Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 595
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Księżniczek napewno wszystko dobrze, Pani Tereska ma urwanie głowy i myślę że dlatego tutaj taka cisza...
A na fotki dalej czekamy bo ogłoszenia już można by było zrobić... (też bym chciała zobaczyć łaciate piękności)
Napewno im brzuszki urosły :diabloti:

Posted

no nareszcie jestem i dzięki za cierpliwosć, ale jest ogrom pracy a moje tymczaski są już w tej chwili doglądane nie tylko w domu ale i w dt w Gierałtowicach i innym przyjacielskim domu, któremu należą się wielkie dzięki za pomoc i poświęcenie/
Ponieważ wszystkie są w typie wymagającym największej opieki i troski, jak wiecie doglądam wszystkiego jak mogę najstaranniej a to wszystko w trakcie przeprowadzki w innym mieście więc lekko nie jest, ale :

brak wiadomości jest czasem dobrą wiadomością, suneczki są przecudne i łagodne, uroda zwraca uwagę, narazie mamy pana bardzo zainteresowanego córuchną, ale sugeruje adopcje obu dla ich dobra i dobra domku, bo dwa psiaki się nie nudzą i nie tęsknią jak nie ma właściciela, a tym samym jest cisza i spokój, pan ma wrócić z decyzją, i zobaczymy czy weżmie dwie czy jedną, narazie mamy czas, nie zapeszajmy,

Sunie są gotowe do adopcji w pełny tego słowa znaczeniu, bo to chyba najlepsza wiadomość , obie przeszły wspaniale sterylkę i nic im już nie zagrozi!!!! Żadne niechciane maluchy ani tym bardziej straszliwe choróbska/to chyba fajna niespodzianka, prawda?

Obie są tez zaszczepione przeciw całemu kompleksowi wirusówek, podkarmione i piękne, córeńka bardzo podrosła i wydoroślała, na domowym jedzonku i suchotkach do chrupania, pięknie chodzą razem na spacer na jednej smyczy/ i co najważniejsze bardzo zgodnie koegzystują z innymi psiakami, niesprawdzane jeszcze na stosunek do kotów, ale jest to w planie /

musimy je jeszcze zaszczepić na wsciekliznę, aby były 100 % bezpieczne i miały pełne info w książeczce zdrowia, no i marzy się nam chyba zaczipowanie
Zobaczymy jak wygladają finanse/

Mamy jakieś fotki, ale ja jestem ogromna fajtłapa, i musze poszukać kogoś kto je wstawi, narazie mam super cioteczkę i chyba nam pomoże obiecała tez mnie w końcu nauczyć/

Dobrze, superowo się stało że je choć z trudem odłowiłyście!!!Dobra robota!

Dzisiaj, a właściwie zaraz jadę z Dropsikiem do KRAKOWA , po powrocie wszystko posprawdzam i popodliczam/ mam nadzieję że po tych wiadomościach mi opóżnienie wybaczycie i jakis grosz jeszcze na dziewczynki wpadnie aby dokończyc to co dobrze zaczęte!!!

Posted

Dziękujemy bardzo za tak długo wyczekiwane informacje :lol: :loveu:I to bardzo dobre informacje, cieszę się że dziewczyny mają za sobą sterylki i że wszystko dobrze ;)
Ale rozliczenia się boję, nie wiem czy starczy Nam to co mamy, najwyżej będzie trzeba zrobić jakiś bazarek znów...
Cudownie by było gdyby trafiły razem do domu w końcu są tak do siebie przywiązane... Trzymamy mocno kciuki żeby Pan się zdecydował!

I prosimy ładnie o zdjęcia i czekamy ;)