Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 595
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuje Ewunian - nie będzie awantury ;)
Myśle że jak Pani Tereska znajdzie chwilkę czasu to odrazu napisze co u sunieczek i czy chętny domek zabrał je obie czy tylko jedną... Również jestem bardzo ciekawa...
I oczywiście czekamy na fotki!!
Wiecie przecież jaka P. Tereska jest zabiegana i ile ma psiaczków na głowie, także proszę o cierpliwość, wiecie brak wiadomości to czasami dobre wiadomości ;)

Posted

Lili8522 napisał(a):
Ciotka dziewczynki juz dawno wysterylizowane :roll:

hehehe no bo ja przysnęłam na poczatku....a byłam pewna że rozmawiałyśmy że skarbnikuje na sterylke...chyba muszę iść na kolejny urlop..... bo mi na pamięć i koncentrację padło.....

Posted

danavas napisał(a):
hehehe no bo ja przysnęłam na poczatku....a byłam pewna że rozmawiałyśmy że skarbnikuje na sterylke...chyba muszę iść na kolejny urlop..... bo mi na pamięć i koncentrację padło.....

Bo skarbnikujesz na sterylkę ALE jeszcze nie jest rozliczona ;)

Posted

Bardzo przepraszam za OT, ale jakby mało było kłopotów z co raz to nowymi zwierzakami, Pani Joli spalił się prawie cały dobytek.
Dlatego prosimy o głosy, niech choć przez chwilę nie martwi się jedzeniem dla nich.

Właśnie wybieramy wspólnego kandydata miau i dogo do głosowania na wrzesień na Krakvecie!
PROSZĘ ZAGŁOSUJ NA Przytulisko ZNAJDKI czyli przytulisko JoliB - brzuszki czworonogów przytuliska czekają na Twój głos. Pani Jola teraz BARDZO POTRZEBUJE pomocy, w nocy 7/8 września pożar zabrał cały dobytek zgromadzony w garażu, przygotowany do przeprowadzki.
link do wątku głosowania http://www.dogomania.pl/threads/214317-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-wrzesień

Posted

cioteczki kochane, ale się porobiło, zupełnie nie miałam czasu sprawdzić czy doszły przepięknie zrobione zdjęcia panien na wydaniu, bo przypsiapsiółka jest zawsze niezawodna, ale okazało sie ze fotki utknęły w zepsutym wysokiej klasy aparacie, a ja zawikłana w ratowanie trzech psiaków naraz,(oprócz tymczasków już w mniej dramatycznym stanie 6) nie sprawdzałam, właściwie biegam 24 godziny na dobę bo jest szansa uratowania moich psiaków w tym przecudownego olbrzymka onka Timo, od wczoraj mam nieco czasu więc desperacko nadrabiam zaległości, fotograficzne, finansowe, korespondencyjne itd/ są nowe fotki dziś będę gonić by mi je ktoś wstawił , mam cioteczkę ekstra z miau, chyba dziś wstawi, mam nadzieję że nie martwicie się o los księżniczek, bo są nimi w pełnym słowa znaczeniu, jest im dobrze , bezpieczne, wypasione na domowym jedzonku i przysmakach, wesołe, komunikatywne BRAK WIEŚCI TO DOBRE WIESCI, u mnie to już tak jest jak mam podleczone psiaki pod opieką to piszę i fotografuję, jak mam tragiczne przypadki "pod ręką" musze siłą rzeczy zaniedbać cioteczki i ich ciekawość i mam nadzieję że mi to wybaczycie/ Narazie mam dla nich przygotowane piękne bandamki (czerwona i turkusową) i mam zamiar wybrać się z nimi na super imprezę prezentacyjną, adopcyjną może podbijemy jakieś serce , jeśli organizatorzy pozwolą mi się podłączyć /
Zrobię im wystrojonym fotki w plenerze i mam nadzieję że nawet komórką wyjdą jakoś możliwie OBY BYŁY TEŻ FOTKI Z EWENTUALNĄ RODZINKĄ, gdyby się takowa znalazła sprawdzę warunki oczywiście i podpiszę umowę, w końcu dostaliby super lascencje wysterylizowane, wyszczepione i zaczipowane, a co za uroda!! Muszę ję jeszcze przed galą wykąpać i ufryzować, starsza puszyście a młodszą gładko i błyszcząco,

Zła wiadomosć to może ta że pan zakochany w młodszej jednak się nie zjawił, ale tak widać miało być/ Nie ma w zasadzie z suniami żadnego problemu,

Posted

Zdjęcia zaraz będą :-), jeszcze chwila cierpliwości.
Umówiłam się z Teresą, że do czasu adopcji będę robiła i wstawiała na wątek zdjęcia suczek, może nie będzie to codziennie, ale postaram się w miarę często.