Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

danavas napisał(a):
no ale kurde Lili...napisałam chyba ze 100 postów...i ani jednego nie ma..

Wiem, że to frustrujące bo człowiek się stara a tu nagle wszystko znika...
Może akurat się to modowi nie spodobało ehhh :shake::shake:

Posted

danavas napisał(a):
ja tego nie kumam...jak tak można...cały dzień wysyłałam te posty, a nie pisze o żadnych pierdołach tylko o psie który się zgubił...z absolutnie każdego wątku zostały one usunięte...wysłałam na każdy w mazowieckim....przecież nawet stronę wcześniej jest wpis pikolki o szczennej suni i nikt go nie usunął, a dlaczego akurat Herbusa poznikały!!!!!! ja już nie mam siły...

moje posty z prozba o udzial w glosowaniu Krakvetu tez zostaly usuniete, ale o dziwo nie z wszystkich watkow....
danavas rozumiem twoje oburzenie, sama tez sie wsciekam....

Posted

wkurza mnie to bo dzięki temu na wydarzenie herbuska weszło 30 nowych osób....a jakby nie usunęli to by było pewnie dużo,dużo więcej....a jutro znów powysyłam...może ktoś zdąży wejść...

Posted

Mnie to tez smuci Agus ,ze sie napracowalas wysylalas jak maszynka posty ..a tu cala robota na nic .Ja rozumiem ,jakby to byly jakies glupoty ...ale prosba o pomoc w szukaniu psa? Wiem ile znaczyl i znaczy dla Ciebie Herbus .Tak bardzo go kochasz ...a jak chcialas pol dogo zaalarmowac ...posty wcielo .Wiem .,...na dogo sa odpowiednie miejsca na pisanie postow o zaginionych psach ..ale nie kazdy zaczyna czytac forum od tej strony ... .Niektorzy tam wogole nie zagladaja ...Nic trzeba bedzie liczyc na jakis cud ,ze Herbus wkrotce sie znajdzie ....ja w to ciagle wierze ....

Posted

czesc dziewczyny, mnie jak uciekł pies, zadzwoniłam do Wyborczej, na szczescie pani, która, znalazła moja suke, tez zgłosiła to do Wyborczej i po 24 godzinach namierzyłam swojego psa. pamiętajcie, ze ludzie z tamtych okolic, pwenie, nie siedza na FB i dogo. Rozklejcie jak najwiecej plakacików tam gdzie często ludzie przechodzą

Posted

Mariuszka napisał(a):
czesc dziewczyny, mnie jak uciekł pies, zadzwoniłam do Wyborczej, na szczescie pani, która, znalazła moja suke, tez zgłosiła to do Wyborczej i po 24 godzinach namierzyłam swojego psa. pamiętajcie, ze ludzie z tamtych okolic, pwenie, nie siedza na FB i dogo. Rozklejcie jak najwiecej plakacików tam gdzie często ludzie przechodzą

no ale co wyborcza moze? chyba ze danavas dasz ogloszenie...

Posted

Ale co da ogłoszenie? On i tak nie da się złapać z dobrej woli, tylko informacje gdzie się znajduje to też DUŻO.
Troche żałuje Cioteczko Danavas że nie został u Ciebie, miałaś na niego duży wpływ... Wiem że nie mógł zostać przecież rozważałaś taką opcje ale tak mi go szkoda...
Przepaścił taką szanse... Miejmy nadzieję że uda się go złapać...
KURDE!!!!!!!!!
Cały czas o nim myślę...:roll:

Posted

Lili8522 napisał(a):
Ale co da ogłoszenie? On i tak nie da się złapać z dobrej woli, tylko informacje gdzie się znajduje to też DUŻO.
Troche żałuje Cioteczko Danavas że nie został u Ciebie, miałaś na niego duży wpływ... Wiem że nie mógł zostać przecież rozważałaś taką opcje ale tak mi go szkoda...
Przepaścił taką szanse... Miejmy nadzieję że uda się go złapać...
KURDE!!!!!!!!!
Cały czas o nim myślę...:roll:

nie tylko Ty... pare osob na watku i ilestam na FB...

Posted

danavas napisał(a):
wie ktos moze co jest grane...wszystkie moje posty z zaproszeniami na wątek i na fb od Herbusa zostały usunięte..... cały dzien je rozsyłam...a teraz ich nie ma, przecież każdy wątek jest pełen offów i nikt ich nie usuwa....:(

Co jest grane:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Kto usunal i dlaczego?

Posted

nie dawałam nawet ogłoszenia, Pani , która odebrała telefon w Wyborczej, powiedziała, że własnie dzwonila kobieta, która znalazła podobnego.Ogłoszenia nic by nie dały , bo zabrała go do samochodu i wywiozła zupełnie w inna częsc Warszawy.

Posted

Rodzinkowo załatwia miejsce dla Herbuska w lokalnej gazecie....ale to dwutygodnik co wczoraj miał sprzedaż więc dopiero za dwa tygodnie wyjdzie....ale do wyborczej też się zgłoszę...Herbus nie da się złapać...ale zlokalizowanie jego i wiedza że jest cały i zdorwy to baaaardzo dużo....

Posted

znalazłam takie schrony na jego możliwej drodze do Herb choć szczerze w to wątpię:
Celestynów, paluch, Skierniewice, Żyrardów, Tomaszów Maz. Piotrków Tryb. Pabianice, Zgierz, Częstochowa, Kłomnice......coś opuściłam??????? wszystkie obdzwonię w poniedziałek....

Posted

musiały się zluzować..... to takie zwykłe były, mocniej się powiercił i się wyplątał....już jak był u mnie to je podgryzał w takim miejscu że Bobi tam nawet nie dosięgał a są tej samej budowy....

Posted

pikola napisał(a):
Znajdzie sie Aga,nie martw sie:calus:Nie moge tylko zrozumiec jak mogl sie wypiac z szelek:crazyeye:

Moja suka z każdych wychodziła, nawet się nie obejrzałam, jeden myk, łapka, główka i już goła.
Szelki dwu obręczowe są najlepsze, z nich psy nie wychodzą.

Posted

Kurcze tytuł mnie zmroził totalnie !!! Herbus no brak mi słów ...Danavas broń Boże nie obwiniaj się, mój tymczasowicz miał bardzo mocno zaciśnięte szelki, dobrej jakości i tak poprostu sobie z nich wyszedł jakby nigdy nic. To napewno nie Twoja wina ani kogokolwiek innego. Trzymam kciuki bardzo za odnalezienie. Gdzie on teraz sie błąka ...:(

Posted

[quote name='mtf zalesie']pako ktory zginal w tej okolicy zostal zwiniety prze weta z wagrodna ktory ma umowe z gmina tarczyn a moze i z prazmowem i gora kalwaia tez http://www.dogomania.pl/threads/211499-Zagino%C5%82-pako mam tel do tego wagrodna ale chyba lepiej wyslac zdjecie bo pies malo charakterystyczny
daj mi jak możesz namiary...proszę... Herbus nie daje się złapać ale lepiej wszystko sprawdzić...wiem ze Rodzinkowo poinformował weterynarza ale nie wiem którego...