czony-do-zamkni%C4%99cia bo rozliczony już jest, tylko czekam na wasze potwierdzenie by go zamknąć. Quote
Noemi1 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Zaglądam zobaczyć co słychać u dziewczynek :) Quote
danavas Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/212696-Po-raz-pierwszy!!!!!-Wybory-Miss-i-Mistera-dogo!!!!zapraszamy-do-20.08.2011-do-22-00?p=17419664#post17419664 bazarek konkursowy....Wybieramy Miss i Mistera dogo:) Zapraszamy!!!!! Quote
necianeta89 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='necianeta89']jeszcze raz się przypomne... proszę o potwierdzenie dotarcia pieniążków tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/211150-Czekam-na-potwierdzenie-Zako%C5%84czony-do-zamkni%C4%99cia bo rozliczony już jest, tylko czekam na wasze potwierdzenie by go zamknąć. jeszcze raz... Quote
Lili8522 Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 U Księżniczek napewno wszystko dobrze, Pani Tereska ma urwanie głowy i myślę że dlatego tutaj taka cisza... A na fotki dalej czekamy bo ogłoszenia już można by było zrobić... (też bym chciała zobaczyć łaciate piękności) Napewno im brzuszki urosły :diabloti: Quote
Marycha35 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Hi, Księżniczki tłuścioszki, aaa niech będzie:) Quote
Noemi1 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Sprawdzam czy fotki już są :) Ale czekam cierpliwie :) Quote
sylwija Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='Noemi1']Sprawdzam czy fotki już są :) Ale czekam cierpliwie :)[/QUOTE] ja też czekam :) Quote
TERESA BORCZ Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 no nareszcie jestem i dzięki za cierpliwosć, ale jest ogrom pracy a moje tymczaski są już w tej chwili doglądane nie tylko w domu ale i w dt w Gierałtowicach i innym przyjacielskim domu, któremu należą się wielkie dzięki za pomoc i poświęcenie/ Ponieważ wszystkie są w typie wymagającym największej opieki i troski, jak wiecie doglądam wszystkiego jak mogę najstaranniej a to wszystko w trakcie przeprowadzki w innym mieście więc lekko nie jest, ale : brak wiadomości jest czasem dobrą wiadomością, suneczki są przecudne i łagodne, uroda zwraca uwagę, narazie mamy pana bardzo zainteresowanego córuchną, ale sugeruje adopcje obu dla ich dobra i dobra domku, bo dwa psiaki się nie nudzą i nie tęsknią jak nie ma właściciela, a tym samym jest cisza i spokój, pan ma wrócić z decyzją, i zobaczymy czy weżmie dwie czy jedną, narazie mamy czas, nie zapeszajmy, Sunie są gotowe do adopcji w pełny tego słowa znaczeniu, bo to chyba najlepsza wiadomość , obie przeszły wspaniale sterylkę i nic im już nie zagrozi!!!! Żadne niechciane maluchy ani tym bardziej straszliwe choróbska/to chyba fajna niespodzianka, prawda? Obie są tez zaszczepione przeciw całemu kompleksowi wirusówek, podkarmione i piękne, córeńka bardzo podrosła i wydoroślała, na domowym jedzonku i suchotkach do chrupania, pięknie chodzą razem na spacer na jednej smyczy/ i co najważniejsze bardzo zgodnie koegzystują z innymi psiakami, niesprawdzane jeszcze na stosunek do kotów, ale jest to w planie / musimy je jeszcze zaszczepić na wsciekliznę, aby były 100 % bezpieczne i miały pełne info w książeczce zdrowia, no i marzy się nam chyba zaczipowanie Zobaczymy jak wygladają finanse/ Mamy jakieś fotki, ale ja jestem ogromna fajtłapa, i musze poszukać kogoś kto je wstawi, narazie mam super cioteczkę i chyba nam pomoże obiecała tez mnie w końcu nauczyć/ Dobrze, superowo się stało że je choć z trudem odłowiłyście!!!Dobra robota! Dzisiaj, a właściwie zaraz jadę z Dropsikiem do KRAKOWA , po powrocie wszystko posprawdzam i popodliczam/ mam nadzieję że po tych wiadomościach mi opóżnienie wybaczycie i jakis grosz jeszcze na dziewczynki wpadnie aby dokończyc to co dobrze zaczęte!!! Quote
Lili8522 Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 Dziękujemy bardzo za tak długo wyczekiwane informacje :lol: :loveu:I to bardzo dobre informacje, cieszę się że dziewczyny mają za sobą sterylki i że wszystko dobrze ;) Ale rozliczenia się boję, nie wiem czy starczy Nam to co mamy, najwyżej będzie trzeba zrobić jakiś bazarek znów... Cudownie by było gdyby trafiły razem do domu w końcu są tak do siebie przywiązane... Trzymamy mocno kciuki żeby Pan się zdecydował! I prosimy ładnie o zdjęcia i czekamy ;) Quote
danavas Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 dzięki za dobre wieści:D Pani Tereska jak pierdyknie posta to nie ma mocnych:) Quote
Marycha35 Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Huraaa, jest dobrze z Dziewczynkami:):):) Oby Pan zabrał tandem.... Quote
Noemi1 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Warto było czekać na takie dobre wiadomości :) Quote
Recommended Posts