Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='pikola']Troszke posiedzi u p.Henia i bedzie adopcyjny..Spokojnie:lol:Prawda Herbusku?Ale bym cie wytargala za te uchole:evil_lol:[/QUOTE]

Hehehe o tak, ja też wymiętoliłabym te radarki :D

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cleo2008']najchetniej to bym napisala ksiazke "przygody Herbuska". Danavas, uaktualnij ten pierwszy post o jego dalszych "przygodach", to strasznie ciekawe i przyciaga ludzi...
dobrze będzie wszystko na bieżąco już niedługo a tym czasem zapraszam do pochwalenia się swoimi pociechami na wyborach miss i mistera dogo, kasa z bazarku idzie między innymi dla Herbuska:
http://www.dogomania.pl/threads/212696-Po-raz-pierwszy!!!!!-Wybory-Miss-i-Mistera-dogo!!!!zapraszamy-do-31.08.2011-do-22-00

Posted

będą będą obiecuje ale dajcie jeszcze kilka dni, bo Rodzinkowo znów wyjechał a to jest etatowy fotograf...w tym tygodniu wróci i będzą fotki..obiecuję!!!

Posted

wiecie co ciotki...jak dla mnie brak telefonu z dt i brak wieści to dobre wieści, po tych ucieczkach Herbusa i śmierci Tobiego to jak dzwoni telefon i widzę ze to Pan Henio to aż mnie ciarki przechodzą....już mu mówiłam ze jak odbieram to się bardzo dygam....ale zaraz do niego zadzwonie i dowiem się może jakichś newsów:)

Posted

mam obiecane że po niedzieli będą zdjęcia bo w weekend Rodzinkowo wraca:)

Herbusek już ujarzmiony...Pan Henio mówi że on sobie z nim już radzi, na początku chłopaka trochę nie docenił, że to taki MacGyver, ale teraz juz jest czujniejszy:) w dzień Herbus jest z Misiem , ale na noc dla bezpieczeństwa jeszcze są rozdzielani, szkoda że Herbus śpi osobno, bo to taki przytulaśny typ, ale nie ma go co na siłę zaprzyjaźniać z Misiem zadziorą, w sumie ja się Miśkowi nie dziwie, sokoro pierwsze co zrobił Hwerbusek to próba dominacji nad nim........

Pa Henio mówi ze Herbus już tak nie drze japy...nie szczeka już na każdym kroku....nadal niszczy wszystko w koło ale już przynajmniej w ciszy:)