Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzwoniłam do Jaagi.
Koniecznie do weta, [B]odrobaczyć[/B] i oglądnąć.
Jolanovi, czy dasz radę, bo jeżeli nie, to chyba zosytaje nam jutro Emiś...:-(

Posted

ja mogłabym być w schronie ok 18.00/18.30. czy jest jakiś konkretny wet, do którego miałaby jechać, a jeśli tak to gdzie? co w przypadku gdyby jednak nie była zdrowa? powrót do schronu? ktoś będzie w schronie poinformaowany, żeby nie było problemów?

Posted

Rozmawiałam z Emiś.
Koło schroniska jest bardzo dobry weterynarz, poda Ci na PW namiary.
Otwarte do 20.00
Czy możesz wyłożyć pieniądze na odrobaczenie i przegląd Duni?
Feliksik jeszcze dzisiaj przeleje pieniądze na Twoje konto.

Jeżeli mała będzie zdrowa - może jechać do Jaagi.
Jeżeli chora - Emiś małą przyjmie do kojca.

Jolu - może tak być?

Posted

może tak być. tzn. jadę do schronu (rozumiem, że tam wszystko załatwione), zabieram Dunie, jedziemy do weta i potem do Jaagi. Kasę moge wyłożyć. Mam wziąć jaąś fakturę, czy parago wystarczy?

Posted

Paragon wystarczy.
Poproszę Cię potem o wklejenie na wątku, żeby osoby ktore wpłacają miały potwierdzenie.
Emiś napisała, że w schronisku wiedzą.

Poprosimy potem o podanie konta Feliksik na PW - zwrócimy pieniądze za wizytę.

Emiś za chwilkę wyśle namiary na lecznicę koło schroniska, fajne lekarki, do ktorych dziewczyny mają zaufanie.

jejku, chyba jeszcze nigdy z żadnym psem sie tak nie denerwowałam...
Żeby tylko była, żyła i miała siły walczyć...

Posted

I była zdrowa trzymam kciuki bardzo mocno za Dunieczke.
Jasza dziekuje

Cioteczki zajrzyjcie do mojej biedy [url]http://www.dogomania.pl/threads/207774-Sonia-mix-yorka-ma-szanse-na-bdt-potrzebujemy-wpłat-jednorazowych-zeby-pomoc-!!!!!!!!?p=16919409[/url]

Posted

Namiary na lecznice wysłałam. Wetki bardzo fajne. Powiedz, że to sunia ze schroniska i że ma jechać do dt z innymi psami. Jeśli ze schroniska wyjdziesz i mała zrobi kupę, to najlepiej zabrać odrobinę do zbadania (do zwykłego pojemniczka z apteki albo do woreczka) bo psy w schronisku często mają kokcydia a zwykłe tablety na odrobaczenie tego nie wytłuką. Jak z małą coś będzie nie tak, to dzwoń do mnie, przygotuję jej kocią wolierę, bo kojce jeszcze nie przyjechały.

Posted

[quote name='yolanovi']jeszcze pytanko organizacyjne - czy mała będzie miała jakąś smyczkę?[/QUOTE]
Jak Zapka wiozła do mnie Florkę, to Florka miała....

Posted

Czyli jednak dziś spodziewać się Duni?

Jesli są w schronisku kokcydia, to bardzo prosze o zbadanie kupy. Pewnie od razu zrobi przy parkingu po wyjściu ze schronu, jak wszystkie. Nie mam w domu Baycoxu, bo przeterminował mi się.
Prosze równiez o zabezpieczenie przeciwko kleszczom, których jest u nas sporo.

Jak coś, to prosze o kontakt telefoniczny, bo powoli przestaję wszystko ogarniać.

Posted

[quote name='lika1771']Emis i cioteczki czy ta lecznica robi badania w kierunku tarczycy,USG i komplet badan krwi?
Jaaga nie dziwie sie ze nie ogarniasz:p[/QUOTE]

Ja też się nie dziwię, widząc ilość wątków psów, które są albo będą u Jaagi.