bric-a-brac Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Do 1wszego postu i głównej treści wydarzenia na FB wstawcie zdjęcia, dużo zdjęć. Sama treść, że szukacie psa nie pomoże nikomu go rozpoznać. Słabo poruszam się po FB, nie wiem czy się da, ale jeśli jest taka możliwość, może pozapraszać ludzi, którzy w profil mają wpisaną Górę K.? No i nie wiem czy to miasto ma jakąś lokalną stronę internetową, forum, może tam go pokazać? Quote
kakadu Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 ceny powalajace...! z drugiej strony na pewno warto - skoro to bezplatna gazeta to ludzie ja biora masowo i przegladaja chocby z nudow; ech, danavas - naprawde ci nie zazdroszcze, nawet nie chce sie domyslac jak sie czujesz... Quote
danavas Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 [quote name='bric-a-brac']Do 1wszego postu i głównej treści wydarzenia na FB wstawcie zdjęcia, dużo zdjęć. Sama treść, że szukacie psa nie pomoże nikomu go rozpoznać. Słabo poruszam się po FB, nie wiem czy się da, ale jeśli jest taka możliwość, może pozapraszać ludzi, którzy w profil mają wpisaną Górę K.? No i nie wiem czy to miasto ma jakąś lokalną stronę internetową, forum, może tam go pokazać? nie da się do treści dodać zdjęć a w samym wydarzeniu jest ich cała masa....wystarczy zjechać w dół.... dzieciki z G.K. już są poinformowane dzięki uprzejmości nauczyciela z tej miejscowości który rozgłosił go na swoim profilu na fb....to one dzwoniły już widząc bardzo podobnego psa.....w samej Gorze wszyscy wiedza z plakatów....ta gazeta co wyjdzie w czwartek dotrze do każdego....nawet osoby of line.... tylko najgorsze jest to że on może byc juz ładne kilometry od tego miejsca.... Quote
danavas Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 jusstyna85 napisał(a):W dzienniku Zachodnim jest podobno promocja,jest dużo taniej.Syla mi mówiła. no właśnie oglądałam ich cennik i takiej wielkości ogłoszenie jak poszło na Herbusa jest po 492 zł....bo daliśmy czteromodułowe i ze zdjęciem....ale może na stronce nie piszą o promocji...dobrze że ostatecznie pójdzie na 200zł....zawsze to oszczędniej... Quote
danavas Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 kakadu napisał(a):ceny powalajace...! z drugiej strony na pewno warto - skoro to bezplatna gazeta to ludzie ja biora masowo i przegladaja chocby z nudow; ech, danavas - naprawde ci nie zazdroszcze, nawet nie chce sie domyslac jak sie czujesz... wychodzi 28 tyś egzemplarzy...także ja na nią liczę.... Quote
jusstyna85 Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 danavas napisał(a):no właśnie oglądałam ich cennik i takiej wielkości ogłoszenie jak poszło na Herbusa jest po 492 zł....bo daliśmy czteromodułowe i ze zdjęciem....ale może na stronce nie piszą o promocji...dobrze że ostatecznie pójdzie na 200zł....zawsze to oszczędniej... Pogadaj o tym z Sylą, ona zna babke z Dziennika.Mówiła o wielkich obniżkach. Quote
pokrzywka2 Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 zagladam do Herbuska , tak jak tu wszyscy z nadzieją. wiem,ze jeszcze nic nie wiadomo, ale licze na oodzew z ogloszenia i wierze,ze uda sie odnazc malego uciekiniera.tak mi zal,ze tak sie stalo,ale to niczyja wina.Trzymam kciuki!! Quote
marra Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 pokrzywka2 napisał(a):zagladam do Herbuska , tak jak tu wszyscy z nadzieją. wiem,ze jeszcze nic nie wiadomo, ale licze na oodzew z ogloszenia i wierze,ze uda sie odnazc malego uciekiniera.tak mi zal,ze tak sie stalo,ale to niczyja wina.Trzymam kciuki!! I ja też ! bardzo mocno ! Quote
danavas Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 jusstyna85 napisał(a):Pogadaj o tym z Sylą, ona zna babke z Dziennika.Mówiła o wielkich obniżkach. napisze do niej...dzięki... Quote
danavas Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 cały czas o Tobie myślę Herbulinko...czy w brzuszku Ci nie burczy, czy na nietoperkowe uszki deszczyk nie pada, czy moja myszka mała ma się do kogo przytulić.....czy dobrze Ci tam gdzie jesteś.....czy poukładasz sobie wszystko w swoim szalonym rozumku i wrócisz tam gdzie Ciebie chcą i kochają.... Quote
Kalva Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 wróci Danvas, zobaczysz,wszyscy tu go przywołują, Herbusku wracaj natychmiast! Ja rozsyłam na fb, obdzwoniłam znajomych z okolicy, powieszę plakat w lecznicy całodobowej bo tam ludzie z różnych okolic bywają, trzymaj się cioteczko i wyobrażaj sobie, że już tulisz Herbusowe uszka do siebie! Quote
Lili8522 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Herbusku... Tak bym chciała żebyś do Nas wrócił... :-( Quote
danavas Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 rozmawiałam z Sylą....wszystko super (ona też) ogłoszenie mogłoby iść bo faktycznie mega promocje mają...ale dziennik wychodzi tylko na Śląsk :( więc niestety nic nam to nie da.....najwyżej na mapie łapie Częstochowę.... więc to wszystko na marne.... Quote
Cleo2008 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 danavas napisał(a):no właśnie oglądałam ich cennik i takiej wielkości ogłoszenie jak poszło na Herbusa jest po 492 zł....bo daliśmy czteromodułowe i ze zdjęciem....ale może na stronce nie piszą o promocji...dobrze że ostatecznie pójdzie na 200zł....zawsze to oszczędniej... Olej komentarze, ja bym zrobila tak samo, nie daj sie werbalnie zastraszyc rob swoje, trzymam kciuki! Quote
danavas Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 [quote name='Cleo2008']Olej komentarze, ja bym zrobila tak samo, nie daj sie werbalnie zastraszyc rob swoje, trzymam kciuki! mówisz o fb? troch mnie wybił z rytmu ten komentarz......ale co tam....nie pierwszy i nie ostatni...jak uczestniczyłam w wydarzeniu Bobiego którego mam na bdt zostałam posądzona o to że on w ogóle nie istnieje... gazeta z Herbuskiem wychodzi jutro i będzie dostępna przez cały tydzień.....oby to coś dało.... a tak na marginesie to wystawiłam swojego TZ-a na licytację....proszę nie żałować głosów;) http://www.dogomania.pl/threads/211813-Zapraszamy-tu-TZ-%C3%B3w-dla-Was-mamy-%29-do-10.08-dla-Podopiecznych-Czarodziejki-i-Giselle Quote
Awit Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Wlazłam na ten wątek, świetny pomysł, a i uśmiałam się z tych Tzów.:-) Quote
danavas Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Awit napisał(a):Wlazłam na ten wątek, świetny pomysł, a i uśmiałam się z tych Tzów.:-) no nie mów że się z mojego Jareczka śmiałaś..:mad::eviltong: Quote
danavas Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 trafiony zatopiony:):):):):):):) mamy tego małego nietoperza:):) Heniu jak co dzień robł kółka po okolicy i namierzył cwaniaczka....a potem troszkę sedalinu i wróbelek w garści...jak już go odwiózł do siebie rozdzwoniły się telefony z ogłoszenia:) w sumie lepiej późno niż wcale;)))) Quote
unixena Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 To swietujemy :Cool!::Cool!::Cool!:!!! Zguba sie odnalazla !!!! Ale fajnie ....:multi::multi::multi: Quote
Aimez_moi Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Ale super.....:) Bardzo sie ciesze, ze sie odnalazl..... Quote
czarlisława1 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 :) to ci obieżyświat ! ;) fajnie że odnalazł się Jasiu wędrowniczek :) Quote
bric-a-brac Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Ufff, wpadłam jak zobaczyłam nowy tytuł :) Zaczipowany jest? Adresatka? Chociaż wygląda na takiego, któremu lepiej byłoby GPS wszczepić :lol: Quote
Recommended Posts